danielskii 155 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 CoD4 vs. Bioshock vs. Burnout:P vs. Table Tennis vs. Bully vs. coś co mnie zajmie na długie godziny online/offline, whatever. Odczuwam za(pipi)isty głód grania i muszę mieć coś co naprawdę mnie wciągnie. imo Bioshock jest gra genialna ale z powodu schizowanego klimatu nie wszystkim podpasuje. mnie za pierwszym razem po kilku lev odrzucilo dopiero pozniej kiedy usiadlem drugi raz wciagnela mnie maksymalnie i zmienilem kompletnie zdanie o tej grze. (zawsze mam tak z dobrym grami tak samo bylo z fallout 2) COD 4 mysle ze jest swietnym wyborem single troche krotki ale mozna go katowac co jakis czas bo jest naprawde dobry. W multi jakos sie nie moge przemoc:) ale podobno urywa leb w reszte nie gralem Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Buyłem na all bajoszoka za 113,5 dokładnie z przesyłką w steelboxie idealny stan =]. Mam nadzieję, iż w majty nie narobię i trochę się pobawię =P. Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Tak w ogle to rozni sie czyms Bioshock w steelboxie od zwyklej wersji (procz pudelka) ? Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Buyłem na all bajoszoka za 113,5 dokładnie z przesyłką w steelboxie idealny stan =]. Mam nadzieję, iż w majty nie narobię i trochę się pobawię =P. Dobra decyzja, Bioshock to najlepsza gierka w jaką grałem na konsoli Microsoftu (a grałem nie tylko w te tytuły, które mam w Gamertag'u, czasem coś się zobaczyło u kumpla itd.). Cytuj
hooki 194 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 mam pytanie. Devil May Cry 4, Mass Effect, Lost Odyssey? bo szukam jakiejś gry na dłużej, co z tych trzech byście polecili? chyba że coś jeszcze innego na dłużej, tylko zastrzegam że na offline. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Tu jest wybór tylko jeden. Mass Effect. Cytuj
mario87 2 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Albo Lost Odyssey Mam coś ok 50-60h na liczniku, jeszcze gram, na razie bawię się różnymi dodatkowymi rzeczami(bossowie, questy, itp.). DMC4 jeżeli lubisz masterować wszystko, inaczej stanie się monotomne. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 It's me again biatches . Table Tennis vs. Forza 2 w bundle z Pińatą? Table Tennis to pierwsza gra w jaką grałem na xboxie (na standzie w MM i się zakochałem, ale to tak btw.), a Forza mnie kusi, gdyż PGR3 jest trochę za nudny dla mnie, nie mogę się jakoś w to wciągnąć. Forza z kolei odstrasza mnie swoim poziomem trudności, bo podobno można na tym wszystkie włosy z głowy zerwać . Table Tennis to przede wszystkim grafika, no i potem fan z pingla (a lubię popykać w realu, nie powiem), Forza też świetna grafa, super samochody, realistyka, itd., itp. A jakbym miał MSpointsy to jeszcze Evo X... A Pińata będzie leżeć, bo to tylko produkt uboczny, gdyż dzięki niej jest taniej . Cytuj
lampard114 0 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Jeśli pgr3 jest dla ciebie nudny to przy forzie2 będziesz zasypiał z ...... nudów. Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Jezeli lubisz ping pong to wybor jest oczywisty - bierz Table Tennis. Super gra. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Qb3k, moja żono! Co ja Ci wcześniej mówiłem!? CoD 4 ONLY. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Ale w takim wypadku będę musiał kupić GTA jakiś miesiąc po premierze Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Fifa 08 vs. Uefa Euro 2008. Euro traktuję jako taki dodatek, co prawda gameplay mi się podoba, ale brak jako takiego trybu menadżerskiego i klubów wydaję mi się za wadę, ale z koleji dopracowany gameplay, co sądzicie? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Ja brałbym fifę normalną... Multi jest super no i to prawdziwy produkt, a nie jakaś 'edycja specjalna'. Jeżeli lubisz piłkę to gra powinna starczyć Ci na bardzo długi czas. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Fifa 08 jest boska :>. Świetny gameplay i kapitalne multi(5 vs. 5) więc jak kupisz daj znać, skopiemy dupska kadrą Leo jakimś amerykańcom. I ponabijamy Achievy . Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Jaka jest obecnie mniej/wiecej wartosc gry The Darkness ? Co lepiej kupic Stranghold czy wczesniej wymieniona gre ? Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 A Dlaczego akurat te? W perspektywie masz stokroć lepsze tytuły, no chyba że już grałeś. Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Z killerow w jakie nie gralem a chcialbym zagrac to Mass Effect i Assasin, ale je kupie jak sprzedam Burnouta i Devila 4. Te gry ktore wymienilem sa znacznie tansze obecnie i teraz chcialem kupic jedna z nich. Do jakiej ceny oplaca sie brac Darkness ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Ostatnio widzialem za 60pare chyba szla, ale tak patrze teraz na All, to za 65masz Kup Teraz, utarguj sie na 55 z przesylka i bierz. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Jaka jest obecnie mniej/wiecej wartosc gry The Darkness ? Co lepiej kupic Stranghold czy wczesniej wymieniona gre ? Stranglehold jest zbyt drogi - oraz krotki i latwy Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Stranglehold jest zbyt drogi - oraz krotki i latwy Co nie zmienia faktu, że to zacna gra. Taki odłam Max Payne. Przelazłem 3 razy i jeszcze się pewnie kiedyś włączy dla funu. Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 O to chodzi, Max Payne to byla super gra. Stranglehold jest do wyrwania na alledrogo za 60-65zl, wiec nie jest tak tragicznie. Cytuj
BlackRaven 0 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 (edytowane) Bully/Lost/ Strangehold/Army of Two??Mam 200zł Edytowane 22 kwietnia 2008 przez BlackRaven Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Opublikowano 22 kwietnia 2008 Pewnie AoT i co tam wolisz, powinienes sie zmiescic w 200zl za uzywki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi