Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A x360 nie ma możliwosć zgrani opcjonalnei jakisdanych na dysk w celu przyspieszenia loadingów? No to w przyszłosci chyab wybiore wersje na klocka, ale najpierw muszę sesje zaliczyc, a po dordze ME.

Opublikowano

Do dyspozycji 400zł.

Zastanawiam sie nad Guitar Hero 3 a Call of duty 4.

CoD 4 byłby głownie online i tutaj pierwsze pytanie z racji ze mam karcioche pamięciochy a nie dysk to czy bede mógł spokojnie grać online?

A więc GH 3 czy Cod 4?

Opublikowano

GH3 to świetny wybór. Wydaje mi się, że granie w jakikolwiek tytuł w multi wymaga masy treningu i trzeba by zaczynać w okolicach premiery gry lub brać udział w beta testach (vide CoD4). W innym wypadku zbiera się tęgie baty. Wiem to po sobie. :)

Opublikowano

Tez mi tlumaczenie ,ze multi warto zaczynac przy premierze -__-" Jak nie umiesz grac ,to nawet zaczynajac w premiere sobie nie pomozesz. Przejsc gre, potem przejdz na Veteranie i nauczysz sie grac.

Opublikowano (edytowane)

Grę przeszedłem na weteranie jakby co ^_^ Mówię tylko o tym, że dobrze jest zacząć koło premiery bo poznajesz tak jak większość mapy, bronie itp. Oczywiście to nie jest reguła i każdy przypadek jest inny.Koniec offtopa.

Edytowane przez a88ot
Opublikowano
A x360 nie ma możliwosć zgrani opcjonalnei jakisdanych na dysk w celu przyspieszenia loadingów? No to w przyszłosci chyab wybiore wersje na klocka, ale najpierw muszę sesje zaliczyc, a po dordze ME.

x360 ma mozlowość kolejkowania danych, przez co drugie uruchomienie danej gry zajmuje mniej czasu, nawet po wyłaczeniu i włączeniu konsoli (w GoW to chyba jakieś 8sek krócej), chyba że odpalisz jakąś inną grę. ps3 tego nie ma, na niej gry zawsze wgrywają się tak samo długo:/

Opublikowano

Próbowałem GTA III i San Andreas. Klimat i wszystkie dopasione rzeczy zupełnie mi nie podeszły bo nie lubię gangsterki. Czy GTA IV różni się czymkolwiek? Warto zainwestować?

Opublikowano

nie. czwóreczka to dopakowana trójka z ruskiem zamiast makaroniarza w roli głównej.

Opublikowano
Próbowałem GTA III i San Andreas. Klimat i wszystkie dopasione rzeczy zupełnie mi nie podeszły bo nie lubię gangsterki. Czy GTA IV różni się czymkolwiek? Warto zainwestować?

Ciezko powiedziec,ja tez probowalem GTA III i San Andreas,obie mi nie podeszly,jedna sie nie podobala,druga znudzila sie po 2 godzinach gry.Kupilem gta 4 sam nie wiem czemu i powiem ze gra mnie ostor wciagnela i zaskoczyla ogromem.Jak Cie stac to probuj.

Opublikowano

Dla GTA IV mógłbym sprzedać wszystkie moje gry i zostawić sobie tylko tę jedną. Zresztą jeszcze parę takich osób się znajdzie. Taka ma rekomendacja.

Opublikowano

No to podstawy: bundle pgr+kameo, forza+pinata, table tennis, dead rising. Jak sie postarasz i znajdziesz to: oblivion, gearsy. Troche tego jest ogolnie.

Opublikowano
Mnie poprzednie części mocno nudziły. Pograłem trochę dłużej w GTA3 ale jakoś nie było to specjalnie ciekawe.

W GTA4 sie zakochałem. Może to jakoś pomoże... :whistling:

Opublikowano

Jaką grę wybrać w cenie do 160 zł

Bo w czerwcu albo lipcu będę miał konsole z Gta 4 moją ulubioną serią ale mógłbym też w coś innego raz na jakiś czas popykać.

Może Call of duty 4 na allegro z 150 zł i od razu jak sobie uzbieram to xbox live na rok

Jeszcze może być nfs pro street .

Ale jeśli radzicie coś innego oprócz podanych tytułów przeze mnie to piszcie :)

Dzięki za wszystkie odpowiedzi ;)

Opublikowano (edytowane)
Jaką grę wybrać w cenie do 160 zł

Bo w czerwcu albo lipcu będę miał konsole z Gta 4 moją ulubioną serią ale mógłbym też w coś innego raz na jakiś czas popykać.

Może Call of duty 4 na allegro z 150 zł i od razu jak sobie uzbieram to xbox live na rok

Jeszcze może być nfs pro street .

Ale jeśli radzicie coś innego oprócz podanych tytułów przeze mnie to piszcie :)

Dzięki za wszystkie odpowiedzi ;)

Polecam:

- Forza Motorsport 2

- Rainbow Six Vegas 2

- Halo 3

- Gears of War (stare ale jare ;) )

Zrób jakiś pack z tego i do GTA IV będziesz miał jeszcze sporo wspaniałego giercowania ;).

PS. Gold to w ogóle podstawa ;). W tej chwili gold na 13 miechow to 90zł wiec smieszna kasa za taka swietna usluge ;).

Edytowane przez maciucha
Opublikowano

WSZYSTKIM polecam IV z całego serca. Jak was nie stać to skoście sąsiadowi trawnik, nie pozwólcie sobie się tak zaniedbać żeby nie zagrać w TAKĄ grę. Najlepsza gra w jaką w życiu grałem. Po prostu.

Opublikowano

Szukam czegoś dobrego na relaks po ciężkim i wyczerpującym dniu.

Moi kandydaci:

Simpsonowie

Table Tennis

Lego SW: Complete Saga

A może coś innego w ten deseń? Ale proszę nie wyjeżdzać z Viva Pinata - to mnie nie interesuje :P.