Pelipe 236 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Kłejas jak do multi chciałbyś :] A propo multi. Unreal 3 czy Battlefield? Która waszym zdaniem gra zarządzi w multi? Cytuj
Masher 2 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Moim zdaniem Battlefield. Chyba w Extrimie czytałem, że albo polubisz Unreala III i sobie pograsz, albo go znienawidzisz. Cytuj
Ch@otix 0 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 (edytowane) tak w sumie dziwnie... kupuje x'a i zostaje mi 300 zł na gry, co kupic?? najlepiej jakies 3-4 gry za tą kwotę (nowe z allegro) z roznych gatunkow Edytowane 15 czerwca 2008 przez Ch@otix Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 kup sobie pack Viva Pinata plus Forza, Gearsy , Mass Effect, pack Kameo plus PGR3 - w 300 sie zmiescisz masz same pierwszoligowe gry i z kazdego gatunku (strzelanka, wyscigi, rpg, przygodowka, gra familijna) - starczy ci na dlugo Cytuj
Ch@otix 0 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 dzięki dokladnie o to mi chodzilo, jednak sa jakies alternatywy do GoW i mass effect? bo powiem szczerze ze nie podchodza mi te gry zbytnio Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 kupuj w ciemno i nie przejmuj sie niczym te gry sa naprawde AZ tak dobre Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 Kup GH3 z allegro za 320zł. Ja tak osobiście spożytkuję swoje zasoby finansowe w niedługim czasie + TDU i Table Tennis. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 15 czerwca 2008 Opublikowano 15 czerwca 2008 tak, przy kupnie konsoli i funduszach rzedu 300 zl kupno GH3 jako jedynej gry jest przeza(pipi)istym pomyslem :sciana: Cytuj
Gość Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 Który Tony Hawk's jets lepszy P8 czy PG ? Jest możliwość zejścia z deski w którymś ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 w obu jest (w PG w demo gralem) - a ktory lepszy to niewiem, mi sie od dluzszego czasu nie podoba ta seria - sprawdz dema Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 16 czerwca 2008 Opublikowano 16 czerwca 2008 zdecydowanie P8 choc PG także warto sprawdzić (szczególnie jeśli wymęczysz P8 najpierw) Cytuj
Ondu 0 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 A propo masowych bijatyk. Czy warto inwestować w N3? Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 gra jest z gatunku love it or hate it - jest tania, mozesz sprawdzic w razie czego za wiele nie stracisz Cytuj
Kame 20 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 W GTA 4 na pewno można grać setki godzin, ale co do Bioshocka to mam inne zdanie. Gra jest prostolinowa, kilkanaście rodzajów przeciwników do których trzeba tylko użuwać różne rodzaje broni, do tego ci sami mini bosi - Big Daddy, to jest miodzio? Oczywiście fabuła jest wyrąbana w kosmos, podobnie grafa i muza, ale jak dla mnie ta gra nie jest w stanie przyciągnąć nawet na 50 h dobrej zabawy. Cytuj
okens 541 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Coz mi akurat Sega Rally nie podeszla... jest bardzo arcadeowo i to mozna sobie cenic, ale czy malo jest arcadeowych scigalek na Xa?? A pozatym jest tam wiele chmm opowiem Ci to tak. Grafika przejdzie ale gdyby przyjzec sie z bliska to nie zabija, auta nie rozbijesz, pojazdy w dodatku brudza sie smiesznie, bo tylko do polowy karoserii, glupie. Trasy zaplanowane sa fajnie, trzeba sie naposcic na wyzszych poziomach rzeby ukonczyc na pierwszym miejscu, lokacje sa mile ale jak wspominalem grafa nie zabija a do tego pilot potrafi niezle dac dupy. Stuntman natomiast jest dla mnie swietna odskocznia od scigalek... ot krecisz film, bedac w nim kaskaderem. Gra nie jest prosta, a wrecz potrafi w(pipi)ic, miejscowki sa opracowane swietnie... ucieczka przed lawa zalewajaca miasto rzadzi, bondowskie akcje na sniegu rowniez a cena gry stoi na przyzwoitym poziomie( Sega zreszta tez), mysle, ze jesli posiadasz ta sume pieniedzy i chcesz ja zainwestzowac w jedno z dwoch to bierz Stuntmanqa Ignitiona Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 (edytowane) Obie gry maja tyle miodu ze bania mala! Raz w nie nie zagrasz i nie odlozysz, zapewniam. ;] kolejny raz sie pomyliles w moim przypadku - wiecj cie nie uwierze warto brac turoka? Edytowane 17 czerwca 2008 przez signap Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 (edytowane) IMO w Turok'a świetnie się grało, ale na ciebie trzeba brać poprawkę i pewnie ci się nie spodoba. Strzelanie z łuku fajnie robi no i ręczne wyżynanie dinozaurów daje sporo radochy. Edytowane 18 czerwca 2008 przez Kroolik Cytuj
Ondu 0 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Pytanie a propo reza HD Czy różni się on czymkolwiek w zawartości od wersji na ps2, bo nie wiem czy warto te osiemset punktów wydawać. Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Nie grałem w wersje inną niż ta z XBLA, ale powiem Ci, że jest niewiele gier wartych bardziej tych 800GS od RezHD. No właśnie HD, 5.1 (naprawde oprawa i dźwięk na dobrym audio robi wrażenie MEGA!!), sama gra jak wiesz jest genialna, jeśli podobała Ci się poprzednia odsłona - nawet się nie zastanawiaj... dość wymagające osiągnięcia, tablica wyników..możliwość ściągania replayów najlepszych na świecie, tudzież znajomych..jest wszystko POLECAM !! Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 IMO w Turok'a świetnie się grało, ale na ciebie trzeba brać poprawkę i pewnie ci się nie spodoba. Strzelanie z łuku fajnie robi no i ręczne wyżynanie dinozaurów daje sporo radochy. poczekam jak jeszcze troche obniza cene co polecicie z gier do 80zl? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 TDU, Table Tennis, PGR4, GoW, Hejlo, Burnout, Crackdown? Pewnie wszystko masz Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 TDU, Table Tennis, PGR4, GoW, Hejlo, Burnout, Crackdown? Pewnie wszystko masz 1 nie podoba mi sie zbytnio za 40 moglbym zagrac :} 2 nie lubie sportowych 3 obecnie gram 4 gralem 5 gralem 6 jesli masz na mysli Paradise to demo mnie odrzucilo, poczekam az jeszcze stanieje 7 gralem DMC - podobnie jak z Burnoutem - demo mnie odepchnelo, gralem w 3 na PC i tez zabardzo mi sie nie podobala Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 19 czerwca 2008 Opublikowano 19 czerwca 2008 (edytowane) hm... DMC na PC różni się od konsolowej wersji sterowaniem, na padzie to zupełnie inna gra. Jeśli lubisz slashery to gra dla Ciebie, choć developerzy przegięli z back trackingiem... Paradise, gra jest ekstra... przez pierwsze kilka godzin, potem jeśli nie jesteś fanem zupełnie się nudzi. Ratuje tą grę jako tako Coop. TDU, fajna ścigałka, masa dróg, grafika całkiem, całkiem Może Oragne Box, 5 gier w jednym: HL2, HL2 Episode 1/2, Team Fortess, Portal? Jest też ME (nie orientuję się w cenach), super RPG The Club, jeśli lubisz strzelać dla samego strzelania i masterować wyniki Condemned 2/1 jeśli lubisz się przestraszyć i po rozwalać co nieco gazurką Kane & Lynch: Dead Man, dość ciekawa fabuła, masa rozwałki, niby nic specjalnego, ale gra daje radę, chociażby ze względu na wcześniej wspomnianą fabułę i głównych bohaterów, Kane'a i Lyncha. Edytowane 19 czerwca 2008 przez marcin0903 Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 co poleciacie z rpg , najlepiej wymiencie dosc sporo nazw to je oblukam na youtube i sprawdze czy sa demka pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi