Pelipe 236 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 Dokładnie, jak lubisz slashery to innej opcji nie ma. SoF...Hahahaha... Do szczęścia wystarczy Ci CoD 4 albo BF: Bad Company Alone, podobno cienki... poczekaj na Resident Evila :> Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 SOF3 jesli lubisz proste gierki + krew, latajace konczyny. Na PC dobrze sie bawilem, potem zapomnialem i w przeciwienstwie do Crysisa SOFa skonczylem mimo ze crap aka sredniak dla wielu ale mialo to cos Cytuj
WildFirePL 2 Opublikowano 3 lipca 2008 Opublikowano 3 lipca 2008 nie noe SOF to napewno kupie przeciez to klasyka jezeli chodzi o PC, to bylo cos co oczekiwał◘em od gier krew i możliwosc odstresowania sie w jedynce czesci w metrze nic nie pobije , 3 kupie ale jak stanieje, kupilem Ninja gaiden, tym bardziej ze mam pewien niedosyc po DMC4 :-D a jezeli chodzi o COD4 grałem juz mi sie znudzilo a Bad Company dla mnie nie wypał duzo błędów w broni i wogóle nie okazało sie być tym czym karmili nas producenci i reklamówki Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Mam ochotę pograc sobie na X360 w jakieś cRPG (nie jRPG, tego nie znoszę). Waham się pomiędzy Two Worlds a Mass Effect. Słyszałem jednak, że TW to straszna kaszana, ale na onlinecenter.pl ta gra została dośc wysoko oceniona (8/10). Który tytuł wybrac? Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Nie wiem zbytnio co wybrać z PlayAsia, pomóżcie Panowie: -GRID wersja region free ale Azjatycka, -Rainbow Six Vegas 2 Limited Collectors Edition 3xa wersja USA. Niby GRID fajny ale matrwie sie żebym nie miał jakiegoś psikusa i np. menusa po jakimś Chińsku czy innych krzaczkach. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Ja bym wolal RS'a - taniej, singiel w co-opie i zajefajne multi. Cytuj
POK 0 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Mam ochotę pograc sobie na X360 w jakieś cRPG (nie jRPG, tego nie znoszę). Waham się pomiędzy Two Worlds a Mass Effect. Słyszałem jednak, że TW to straszna kaszana, ale na onlinecenter.pl ta gra została dośc wysoko oceniona (8/10). Który tytuł wybrac? Zdecydowanie ME. TW ma świetny system, MASĘ questów i OGROMNY i różnorodny świat, niestety ma również strasznie skopaną animację. Jeśli podobał Ci się Gothic 1 i/lub 2, a do tego jesteś osobą mało wybredną, to przy TW będziesz się naprawdę świetnie i długo bawić. Mi TW bardzo przypadło do gustu, ale jest to gra z gatunku: kochasz, albo nienawidzisz W każdym razie na pierwszym miejscu i tak polecam ME. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Waham się pomiędzy Two Worlds a Mass Effect. Bez dwóch zdań - Mass Effect. Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 (edytowane) Zdecydowanie ME. TW ma świetny system, MASĘ questów i OGROMNY i różnorodny świat, niestety ma również strasznie skopaną animację. Jeśli podobał Ci się Gothic 1 i/lub 2, a do tego jesteś osobą mało wybredną, to przy TW będziesz się naprawdę świetnie i długo bawić. Mi TW bardzo przypadło do gustu, ale jest to gra z gatunku: kochasz, albo nienawidzisz W każdym razie na pierwszym miejscu i tak polecam ME. Każdy mi mówi, że ME. Ale mi się bardzo podoba klimat Two Worlds, lubię otwarte przestrzenie, średniowieczne klimaty, nawet demo zaczęło mi się podobac Jestem też fanem serii Gothic. A czy pełna wersja jest równie źle zoptymalizowana i zabugowana jak demo? I czy patche wiele poprawiły grę? Edytowane 6 lipca 2008 przez P@cj3nt Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 A Oblivion nie moze byc? Pasuje w Twoje "lubienie". Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 A Oblivion nie moze byc? Pasuje w Twoje "lubienie". Już dawno zaliczony Cytuj
milekp 78 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 Każdy mi mówi, że ME. Ale mi się bardzo podoba klimat Two Worlds, lubię otwarte przestrzenie, średniowieczne klimaty, nawet demo zaczęło mi się podobac Jestem też fanem serii Gothic. No to po co pytasz co wybrać, graj w TW :spox: Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 6 lipca 2008 Opublikowano 6 lipca 2008 (edytowane) A Oblivion nie moze byc? Pasuje w Twoje "lubienie". Już dawno zaliczony Jak jesteś fanem erpegów to Two Worlds można spróbować od biedy. Ale ja osobiście się zawiodłem (delikatnie mówiąc) na "dziele" polskiego studia. Masa archaizmów i skopanych elementów spowodowała, że w momencie skończenia main questu wrzuciłem na serwery Allegro ofertę sprzedaży tej gry. Cóż ale są gusta i guściki (a nawet bezguścia ) i na pewno znajdą się osoby, którym TW się spodobał. EDIT: Jeśli masz ochotę na eksperyment to zainteresuj się filmikami z japońskiego RPG Lost Odyssey dostępnymi pod adresem gamersyde.com Według mnie to już lepsze wyjście niż granie w TW. Edytowane 6 lipca 2008 przez Gooralesko Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Każdy mi mówi, że ME. Ale mi się bardzo podoba klimat Two Worlds, lubię otwarte przestrzenie, średniowieczne klimaty, nawet demo zaczęło mi się podobac Jestem też fanem serii Gothic. No to po co pytasz co wybrać, graj w TW :spox: No, bo ME to świetny tytuł, widac po opiniach graczy i ocenach w serwisach Cytuj
POK 0 Opublikowano 7 lipca 2008 Opublikowano 7 lipca 2008 Ale mi się bardzo podoba klimat Two Worlds, lubię otwarte przestrzenie, średniowieczne klimaty, nawet demo zaczęło mi się podobac tongue.gif Jestem też fanem serii Gothic. A czy pełna wersja jest równie źle zoptymalizowana i zabugowana jak demo? I czy patche wiele poprawiły grę? Cała gra jest bardzo podobna do dema (równie archaiczna), ale znacznie większa z masą questów i ciekawym światem (pod warunkiem, że się w niego zagłębisz). W każdym razie jeśli demo Ci się podobało, a do tego lubisz Gothic'ki, to na TW na pewno się nie zawiedziesz. ME jest lepszą grą, ale jeśli masz większą ochotę na TW, to bierz TW, a ME zostaw sobie na kiedy indziej TW to takie połączenie Gothica (klimat + animacje niezmienione od czasów jedynki), Obliviona (ogromny świat; ten w TW jest gorzej zrobiony graficznie, ale ciekawszy i bardziej różnorodny) i Diablo (4 podstawowe umiejętności + świetnie rozwiązany system losowania przedmiotów). Największe wady, to właśnie strasznie archaiczne animacje postaci (szczególnie potworów) i prawie cały czas niepłynna animacja. Cytuj
dx36 2 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Teraz sie zastanawiam miedzy Forza 2, Call`em 4 a GoW`em Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Zalezy, czy chcesz gre na singla, czy na multi. Forza 2 jest gra, ktora w singlu starczy na dlugi czas. GoW i CoD 4 mozna za to przejsc w jeden dzien (co zreszta sam ostatnio uczynilem ), ale te gry razem z Halo 3 oferuja najlepsze multi na X360, wiec musisz sie zastanowic, co wolisz . Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 wybralbym COD4 i GOWa, Forza mnie znudzila po kilku wyscigach, PGR4 byl znacznie lepszy Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Opłaca się zamienić Burnout Paradise ( ja daje ), za Stranglehold ?? Cytuj
BartX 9 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Jeśli z Burnouta wyciągnąłeś 100% i nagrałeś się online to tak. Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Ja bym zostawił Burnouta - w końcu niedługo będzie nowy content. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Opłaca się zamienić Burnout Paradise ( ja daje ), za Stranglehold ?? Opłaca się ale nie za Strangeholda. Chyba, że za dopłatą. Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 8 lipca 2008 Opublikowano 8 lipca 2008 Ja daje Burnout'a. To on ma jeszcze dopłacić ?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi