masterlag 1 Opublikowano 30 lipca 2008 Opublikowano 30 lipca 2008 Burst limit to taki okrojony z postaci i efektowności (głownie chodzi o ulti) budokai 3 z lepszą grafiką. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 Jestem fanem DB (DB Burst Limit) i epickich nawalanek jak Viking BFA, co wybrać? Soul Calibur VI ? Devil May Cry 4 ? Ninja Gaiden 2 ? wszystkie to nawalanki i chyba nawet epickie Nie kojarzę niczego podobnego bardziej do Vikinga niestety. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 31 lipca 2008 Opublikowano 31 lipca 2008 (edytowane) SCIV , typowa bijatyka , trochu już mi się przejadły, grałęm u znajomka , dla mnie przeciętniak. Viking - nie grałem , ale po opiniach widzę że pożądna gierca , jednak najbardziej polecam NGII - za cholernie szybkie ćwiartowanie DB nie trawie. Edytowane 31 lipca 2008 przez TheBesTia Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 (edytowane) Ode mnie również polecam Ninja Gaiden 2. Gra nie droga, a dostarcza wiele frajdy. Przy tym tytule spędzisz długie godziny! Edytowane 1 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 PGR 4 czy Burnout Paradise który tytuł lepszy według was xd Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 PGR 4 czy Burnout Paradise który tytuł lepszy według was xd Burnout P.na dłużej mnie przyciągnął. Niestety gra jest za szybka dla mnie. PGR'em nie raz chciałem rzucić przez okno. Sam zdecyduj. Ściągnij dema obydwu gier i przekonaj się na własnej skórze. Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Chyba jednak wybiorę PGR 4 bo burnout jest jakiś dziwny chcę też kupić router, żeby grać na multi (potrzebuję 2 kable Lan do tego routera, ten który dostałem z konsolą i oprócz tego dokupić) ?? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 (edytowane) Chyba jednak wybiorę PGR 4 bo burnout jest jakiś dziwny chcę też kupić router, żeby grać na multi (potrzebuję 2 kable Lan do tego routera, ten który dostałem z konsolą i oprócz tego dokupić) ?? Weź GRIDa i wszyscy będa happy :E U mnie to jest tak (gdzie strzałka, tam kabel RJ) Kabel internetowy do modemu > switch > Xbox 360 > PC (Ze switcha również do PC) Policz ile ty potrzebujesz i już. Edytowane 1 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj
cyter666 0 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Opublikowano 1 sierpnia 2008 Ja chce kupić pgr4 bo tani i fajny i do tego router żeby mucić na multi xD (mam do wydania około 200zł) no tak patrząc na te kable to : główny kabel od neta do routera, od routera>do kompa i od routera> do konsoli, czyli 2 kabelki ?? Cytuj
aqr 0 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Mam pytanie którą grę wybrać. Call of duty 4 czy Battlefield Bad Company. Chodzi mi głównie o tryb multi (gdzie fajniej sie gra, gdzie mniej kamperstwa, gdzie lepsze tryby i support dla klanow, gdzie wiecej zalezy od taktyki i zgrania itp) Prosze o opinie tych co maja obie gry. Dzieki za odpowiedzi. Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 2 sierpnia 2008 Opublikowano 2 sierpnia 2008 (edytowane) Więcej taktyki i zgrania w BF za to trybów w CoD (w BF chyba 1+1 w drodze).Co do frajdy w CoD pograsz pare h i już możesz mordować na multi co się przekłada na mp. mniej frustracji ze nie możesz nikogo zabić,a w BF raczej nie. Edytowane 2 sierpnia 2008 przez masterlag Cytuj
hooki 194 Opublikowano 3 sierpnia 2008 Opublikowano 3 sierpnia 2008 ace combat czy over g? ace to ace - grafika akcja fun, jest demo na live, pograłem - fajnie sie lata.. a over g? warto się nim zainteresować? bardziej relaistyczny? bardziej sim? Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Splinter Cell: Double Agent czy Kane & Lynch? Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Zassaj demka i sam oceń. Jeśli byłbym na Twoim miejscu wybrałbym K&L ze względu na fajną fabułę i brutalność. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Kane bo - coop - klimat - gadki ale tez gierka ma duzo minusow typu, krotki czas gry, slabe dzwieki broni, fizyka, ai Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Doradźcie, czy jest już jakiś prawdziwy horror coś bliżej Fatal Frame bądź nawet w kierunku Silent Hill? Nie mowcie o Alone In The Dark, bo to bardziej przyodówka. Condemned - ciekawa gra? Warto wydać kasę jak się oczekuje od niej horrorowego klimatu? Cytuj
Gość tk Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 to bardziej thriller/mocny kryminał (seryjni mordercy, naćpane psychole panoszące się po opustoszałych ruderach), no ale pare mocno pos.ranych momentów jest i można się przestraszyć. pozatym szybko pęka, ale jak dla mnie to warta wydania kasy zwłaszcza, że teraz to już chodzi bardzo tanio. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 ace combat czy over g? ace to ace - grafika akcja fun, jest demo na live, pograłem - fajnie sie lata.. a over g? warto się nim zainteresować? bardziej relaistyczny? bardziej sim? Oczywiście że kup Over G, Ace Combat przy nim to bajka (w negatywnym znaczeniu). Ace Combat to przede wszystkim brak realizmu i fizyki. Over G to wyzwanie któremu trudno jest podołać, jest to prawie profesjonalny symulator, z awioniką liczoną w czasie rzeczywistym. Jednym słowem ORGAZM, a lądowanie na lotniskowcu tak aby zahaczyć o liny to jazda na całego. Over G zjada Ace Combat. POLECAM OVER G Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 (edytowane) Można grać na split screenie we dwie osoby w PES 2008? Jeżeli tak, a macie jakieś inne LEPSZE "kopaninki" to mówcie Edytowane 6 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Można grać na split screenie we dwie osoby w PES 2008? Jeżeli tak, a macie jakieś inne LEPSZE "kopaninki" to mówcie Split screen w piłce nożnej ? W tego typu grach nie ma podzielonego ekranu, tylko normalnie sie gra, tak jakbys grał np Master League Fifa 08 w tym roku chyba lepsza jest 8) Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 (edytowane) aaaa... Fakt, gramy na jednym ekranie - ło Jezu wpadka :E Ale można grać we dwóch na jednej konsoli meczyki, prawda? Powiadasz Fifa 08 of PES 2008? Oblookam demko, o ile jest. ...Jak konsola przyjedzie... Edytowane 7 sierpnia 2008 przez Fisiu Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Doradźcie, czy jest już jakiś prawdziwy horror coś bliżej Fatal Frame bądź nawet w kierunku Silent Hill? Nie mowcie o Alone In The Dark, bo to bardziej przyodówka. Condemned - ciekawa gra? Warto wydać kasę jak się oczekuje od niej horrorowego klimatu? condemned jest schizowe więc warto. Do wyboru jest jeszcze fear ale szybko się nudzi, a nic podobnego do sh nie ma Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 aaaa... Fakt, gramy na jednym ekranie - ło Jezu wpadka :E Ale można grać we dwóch na jednej konsoli meczyki, prawda? Powiadasz Fifa 08 of PES 2008? Oblookam demko, o ile jest. ...Jak konsola przyjedzie... Pewnie że można Grałem w Fife 08 bardzo mało, ale odczucia jak najbardziej pozytywne Widziałem PES 2008 jak kumpel grał przez neta na PS3, to myślalem że go śmiechem zabije Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 aaaa... Fakt, gramy na jednym ekranie - ło Jezu wpadka :E Ale można grać we dwóch na jednej konsoli meczyki, prawda? Powiadasz Fifa 08 of PES 2008? Oblookam demko, o ile jest. ...Jak konsola przyjedzie... Pewnie że można Grałem w Fife 08 bardzo mało, ale odczucia jak najbardziej pozytywne Widziałem PES 2008 jak kumpel grał przez neta na PS3, to myślalem że go śmiechem zabije Ciekawi mnie, co ja miałem zapisać tutaj: Fifa 08 of PES 2008 Tzn. zabijesz go śmiechem bo lami, czy zabijesz go śmiechem bo śmiechowa gra? Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 7 sierpnia 2008 Opublikowano 7 sierpnia 2008 aaaa... Fakt, gramy na jednym ekranie - ło Jezu wpadka :E Ale można grać we dwóch na jednej konsoli meczyki, prawda? Powiadasz Fifa 08 of PES 2008? Oblookam demko, o ile jest. ...Jak konsola przyjedzie... Pewnie że można Grałem w Fife 08 bardzo mało, ale odczucia jak najbardziej pozytywne Widziałem PES 2008 jak kumpel grał przez neta na PS3, to myślalem że go śmiechem zabije Ciekawi mnie, co ja miałem zapisać tutaj: Fifa 08 of PES 2008 Tzn. zabijesz go śmiechem bo lami, czy zabijesz go śmiechem bo śmiechowa gra? Pisząć, że go zabije śmiechem, miałem na myśli że grafika jest na miarę PS2, i występują koszmarne lagi przy grze przez neta ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi