Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam fps'a by móc z kumplem pograć na split screenie. Niestety dostępu do neta nie mam więc tylko tak mogę skosztować multiplayera. Najlepiej takie coś jak np było w killzone na ps2,czyli mapy do multi,z tym że na dwóch graczy i z botami. Bez botów nie ma sensu. Z góry dzięki

Opublikowano

@zibby - jakos przeczytalem go po raz drugi i nie widze niczego co jest nie tak, skoro Ci odpowiedzieli

@fisiu - nie no to faktycznie bardzo zobaczysz czy fifa czy pes jest ladniejszy z jakoscia ,ktora daje YT

Opublikowano

W sumie to obie. Na początek wybierz tą, która pasuje do preferencji :P Wiem, nic nowego i mądrego. Po prostu obie gry są naprawdę świetne i warte zakupu.

Opublikowano

Bierz Cracka, musisz to nadrobić, tym bardziej, że Crackdown nie powstanie zbyt szybko, o ile w ogóle powstanie.

Ścigałek masz też duży wybór. Oczywiście przed zakupem obadaj demka.

Opublikowano

Czy ja wiem, przeszedlem calego singla w TDU jakies 30/40h nie pamietam dokladnie, a multi nie tknalem. Dopiero pod koniec, dema nie sprawdzaj ,bo to dwie rozne gry.

Opublikowano (edytowane)

Ja przeszedłem również TDU, niestety mój egzemplarz nie pozwolił mi odblokować achievementu za klubowe wyścigi (których wygrałem z 10). Strasznie długi loading miałem ;) (scharatana płyta).

Którą? Weź obie ;)

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano (edytowane)

Jericho - nie grałem

Turok - średniak... do tego potwornie krótki. Niektóre momenty tylko trzymają w napięciu, ale jest ich dosłownie kilka...

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano
Turok/Jericho mimo ze wysokich ocen nie maja (srednia tak 6/7)to warto zagrac?

w turoka nie gralem, ale jericho jest imo syfiasty. niemal wszystkie lokacje wygladaja tak samo, gameplay jest repetatywny jak cholera, na twoim miejscu wzialbym turoka [ wydaje sie byc lepszy, chociaz nie gralem w niego ;) ]

Opublikowano

turok jak najbardziej wart zagrania. dobra grafa, piękna, żyjąca dżungla, dobre ai przeciwników i motywy z napuszczaniem na nich dinozaury. do tego fajnie przedstawiona, filmowa fabuła. podobno znacznie się różni od starych turoków, ale ogólnie porządny tytuł.