Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Polecicie mi jakąś grę w trybie cooperative? Mówię od razu ,że fpp odpadają.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 504,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Gearsy.

Opublikowano

Zdecydowanie - co-op w GoW jak to mówi Mashter przepuszcza przez wyżymaczkę i wypluwa ;]. Reszta tytułów jest już z niższej ligi chociaż też można spróbować (np. Kane & Lynch, LEGO SW, MUA)

Opublikowano

Crackdown. Praktycznie wszystko można zrobić w co-opie :)

Opublikowano

Tylko moi koledzy z którymi zamierzam grać nie mają do czynienia na co dzień z padem tylko z klawiaturą. Mam crackdowna i sądzę ,że jest o wiele za trudny. Myślałem o tym lego star wars lub indiana jones jak się te gry sprawują ?

Opublikowano

FNR 3 - jak jesteś słaby w mięśniach to chociaż w wirtualu im dopiep***sz;]

Opublikowano
Tylko moi koledzy z którymi zamierzam grać nie mają do czynienia na co dzień z padem tylko z klawiaturą. Mam crackdowna i sądzę ,że jest o wiele za trudny. Myślałem o tym lego star wars lub indiana jones jak się te gry sprawują ?

Crackdown nie ma coop przez splita tylko przez Live. Sadze ze wyscigi bede ok

Opublikowano

@Gromi: Jeśli szukasz czegoś odstresowującego to seria LEGO będzie fajna, bez względu która część.

Opublikowano

GRAW, czy GRAW 2? Są jakieś różnice przemawiajace az pierwszą bądx drugą częścią? Nie będe grał po sieci (dopóki nie będzie polskiego liva czyli praktycnzie nigdy), chodzi o sama zabawę w singlu.

Opublikowano

Zależy co Ci bardziej się podoba. GRAW to gra na otwartych terenach (i przeważnie obcych), gdzie jest wojna, a R6 to odbijanie zakładników, zabijanie terrorystów działając na miejscu (tak było w ostatnich Vegasach :))

Opublikowano

Czyli patrząc po staremu to graw to takei delta force, a r6 to jak swat.

Opublikowano

delta force z wallhackiem ;). Lubie roznorakie strzelanki tpp/fpp i powiem ze Vegas 1 czy 2 dawal znacznie wiecej mi radochy niz GRAW ktory moze na poczatku byl dosc dobra gra.

Opublikowano

pes 6 czy 2008?

zależy mi na dobrym gameplay`u i online

Opublikowano

Może naprawią online w 08. Sam przetestuje za pare chwil :]

Opublikowano

Witam wszystkich ,to moj 1 post na forum :)

Chcial zasiegnac opini co do gier . chcem zakupic 2- 3 tytuly raczej sportowe do wyboru mam

Fight Night 3

NFL 08

NFL 09(nowa poczekam do premiery 15 sierpnia)

PES 2008

+ jakis HIT z X360 w ktory warto zagrac ,co mozecie polecic ? GoW juz zamowilem :)

Opublikowano

Wziąłbym FNR3, Pro Evo i hit, czyli GTA IV lub Mass Effect.

Opublikowano

Polecam fight nighta. Ja się nim bawiłem 6 miesięcy bez Xbox Live. Ale chyba tylko dlatego ,że jestem maniakiem boksu.

Opublikowano

bierz PES 2008. mam i nie żałuję :) fajnie się gra a i po sieci idzie zagrać bez lagów. Chociaż lagów może nie miałem, ale disconnecta już tak ;/

pzdr

Opublikowano

Wiec chyba na 90% kupie FNR3 +PES 08 & NFL 09 ( jak wyjdzie) + HIT ?? MASS Effect jakos srednio do mnie przemawia ,BioShock no nie wiem moze ?

jak narazie z Hitow i dzie do mnie Gears of War i chyba narazie na tym poprzestane :)

EDIT : GTA IV juz mam i pykam :)

Edytowane przez canuks