Opublikowano 16 marca 200817 l Orange Box, jak to ktoś wspomniał w PE, chyba Hiv, ocean grania! TF2 z Orange Boxa rządzi!
Opublikowano 16 marca 200817 l Jak Ci zalezy na multiplayerze, to bierz Halo 3. TF2 jest calkiem dobry, ale tak naprawde do powaznego grania sie nie nadaje. Poza tym latwiej znalezc osoby do grania w H3 niz TF2. Orange Box z kolei zapewnia wiele godzin grania.
Opublikowano 18 marca 200817 l chcialbym przejsc jakies fajne proste(ale nie az za bardzo) i ladne rpg , pograc troche w jakas strzelanke. mialem juz do czynienia z halo 3, gearsami, orange box, quake 4 ,rainbow six, bioshock co polecacie ?
Opublikowano 18 marca 200817 l chcialbym przejsc jakies fajne proste(ale nie az za bardzo) i ladne rpg , pograc troche w jakas strzelanke. mialem juz do czynienia z halo 3, gearsami, orange box, quake 4 ,rainbow six, bioshock co polecacie ? RPG --> Mass Effect FPS --> Call of Duty 4 (mi osobiście się nie spodobała ale wielu osobom się podoba)
Opublikowano 18 marca 200817 l zapomnialem,ze cod 4 tez mam a jakies inne rpg ? nie mowcie tylko o finalu 11 bo on jest only online
Opublikowano 18 marca 200817 l Lost Odyssey, albo Eternal Sonata. ES jest prosta i ładnie wykonana, LO jest trudniejsze(od ES) ale nic hardkorowego, wykoanie też dobre. ES to action RPG(coś jak Star Ocean czy FFVII, takie action połączone z turówką) a LO turowe RPG(coś jak FFX).
Opublikowano 21 marca 200817 l AoT czy Vegas 2? Chodzi mi raczej o kampanie, multi z Vegasa musiałoby być naprawdę uber wypasione, żeby mnie odciagnąć od CoDa 4. Myślałem jeszcze nad PGR4, ale wyścigi na konsolach mi sie przejadły
Opublikowano 22 marca 200817 l Jeśli chodzi o XBLA to chyba najlepiej samemu zagrać w triale i podjąć decyzję, prawda?
Opublikowano 22 marca 200817 l puzzle quest - wieeeleee godzin grania wormsy są dobre na multi swos to swos, dla fana must have
Opublikowano 22 marca 200817 l na multi? Ja bym wybral 4 ze wzgledu na szybkosc rozgrywki, bo na single obie sa krotkie
Opublikowano 22 marca 200817 l CoD4* vs Vegas 2 vs Battlefield? Chodzi o multi. *mam ,ale zastanawiam sie czy nie sprzedac, moja konsola cos nie lubi plytek z CoDem. Edytowane 22 marca 200817 l przez Owiec
Opublikowano 24 marca 200817 l Mam 100 zicos i nie wiem jaką grę wybrać. Chciałbym coś w co sporo pogram. Co sądzicie o rockstar table tennis ? doradźcie coś. lubię wszystkie gatunki. pozdrawiam
Opublikowano 24 marca 200817 l Orion jeżeli kręci Cię choć trochę skateboarding i nie lubisz tony hawkowych mega line'ów to polecam skate. Kupiłem jakoś w grudniu i gram do tej pory prawie codziennie. Przypuszczam, że ta gra mi się nigdy nie znudzi. Ale to my opinion.
Opublikowano 24 marca 200817 l Mam 100 zicos i nie wiem jaką grę wybrać. Chciałbym coś w co sporo pogram. Co sądzicie o rockstar table tennis ? doradźcie coś. lubię wszystkie gatunki.pozdrawiam BF2:MC, Skate jeśli nie jesteś nerwowy,. TAble tennis też b.dobre, Halo 3, Fifa 08, Orange Box Edytowane 24 marca 200817 l przez elsaint360
Opublikowano 24 marca 200817 l Elsaint nie wszyscy mają upośledzonego pada jak ty . No, może skate jest czasem irytujący, ale która gra nie jest?
Opublikowano 24 marca 200817 l BF2:MC sobie odpusc. Kampania taka sobie, bardzo irytujaca i miejscami glupawa. Za niewiele wiecej masz Halo 3, czy Orange Boxa. Mozesz tez pomyslec nad Gears of War. Co prawda kampania jest krotka(chociaz sam skonczylem ja 5 lub 6 razy), to w multi mozesz spedzic setki godzin. Od niedawna GoW jest w serii Classics, czyli kosztuje 109 zl(i to nawet w normalnych sklepach). Edytowane 24 marca 200817 l przez w07t3k
Opublikowano 25 marca 200817 l BF2 to tylko na multi bo sp jest dosc ciezki i zbugowany (respawny,itp)
Opublikowano 25 marca 200817 l BF2 na multi jest naprawdę świetny, POLECAM!! Gra w MP to gra na długie godziiny.