Scorp1on 8 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 cos z platformowek polecacie? (Homera i spolke juz skonczylem) Cytuj
Doneth 3 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Lost Odyssey, Blue Dragon czy Eternal Sonata? Eternal Sonata urzekła mnie klimatem i muzyką. Najlepiej zagraj w demko i sprawdź czy nie ma za dużo lukru dla Ciebie. Lost Odyssey to taki final. Ja polecam sonate szczególnie, że na allegro możesz kupić za 75 zł. Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Ninja Gaiden 2 , soldier of fortune czy Alone in the Dark ? wziałbym najlepiej 3 ale ninja to cos w stylu devil may cry i chetnie bym pomlocil, soldier juz dostatecznie staniał aby go wziasc a alone napewno kupie ale zatsnawiam sie czy nie jest jeszscze za droga Cytuj
Dante 433 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Ninja najlepszy i świetnie się gra. Warto go brać w pierwszej kolejności. W alone grałem chwilę i spodziewałem się czegoś lepszego po zapowiedziach więc nie wiem czy warto wydać ponad 100 zł(jak ktoś ma pograj u niego pożycz najpierw). soldiera nie przetestowałem ale jak jest podobny do poprzedników to dobra gierka do odstresowania. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 Prosilbym, aby ktos rzucil lista najlepszych tytulow do przejscia we dwoch w coopie na jednej konsoli Cytuj
Gość tk Opublikowano 1 lipca 2008 Opublikowano 1 lipca 2008 (edytowane) zdecydowanie dmc4. z tym, że tutaj masz slashera idealnego do masterowania a tam monotonną rozgrywke na sporym terenie + paściarski system walki. wybór oczywisty. Edytowane 1 lipca 2008 przez tk Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 zdecydowanie dmc4. z tym, że tutaj masz slashera idealnego do masterowania a tam monotonną rozgrywke na sporym terenie + paściarski system walki. wybór oczywisty. testujac oba wybralbym bardziej AC Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Prosilbym, aby ktos rzucil lista najlepszych tytulow do przejscia we dwoch w coopie na jednej konsoli Guitar Hero, Rock Band. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 A cos oprocz tych dwoch? mam na mysli coop typu Gears of War. Ponoc Indiana Jones Lego tez jest fajne pod tym wzgledem. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Halo całkiem fpyte na coopie, tyle, że ja z kuzynem myknąłem to na normalu w jeden wieczór. A jakieś superprosy nie jesteśmy. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Halo całkiem fpyte na coopie, tyle, że ja z kuzynem myknąłem to na normalu w jeden wieczór. A jakieś superprosy nie jesteśmy. Dlatego najlepiej grac na Legendary. Wtedy naprawde wspolpraca jest niezbedna, zeby sobie poradzic, no i przede wszystkim pojazdy daja jeszcze wiecej frajdy - jeden np. strzela, drugi prowadzi itp. Od siebie polecam. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Halo 3 mi sie nie podoba ze wzgledu na klimat , ale za to Kane & Lynch to strzal w 10tke. Dzieki Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 2 lipca 2008 Opublikowano 2 lipca 2008 Ew. Army of Two jeszcze na co-opa. Albo Rainbow Six: Vegas 2. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 A cos oprocz tych dwoch? mam na mysli coop typu Gears of War. Ponoc Indiana Jones Lego tez jest fajne pod tym wzgledem. http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_coop_games Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Tyle, że K&L ma tylko coopa przez splita - weź to pod uwage. Mimo wszystko gierke polecam. Cytuj
dx36 2 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 A ja mysle między K&N,Vegas(pierwszy),GoW(nie sprobowalem online) ktore lepsze ?? Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Ninja Gaiden 2 , soldier of fortune czy Alone in the Dark ? wziałbym najlepiej 3 ale ninja to cos w stylu devil may cry i chetnie bym pomlocil, soldier juz dostatecznie staniał aby go wziasc a alone napewno kupie ale zatsnawiam sie czy nie jest jeszscze za droga NG II to swietna gra, reszta z Twojej listy to gnioty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi