w07t3k 0 Opublikowano 16 lipca 2008 Opublikowano 16 lipca 2008 Ostatnio pogralem w Lego Star Wars na PS2 i pomyslalem, zeby poszukac wersji na Xboxa. Znalazlem dwie. Jedna z nich to pierwsze trzy epizody, a druga to cala saga. Gral ktos w to? Ktora lepiej kupic? Jesli wam to pomoze to wiem, ze jedna ma podtytul Original Trilogy, a druga Complete Saga. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 tu masz opis Complete Saga http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=9469. co polecacie z jakis shooterow/hack and slash z xp, rozwojem postaci, walka,itp? Poza Morrowindem i Mass Effektem Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 tu masz opis Complete Saga http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=9469. co polecacie z jakis shooterow/hack and slash z xp, rozwojem postaci, walka,itp? Poza Morrowindem i Mass Effektem Jesli nie grales jeszcze w Conana to powinienes.W temacie slasherow bez zadnej konkurencji jest rzecz jasna NG2.Z szuterow zas warto sie zainteresowac Jericho.Choc gra nie zebrala zbyt wysokich ocen na metacritic to gralo mi sie w nia o wiele fajniej jak w Dark Sector nie mowiac juz o crapie pokroju K&L.Polecam! Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Takie pytanie, Lego Indiana Jones czy GRiD? Zalezy. Jesli interesuje Cie singiel - bierz GRIDa. Jesli chcesz pograc z kims w coopie - bierz LEGO. W innym wypadku tej gry nie kupuj. co polecacie z jakis shooterow/hack and slash z xp, rozwojem postaci, walka,itp? Poza Morrowindem i Mass Effektem Moze Devil May Cry 4? Cytuj
ProChaoS 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Witam. Mam do Was prośbę. Czy możecie mi doradzić z 5 exclusivów na Xo, które są warte zakupu? Nie interesują mnie gry multiplatformowe. Z góry dziękuje. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Gears of War Halo 3 Forza 2 NG2 PGR3/4 i jeszcze coś by się znalazło Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Może jrpgi? Lost Odyssey? Blue Dragon? Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 (edytowane) Dodaj NG2 ze slasherów Edytowane 17 lipca 2008 przez masterlag Cytuj
miki77 16 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Witam. Mam do Was prośbę. Czy możecie mi doradzić z 5 exclusivów na Xo, które są warte zakupu? Nie interesują mnie gry multiplatformowe. Z góry dziękuje. Gears of War, Dead Rising, Crackdown, PGR 3/4 i Kameo. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Gears of War nie jest exclusivem. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 no tak, wyszedl i na PS3 i na Wii ostatnio 5 najlepszych exow? Gearsy, Mass Effect, Bioshock, Forza, Kameo Cytuj
BartX 9 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Chodzi mu o to, że na PieCa też wyszedł :closedeyes: BioShock! (póki co), Condemned, Test Drive Unlimited (wyszedł też na PS2), PGR 3 i 4 itd. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 tak wiem, ze wyszedl na pc co nie zmienia faktu, ze to KONSOLOWY exclusive (jestesmy na konsolowym forum pisma konsolowego, tak dla przypomnienia) Cytuj
kk-pro 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Jak myślicie, CRACKDOWN i Naruto to dobre gry do zaczęcia zabawy z X0? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Crackdowna bierz w ciemno. Jedna z najlepszych gier na x360 ( według mnie oczywiście, nie wszyscy są tacy zadowoleni z tej gry ale cóż ). Pamiętam zeszłoroczne wakacje i bite 2 miechy ciorania w crackdowna. I nie dla fabuły ale dla czystego fun'u poskakania po wieżowacach i rzucania ciężarówkami w inne auta/przechodzniów itd. . Polecam. Cytuj
kk-pro 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 (edytowane) 2 miechy grania? To ile czasu potrzeba by go ukończyć? Czy tyle grałeś przez to skakanie? A skoro przy skakaniu, gra bardzo przypomina Assassina? Oczywiście pomijając realia? Bo ten mi nie przypadł do gustu... Edytowane 17 lipca 2008 przez kk-pro Cytuj
Gość tk Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 (edytowane) nie. to bardziej takie okrojone gta w futurystycznej otoczce i o arcade'owej duszy. imo to nie są dobre gry na rozpoczęcie zabawy z konsolą. chociaż jakby się uprzeć to pewne podobnieństwa możnaby odnaleźć. Edytowane 17 lipca 2008 przez tk Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 (edytowane) Co sązicie o The Simpson Game? sadze, ze to swietna gra na okolo 24h ( tyle czasu mi zajelo na 100% ) i polecam wziasc Chodzi mu o to, że na PieCa też wyszedł closedeyes.gif BioShock! (póki co), Condemned, Test Drive Unlimited (wyszedł też na PS2), PGR 3 i 4 itd. ty tez nie dales exclusiveow tylko pgr4 i 3, ale z drugiej strony ine trzeba koniecznie grac na samych excl na starcie, wiec wez: gow - bo to must have pgr4 - bo na start nadaja sie lepiej niz forza i zobaczysz ladna grafike [ w forzie nie ] bioshock -klimat mass effect - jw cod4 - mult edit: kurde, nie zauwazylem, ze koles napisal ze nie interesuja go multiplatformy - w takim razie: pgr4 forza2 blue dragon ninja gaiden2 eternal sonata, chociaz wyjdzie na ps3 na sile halo3, chociaz wyjdzie na pc na sile crackdown Edytowane 18 lipca 2008 przez bountyhunter Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Dla mnie Crackdown to jedna z najlepszych gier w jakie grałem. 9/10 jak nic. Dodam, że rzygam serią GTA, która zupełnie mi nie pasi. --------------- Potrzebuję wciągającej i w miarę wymagającej (trudnej) gry. Byle tylko nie wyścigi, sportowe i FPS. Z FPSów tylko podobne do Quake3 i Exhumed mi pasują (Jericho to jedyny FPS, który mi się spodobał na Xa) Z gier, które mi się najbardziej na Xa podobały: Crackdown Lost Oddyssey Blue Dragon Ninja Gaiden 2 Armored Core 4 N3 Katamari. Jakieś propozycje? Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Bier Obliviona i ustaw najwyższy poziom trudności. Czy będzie wymagające nie wiem, ale przy odrobinie wyobraźni i wczuty wciągnie jak cholera. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Bier Obliviona i ustaw najwyższy poziom trudności. Czy będzie wymagające nie wiem, ale przy odrobinie wyobraźni i wczuty wciągnie jak cholera. Zapomniałem dodać, że nie lubię amerykańskich RPG. Żadne KOTORY, Obliviony, czy Mass Efect. To samo z BioShock. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Moze nie o to ci chodzilo, ale jesli szukasz trudnej gry, to GHIII powinno ci przypasc do gustu. Jest naprawde wymagajaca, wymasterowanie jej w calosci zajmie ci mnostwo godzin, o ile w ogole ci sie uda. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Albo NG2, troche czasu Ci zejdzie za nim przejdziesz na najtrudniejszym . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi