Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Polecicie mi jakąś grę w trybie cooperative? Mówię od razu ,że fpp odpadają.
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Polecicie mi jakąś grę w trybie cooperative? Mówię od razu ,że fpp odpadają. Gearsy.
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Zdecydowanie - co-op w GoW jak to mówi Mashter przepuszcza przez wyżymaczkę i wypluwa ;]. Reszta tytułów jest już z niższej ligi chociaż też można spróbować (np. Kane & Lynch, LEGO SW, MUA)
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Polecicie mi jakąś grę w trybie cooperative? Mówię od razu ,że fpp odpadają. Crackdown. Praktycznie wszystko można zrobić w co-opie
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Tylko moi koledzy z którymi zamierzam grać nie mają do czynienia na co dzień z padem tylko z klawiaturą. Mam crackdowna i sądzę ,że jest o wiele za trudny. Myślałem o tym lego star wars lub indiana jones jak się te gry sprawują ?
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l FNR 3 - jak jesteś słaby w mięśniach to chociaż w wirtualu im dopiep***sz;]
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l Tylko moi koledzy z którymi zamierzam grać nie mają do czynienia na co dzień z padem tylko z klawiaturą. Mam crackdowna i sądzę ,że jest o wiele za trudny. Myślałem o tym lego star wars lub indiana jones jak się te gry sprawują ? Crackdown nie ma coop przez splita tylko przez Live. Sadze ze wyscigi bede ok
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l @Gromi: Jeśli szukasz czegoś odstresowującego to seria LEGO będzie fajna, bez względu która część.
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l GRAW, czy GRAW 2? Są jakieś różnice przemawiajace az pierwszą bądx drugą częścią? Nie będe grał po sieci (dopóki nie będzie polskiego liva czyli praktycnzie nigdy), chodzi o sama zabawę w singlu.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Zależy co Ci bardziej się podoba. GRAW to gra na otwartych terenach (i przeważnie obcych), gdzie jest wojna, a R6 to odbijanie zakładników, zabijanie terrorystów działając na miejscu (tak było w ostatnich Vegasach )
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l Czyli patrząc po staremu to graw to takei delta force, a r6 to jak swat.
Opublikowano 12 sierpnia 200816 l delta force z wallhackiem . Lubie roznorakie strzelanki tpp/fpp i powiem ze Vegas 1 czy 2 dawal znacznie wiecej mi radochy niz GRAW ktory moze na poczatku byl dosc dobra gra.
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l Witam wszystkich ,to moj 1 post na forum Chcial zasiegnac opini co do gier . chcem zakupic 2- 3 tytuly raczej sportowe do wyboru mam Fight Night 3 NFL 08 NFL 09(nowa poczekam do premiery 15 sierpnia) PES 2008 + jakis HIT z X360 w ktory warto zagrac ,co mozecie polecic ? GoW juz zamowilem
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l Polecam fight nighta. Ja się nim bawiłem 6 miesięcy bez Xbox Live. Ale chyba tylko dlatego ,że jestem maniakiem boksu.
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l bierz PES 2008. mam i nie żałuję fajnie się gra a i po sieci idzie zagrać bez lagów. Chociaż lagów może nie miałem, ale disconnecta już tak ;/ pzdr
Opublikowano 13 sierpnia 200816 l Wiec chyba na 90% kupie FNR3 +PES 08 & NFL 09 ( jak wyjdzie) + HIT ?? MASS Effect jakos srednio do mnie przemawia ,BioShock no nie wiem moze ? jak narazie z Hitow i dzie do mnie Gears of War i chyba narazie na tym poprzestane EDIT : GTA IV juz mam i pykam Edytowane 13 sierpnia 200816 l przez canuks