ProChaoS 0 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 gow - bo to must have pgr4 - bo na start nadaja sie lepiej niz forza i zobaczysz ladna grafike [ w forzie nie ] bioshock -klimat mass effect - jw cod4 - mult edit: kurde, nie zauwazylem, ze koles napisal ze nie interesuja go multiplatformy - w takim razie: pgr4 forza2 blue dragon ninja gaiden2 eternal sonata, chociaz wyjdzie na ps3 na sile halo3, chociaz wyjdzie na pc na sile crackdown Dzięki wszystkim za pomoc. W cod 4 gram na Ps3 do teraz, świetna gra. Forza 2 już kupiona. Jeszcze raz dzięki za propozycje. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Takie pytanie, Lego Indiana Jones czy GRiD? Zalezy. Jesli interesuje Cie singiel - bierz GRIDa. Jesli chcesz pograc z kims w coopie - bierz LEGO. W innym wypadku tej gry nie kupuj. co polecacie z jakis shooterow/hack and slash z xp, rozwojem postaci, walka,itp? Poza Morrowindem i Mass Effektem Moze Devil May Cry 4? demo mi sie nie spodobalo Co jest jeszcze jakis gierek z xp,rozwojem postaci, otwarty swiat, questy, itp itp (chce wiecej gameplayu niz sluchania gadek postaci czyli hack and slash) poza Morrowindem Mass Effect bo ostatnio mnie naszlo na nabijanie expa Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Szukam jakiegos ciekawego rpg, coś najlepiej w stylu gothica. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Albo NG2, troche czasu Ci zejdzie za nim przejdziesz na najtrudniejszym . Przeszedłem i nie mam co robić. Geutair Hero mi nie pasi z powodu muzy. Nie trawię. Aplitude, DDR i REZa uwielbiam. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 @signap: Może jakieś jRPG, np. Blue Dragon albo Eternal Sonata. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 @ signap & sznurek Dark Messiah of Might & Magic: Elements Two worlds Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 signapowi nie doradzajcie on i tak nic nie wybierze. Kiedyś już była taka akcja i za każdym razem kręcił nosem . Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 (edytowane) :} no duzo sie gra, mam troche inne gusta , ale chyba wezme ME jak pozbede sie paru gier Edytowane 19 lipca 2008 przez signap Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Too Human też po demku przypomina troszkę ME. Weż ME, nie będziesz żałował ponabijasz troche exp, postrzelasz sobie no i pograsz . Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 pgr4 - bo na start nadaja sie lepiej niz forza i zobaczysz ladna grafike [ w forzie nie ] Dla mnie PGR ma beznadziejną grafike (nawet na 40 calowym TV), za to Forza wygląda ładnie Oo i model jazdy jest lepszy w tej drugiej Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 A bierzesz pod uwage pikseloze na samochodach w Forzie? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 19 lipca 2008 Opublikowano 19 lipca 2008 Bezporownania jest PGR4 do Forzy 2, ta pierwsza wyglada znacznie lepiej Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 (edytowane) I tu się mylisz, bo porównanie zawsze jakieś jest... Zresztą sam przeczysz sobie pisząc że nie ma porównania ,a potem porównując że PGR wygląda znacznie lepiej. Edytowane 20 lipca 2008 przez TheBesTia Cytuj
adi 189 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 I tu się mylisz, bo porównanie zawsze jakieś jest... Zresztą sam przeczysz sobie pisząc że nie ma porównania ,a potem porównując że PGR wygląda znacznie lepiej. Przecież pisząc "bez porównania" chciał w ten sposób właśnie podkreślić przewagę PGR nad Forzą.Wziąłeś ten zwrot zbyt dosłownie Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 A bierzesz pod uwage pikseloze na samochodach w Forzie? Biore pod uwage ogólne doznania wizualne. I trzeba dodać, że w PGR'a grałem na 40- calowym telewizorze, a w Forze na 27' SD. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 20 lipca 2008 Opublikowano 20 lipca 2008 A bierzesz pod uwage pikseloze na samochodach w Forzie? Nie wiem na jakim sprzęcie grasz ale takie określenie to gruba przesada. Samochody w obu wyglądają naprawdę dobrze. Co do ogólnych doznań wizualnych do PGR wygrywa znacząco, ale nie zapominajcie, że to są 2 zupełnie różne gry. Każda w końcu ma inne podejście do ścigania. Jest różnica miedzy arcadowym śmiganiem po mieście (miedzy kasynami, budynkami czy pałacami) a symulacyjnym po konkretnych torach wyścigowych. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Wracając do tematu. Czy Mass Efect jest grą trudną? Chodzi mi o dostępność wyższych poziomów trudności. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 (edytowane) Moim zdaniem nie jest, tylko walka potrafi byc troche upierdliwa . Tzn . na wyzszych poziomach trudnosci niektorym przeciwnikom trzeba zbijac oslone specjalnymi granatami i czasem jak nie zdazysz go ubic a on zarzuci znowu oslonka, to trzeba zbijac ja jeszcze raz . Troche to dziala na nerwy Ale jesli nie grales w ogole w ME, to polecam jak cholera . Jest to moim zdaniem jedna z najlepszych gier na iksiaka . A i jeszcze wazna rzecz - najwyzszy poziom odblokowuje sie dopiero po przejsciu gry na najwyzszym mozliwym stopniu trudnosci obecnie dostepnym . Juz nie pamietam ile ich bylo, ale wyglada to mniej wiecej tak - easy/normal/hard/ .... .... (i dwa do odblokowania) . By je odblokowac, musisz przejsc gre na hard, wtedy odblokuje Ci sie powiedzmy insane, a jak przejdziesz na tym insane, odblokuje Ci sie najwyzszy poziom trudnosci . Jesli slabo pamietam, to niech koledzy mnie poprawia Edytowane 21 lipca 2008 przez [InSaNe] Cytuj
Ader 383 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Możecie mi powiedzieć jaka jest najlepsza gra dla fana Naruto na X360? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 Naruto: Rise of A Ninja . Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 21 lipca 2008 Opublikowano 21 lipca 2008 A jest jakas inna? Poza ta co jest planowana. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 OK,thx. A teraz Eternl Sonata,czy Blue Dragon?(Lost Odyssey już mam) Cytuj
Dante 433 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Blue Dragon mi osobiście bardziej podeszło. Etaernal Sonata ma fajne elementy, ale mnie trochę denerwują postacie. Zagraj w demko ES i jak się spodoba to bierz ale Bd powinno starczyć na dłużej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi