Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakąś ścigałkę dobrą bym potrzebował...

PGR4 or GRID. PGR starczy na dłużej, bardziej wymagający ale przyjemny. Grid bardziej dla relaxu i pościgania się w wolnej chwili.

Opublikowano

PGR4 sprawdziłem demko jeszcze raz wczoraj i stwierdzam, że to zupgrade'owana trójka. Fajny jest tylko Nurburgring. TDU, GRID czy może Forza 2? Nie jestem jakimś hardkorowcem, więc Forza mnie nie kusi zbytnio. A może Juiced 2?

Opublikowano

Ja bym wybierał między GRIDem, a Forzą, z naciskiem na tą drugą. Mam uraz po kupnie TDU i znakającym świecie(rysy,rysy,rysy)... No i GRID świetna grafika i w ogóle cud, miód i orzeszki ;)

Bierz to na co Cie stać - masz flo - GRID, nie masz - Forza.

Opublikowano (edytowane)
PGR4 sprawdziłem demko jeszcze raz wczoraj i stwierdzam, że to zupgrade'owana trójka. Fajny jest tylko Nurburgring. TDU, GRID czy może Forza 2? Nie jestem jakimś hardkorowcem, więc Forza mnie nie kusi zbytnio. A może Juiced 2?

GRID, mnie szybko znudzila Forza jak i TDU, Prostreet a PGR4 skonczylem calego, zas co do Grida to demo mi sie podobalo. Sprawdz dema

Edytowane przez signap
Opublikowano

Pozytywne wrażenia dla: GRID, TDU (w to grałem na PC, nie wiem czy chce mi się znowu), Prostreet

Negatywne: PGR4

Forza- tak średnio, nie wiem co o tym sądzić. Niby grało się fajnie, ale trochę męcząco, nie lubię jeździć 100 razy tego samego wyścigu żeby być na stosunkowo dobrej pozycji na końcu. W GRIDzie mam flashbacki :P.

Opublikowano

Polecam sprawdzić demko GRID - mi na przykład nie przypadł do gustu model jazdy bliski DIRTowi.

Pro Street nie jest wcale taki zły, trochę wszyscy uprzedzili się do tej produkcji a nie było tak źle. TDU/Grid/NFS: PS/PGR 4. Każdy z tych tytułów ma swoją specyfikę i nie każdemu musi się spodobać, także ciężko tutaj jasno określić co powinieneś brać. Na XBL masz demka pograj w różne wyścigi i wybierz to co ci najlepiej pasuje.

Opublikowano

Blue Dragon, Eternal Sonata, czy Lost Odyssey?

W jRPGach najbardziej cenię sobie fabułę, dlatego zastanawiam się, która z gier zapewni mi najwięcej wrażeń ;) .