Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie - co-op w GoW jak to mówi Mashter przepuszcza przez wyżymaczkę i wypluwa ;]. Reszta tytułów jest już z niższej ligi chociaż też można spróbować (np. Kane & Lynch, LEGO SW, MUA)

Opublikowano

Tylko moi koledzy z którymi zamierzam grać nie mają do czynienia na co dzień z padem tylko z klawiaturą. Mam crackdowna i sądzę ,że jest o wiele za trudny. Myślałem o tym lego star wars lub indiana jones jak się te gry sprawują ?

Opublikowano
Tylko moi koledzy z którymi zamierzam grać nie mają do czynienia na co dzień z padem tylko z klawiaturą. Mam crackdowna i sądzę ,że jest o wiele za trudny. Myślałem o tym lego star wars lub indiana jones jak się te gry sprawują ?

Crackdown nie ma coop przez splita tylko przez Live. Sadze ze wyscigi bede ok

Opublikowano

GRAW, czy GRAW 2? Są jakieś różnice przemawiajace az pierwszą bądx drugą częścią? Nie będe grał po sieci (dopóki nie będzie polskiego liva czyli praktycnzie nigdy), chodzi o sama zabawę w singlu.

Opublikowano

Witam wszystkich ,to moj 1 post na forum :)

Chcial zasiegnac opini co do gier . chcem zakupic 2- 3 tytuly raczej sportowe do wyboru mam

Fight Night 3

NFL 08

NFL 09(nowa poczekam do premiery 15 sierpnia)

PES 2008

+ jakis HIT z X360 w ktory warto zagrac ,co mozecie polecic ? GoW juz zamowilem :)

Opublikowano (edytowane)

Wiec chyba na 90% kupie FNR3 +PES 08 & NFL 09 ( jak wyjdzie) + HIT ?? MASS Effect jakos srednio do mnie przemawia ,BioShock no nie wiem moze ?

jak narazie z Hitow i dzie do mnie Gears of War i chyba narazie na tym poprzestane :)

EDIT : GTA IV juz mam i pykam :)

Edytowane przez canuks