sznurek 10 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 A x360 nie ma możliwosć zgrani opcjonalnei jakisdanych na dysk w celu przyspieszenia loadingów? No to w przyszłosci chyab wybiore wersje na klocka, ale najpierw muszę sesje zaliczyc, a po dordze ME. Cytuj
Radiell 0 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Czy sa na x360 jakies inne gry niz Conan, Beuwolf oraz viking battle for asgard w tym takim stylu? Cytuj
gilek 3 Opublikowano 1 maja 2008 Opublikowano 1 maja 2008 Czy sa na x360 jakies inne gry niz Conan, Beuwolf oraz viking battle for asgard w tym takim stylu? Devil May Cry 4 Cytuj
Dagadagadaga 0 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Do dyspozycji 400zł. Zastanawiam sie nad Guitar Hero 3 a Call of duty 4. CoD 4 byłby głownie online i tutaj pierwsze pytanie z racji ze mam karcioche pamięciochy a nie dysk to czy bede mógł spokojnie grać online? A więc GH 3 czy Cod 4? Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Dla mnie w gre wchodzi tylko GH, ale to rzecz preferencji.Mam tez CODa ale w niego pogrywam okazjonalnie.Jesli lubisz muze i czujesz czacze to nie masz wyboru ;> Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 GH3 to świetny wybór. Wydaje mi się, że granie w jakikolwiek tytuł w multi wymaga masy treningu i trzeba by zaczynać w okolicach premiery gry lub brać udział w beta testach (vide CoD4). W innym wypadku zbiera się tęgie baty. Wiem to po sobie. Cytuj
Dagadagadaga 0 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 A jak w GH 3 ma się kwestia dysku? Jest on do czegoś potrzebny ? czy moge na memorce spokojnie grać singl'a, grać online, sciągac piosenki z marketplace? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Tez mi tlumaczenie ,ze multi warto zaczynac przy premierze -__-" Jak nie umiesz grac ,to nawet zaczynajac w premiere sobie nie pomozesz. Przejsc gre, potem przejdz na Veteranie i nauczysz sie grac. Cytuj
Darko. 4 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 (edytowane) Grę przeszedłem na weteranie jakby co ^_^ Mówię tylko o tym, że dobrze jest zacząć koło premiery bo poznajesz tak jak większość mapy, bronie itp. Oczywiście to nie jest reguła i każdy przypadek jest inny.Koniec offtopa. Edytowane 2 maja 2008 przez a88ot Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 A x360 nie ma możliwosć zgrani opcjonalnei jakisdanych na dysk w celu przyspieszenia loadingów? No to w przyszłosci chyab wybiore wersje na klocka, ale najpierw muszę sesje zaliczyc, a po dordze ME. x360 ma mozlowość kolejkowania danych, przez co drugie uruchomienie danej gry zajmuje mniej czasu, nawet po wyłaczeniu i włączeniu konsoli (w GoW to chyba jakieś 8sek krócej), chyba że odpalisz jakąś inną grę. ps3 tego nie ma, na niej gry zawsze wgrywają się tak samo długo:/ Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 2 maja 2008 Opublikowano 2 maja 2008 Próbowałem GTA III i San Andreas. Klimat i wszystkie dopasione rzeczy zupełnie mi nie podeszły bo nie lubię gangsterki. Czy GTA IV różni się czymkolwiek? Warto zainwestować? Cytuj
Gość tk Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 nie. czwóreczka to dopakowana trójka z ruskiem zamiast makaroniarza w roli głównej. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Próbowałem GTA III i San Andreas. Klimat i wszystkie dopasione rzeczy zupełnie mi nie podeszły bo nie lubię gangsterki. Czy GTA IV różni się czymkolwiek? Warto zainwestować? Ciezko powiedziec,ja tez probowalem GTA III i San Andreas,obie mi nie podeszly,jedna sie nie podobala,druga znudzila sie po 2 godzinach gry.Kupilem gta 4 sam nie wiem czemu i powiem ze gra mnie ostor wciagnela i zaskoczyla ogromem.Jak Cie stac to probuj. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Rydzyk fizyk, z upłynnieniem i tak nie będzie problemu. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 3 maja 2008 Opublikowano 3 maja 2008 Dla GTA IV mógłbym sprzedać wszystkie moje gry i zostawić sobie tylko tę jedną. Zresztą jeszcze parę takich osób się znajdzie. Taka ma rekomendacja. Cytuj
Bezelek126 0 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Co do 50 zl ? Uzywane oczywiscie Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 Daj chociaz jakis spis w co grales, bo ciezko stwierdzic. Cytuj
Bezelek126 0 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 w nic ;p jutro bede miec konsole z halo 3 Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 maja 2008 Opublikowano 4 maja 2008 No to podstawy: bundle pgr+kameo, forza+pinata, table tennis, dead rising. Jak sie postarasz i znajdziesz to: oblivion, gearsy. Troche tego jest ogolnie. Cytuj
Nexus-6 1 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Próbowałem GTA III i San Andreas. Klimat i wszystkie dopasione rzeczy zupełnie mi nie podeszły bo nie lubię gangsterki. Czy GTA IV różni się czymkolwiek? Warto zainwestować?Mnie poprzednie części mocno nudziły. Pograłem trochę dłużej w GTA3 ale jakoś nie było to specjalnie ciekawe. W GTA4 sie zakochałem. Może to jakoś pomoże... Cytuj
Janush 224 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 Jaką grę wybrać w cenie do 160 zł Bo w czerwcu albo lipcu będę miał konsole z Gta 4 moją ulubioną serią ale mógłbym też w coś innego raz na jakiś czas popykać. Może Call of duty 4 na allegro z 150 zł i od razu jak sobie uzbieram to xbox live na rok Jeszcze może być nfs pro street . Ale jeśli radzicie coś innego oprócz podanych tytułów przeze mnie to piszcie Dzięki za wszystkie odpowiedzi Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 (edytowane) Jaką grę wybrać w cenie do 160 zł Bo w czerwcu albo lipcu będę miał konsole z Gta 4 moją ulubioną serią ale mógłbym też w coś innego raz na jakiś czas popykać. Może Call of duty 4 na allegro z 150 zł i od razu jak sobie uzbieram to xbox live na rok Jeszcze może być nfs pro street . Ale jeśli radzicie coś innego oprócz podanych tytułów przeze mnie to piszcie Dzięki za wszystkie odpowiedzi Polecam: - Forza Motorsport 2 - Rainbow Six Vegas 2 - Halo 3 - Gears of War (stare ale jare ) Zrób jakiś pack z tego i do GTA IV będziesz miał jeszcze sporo wspaniałego giercowania . PS. Gold to w ogóle podstawa . W tej chwili gold na 13 miechow to 90zł wiec smieszna kasa za taka swietna usluge . Edytowane 5 maja 2008 przez maciucha Cytuj
Swiechu 0 Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 WSZYSTKIM polecam IV z całego serca. Jak was nie stać to skoście sąsiadowi trawnik, nie pozwólcie sobie się tak zaniedbać żeby nie zagrać w TAKĄ grę. Najlepsza gra w jaką w życiu grałem. Po prostu. Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Szukam czegoś dobrego na relaks po ciężkim i wyczerpującym dniu. Moi kandydaci: Simpsonowie Table Tennis Lego SW: Complete Saga A może coś innego w ten deseń? Ale proszę nie wyjeżdzać z Viva Pinata - to mnie nie interesuje . Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 6 maja 2008 Opublikowano 6 maja 2008 Szukam jakiejś skradanki 'ala Hitman/Thief. Jest coś w tym stylu na x'a?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi