Zebra 4 Opublikowano 3 czerwca 2008 Opublikowano 3 czerwca 2008 Witam, złapałem chrapke na jakiegoś RPG i znalazłem całkiem przystępną oferte nowego Obliviona za 50pln. Słyszałem tylko, że grze zdarza się ścinać w trakcie rozgrywki i występują inne problemy natury technicznej - to prawda? Pozatym pytanie do grających - Oblivion jest bardzo wciągający czy nuży po godzinie? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Grze zdarz(ż?)a sie czasami chrupnąć ale to nic poważnego. Ja RPGów nie lubie i Obek znudzil mi sie po jakichś 4h, lecz fanatycy RPG się nią zachwycają. Odpowiedz sobie do jakiej grupy należysz . Cytuj
Kanu_napier 0 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Witam, potrzebuję rady jaka będzie dobra gra dla 8-letniego chłpaka, ogólnie lubi wiele gatunków. Macie propozycję odnośnie czegoś dobrego ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Szczerze to Pinaty sa cholernie trudne jak dla dzieciaka. Kup mu jakas scigalke pokroju Burnout czy cos. Jesli maja byc Pinaty ,to te Party Animals czy jakos tak, same mini gierki, czyli w sam raz dla dzieciakow. Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 (edytowane) Szczerze to Pinaty sa cholernie trudne jak dla dzieciaka. Kup mu jakas scigalke pokroju Burnout czy cos. Jesli maja byc Pinaty ,to te Party Animals czy jakos tak, same mini gierki, czyli w sam raz dla dzieciakow. Myslisz że Burnout Paradise, lub Revenge jest prostszy od Viva Pinata ?? Kup mu Crash of the Titans, albo pościągaj jakieś gry Arcade. Sonic the Hedgehog jest bardzo dobry Edytowane 4 czerwca 2008 przez RobertKWL Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 czerwca 2008 Opublikowano 4 czerwca 2008 Nikt mu nie kaze wygrywac ,chodzi o radosc z jezdzenia i robienia bum. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Witam, złapałem chrapke na jakiegoś RPG i znalazłem całkiem przystępną oferte nowego Obliviona za 50pln. Słyszałem tylko, że grze zdarza się ścinać w trakcie rozgrywki i występują inne problemy natury technicznej - to prawda? Pozatym pytanie do grających - Oblivion jest bardzo wciągający czy nuży po godzinie? Kilka dni temu zakupiłem Overlorda i przyznam, że gra mi się bardzo przyjemnie. Żadnych ścięć itp. jak dotąd nie zauważyłem. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Tylko on pisze o Oblivionie. Oblivion nawet git, jak kochasz biegac i czytac miliardy dialogow, zbierac miliardy itemow itd. Ja sciec nie zauwazylem. Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Zaopatrzyc się w LP, czy poczekać na Colonies?? Cytuj
Masher 2 Opublikowano 5 czerwca 2008 Opublikowano 5 czerwca 2008 Colonies ma dodatki, nowe tryby, bronie i jest chyba bardziej rozbudowana w multi (i achievy za multi), a LP raczej bardziej na singla (chociaż multi też jest). Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 kupiłem dzisiaj Ninja Gaiden 2, nawet fajna giera, warto obczaić, spoko, że ma polskie napisy, pewnie niejednemu graczowi sie przyda Cytuj
elsaint 0 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 colonies,choc lp kupisz tanio Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opłaca się kupić GRAW za 26 zł juz z wliczona przesyłką ? Cytuj
BartX 9 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Pewnie. To nadal świetna gra. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 warto interesowac sie COD4 na Xa? Nie gram na Live, mam 2 pady, na PC mam multi free - fajnie sie gra na 2 na splicie? Mi COD2 sie podobal w tym trybie Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Szukam jakies gry (strzelanki, fps) w ktora ludzie (polacy) graja po necie. Na PS3 bardzo podpasowal mi CoD4 ale na x'a chcialbym juz cos innego, w co warto zainwestowac ? Halo 3, Gears of War moze jeszcze cos ? Byle by nie bylo jezdzenia pojazdami i zbyt rozleglych map, wole sobie w zwarciu popykac. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 Szukam jakies gry (strzelanki, fps) w ktora ludzie (polacy) graja po necie. Na PS3 bardzo podpasowal mi CoD4 ale na x'a chcialbym juz cos innego, w co warto zainwestowac ? Halo 3, Gears of War moze jeszcze cos ? Byle by nie bylo jezdzenia pojazdami i zbyt rozleglych map, wole sobie w zwarciu popykac. W Halo 3 są pojazdy, ale są raczej dodatkiem niż głównym rozwiązaniem wiekszosci meczów (pojazdy sa tylko na niektorych mapach). Trochę polaków ciora również w RS: Vegas 2 . Oba FPSy maksymalnie polecam . Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 14 czerwca 2008 Opublikowano 14 czerwca 2008 warto interesowac sie COD4 na Xa? Nie gram na Live, mam 2 pady, na PC mam multi free - fajnie sie gra na 2 na splicie? Mi COD2 sie podobal w tym trybie Moim zdaniem bezsensu. Kupowac gre tylko dla splita(kampania jest taka sama przeciez na PC) i jeszcze nie miec dostepu do Live'a mija sie z celem. Owszem, gra sie fajnie w kilka osob(max. 4), ale i tak nie warto. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Cerb- tylko Gears of War. Gra sporo ludzi, nawet jak czasem nikogo nie znasz (tak jak ja) i wbijesz do Polaków to witają Cię z otwartymi rękami . Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 No Gers of War to i tak idzie na pierwszy ogien bo praktycznie dla tej gry kupilem X'a, ale ciagnie mnie tez do Halo 3 (gralem tylko troche w jedynke i bardzo mi sie podobala). Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 hm... obie gry są dość tanie, ale GoW, jak dla mnie lepszy. Multi obie gry mają super, ale H3 tylko można przechodzić kampanie z kumplem na coop i na legendary, bo inaczej same nudy jak dla mnie. Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Szukam zamiennika CoD4 Frontlines: Fuel of War? czy Quake Wars? Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Szukam zamiennika CoD4 Frontlines: Fuel of War? czy Quake Wars? Frontlines moim zdaniem ma fajny single, da sie fajnie pograć ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi