marcin0903 1 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 (edytowane) Na BioShocku się nie zawiedziesz, super fabuła, oprawa też. Plasmaidy rządzą, aa no i Big Daddy klimatyczny jest. Warto też wspomnieć o Little Sisters które do Daddy'ego gadają Mr.Bubbies czy jakoś tak Edytowane 13 sierpnia 2008 przez marcin0903 Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Zastanawiam się nad kupnem trzech gier: Army of Two, Kane & Lynch, R6 Vegas 2. Zależy mi na na co-opie i multi. Zaznacze że rok temu szarpałem po Livie w Vegasa i nie mogłem się oderwać. Która z tych gier jest wg. was najlepsza? Cytuj
Dante 433 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Do beztroskiego siepania na co=opie jest świetny AO2. Vegas jest znacznie bardziej taktyczny więc to zależy juz od preferencji. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Wlaśnie nad tymi dwoma grami najbardziej się zastanawiam. Z tego co wiem w AoT jest pożoga, tuning broni i czuć power postaci. W Vegasie za to taktyczne podejście mi nie przeszkadza żeby dobrze się bawić, ba, potrafiłem po necie grać do rana żeby odblokować głupi beret czy okularki dla mojego komandosa. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Opublikowano 13 sierpnia 2008 Army of Two - strasznie krótki. Żeby cokolwiek nabić na single (mowa o achievementach) trzeba pare razy grę przejść - a to nudzi po jakimś czasie. A multi? Ja miałem potworne lagi - może tylko ja, nie wiem. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Jak dla mnie AoT było świetną grą. Te kilka razy przechodziłem z przyjemnością, zwłaszcza cooperative. W sumie w co-opa po sieci całą grę 3 razy przelazłem tylko oczywiście ze znajomymi. Czekałem na tę grę i się nie zawiodłem, ale to moje zdanie i nikomu nic do tego. Cytuj
^^phantom 0 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Potwierdzam, AoT bardzo fajny singiel jak dla mnie, tuning broni itp. Coop z kumpla to przecudo ALe multi to jedna wielka porazka, niechce sie grac, lagi, nie duzo ludzi Wiec jezeli chcialbys pograc kumplem lub przez xlive singla to bierz smialo Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Warto kupić teraz Splinter Cella DA, czy lepiej zaczekać do nowego? Bardzo lubie serie, grałem wcześniej na starym Xboxie, nawet próbowałem wrócić, ale po tych wszystkich Assasinach i Gearsach, coś ciężko. Cytuj
Gość tk Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 convinction to jedna wielka niewiadoma, jak się ukaże to pewnie najwcześniej koło kwietnia, a trailery i donosy zapowiadają całkowite przemodelowanie rozgrywki (chociaz teraz to już niewiadomo bo zaczęli podobno od nowa przy tym grzebać bo gra była kompletnie niegrywalna). Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Na nowego bedziesz czekal do niewiadomo kiedy ,bo znowu przesuneli premiere. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Warto kupic i zagrac w NINJA GAIDEN II 2 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Opublikowano 14 sierpnia 2008 Zakładając, że lubisz ten specyficzny typ gier. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Od dziś mam xbox live i chciałbym kupić jakaś grę na multi. Słyszałem ,że Bad Company,Halo3,Cod4 to fajne gierki ale którą wybrać? Może jakaś inną mi doradzicie? Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Polecam Call of Duty 4, gra o klasę lepsza od BF BC, o Halo 3 nie wypowiadam się bo nie grałem w tą część ale jeśli nie znosisz laserów, blasterów i kolorowych pokemonów w roli kosmitów to Halo nie jest dla ciebie. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 15 sierpnia 2008 Opublikowano 15 sierpnia 2008 CoD4 jak dla mnie. Bad Company troche bugów ma, co nie zmienia faktu, że kawał dobrej gry, H3 to nie moje klimaty (futurystyczne ). Ja osobiście bym celował w CoD4 masa trybów i jeszcze ma ich dojść. Dużo osób gra, fajna kustomizacja broni, klas. Całkiem, całkiem mapki. Cytuj
Masher 2 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Warto kupować Alone in the Dark? Słyszałem o licznych bugach i zwalonej jeździe samochodem, kamerze. Czy ogólnie polecacie czy crap? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Ściągnij sobie demo. Mi tam się podoba po zagraniu w wersje demo, jednak oceny trochę odstraszają od zakupu fulla. Cytuj
Masher 2 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Dzięki, tak zrobie. Może będzie fajne Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 (edytowane) Są jakieś gry nie fpp na online godne polecenia? Gta mam. Edytowane 16 sierpnia 2008 przez Gromi Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 16 sierpnia 2008 Opublikowano 16 sierpnia 2008 gow??lp??z bijatyk sc4 czy doa4,vf5 z racerow pgr'e, forz'y itd w sume w hoy dobrych gier online nie będących fpp. Cytuj
Zebra 4 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 (edytowane) Szukam gry przy której będę mógł zesrać się ze strachu.. Nie znacie jakiegoś fajnego (strasznego i mrocznego) tytułu? Słyszałem, że pierwsza i druga część Condemned jest całkiem niezła pod tym aspektem, to prawda? Edytowane 18 sierpnia 2008 przez Zebra Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Condemnedy, Bioshock, Feary. Chyba na tym sie skonczy, z czego kazdy ma inny poziom strachliwosci. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 (edytowane) Hmm Condemned 1 i moze 2 (gralem tylko w demo) bo 1 jest calkiem fajna. Moze ktos ci poleci FEAR'a jako super straszny tytul, gralem we 3 czesci i moze 1 czy 2 razy przestraszylem sie prosta sztuczka typu idziesz,idzisz i nagle przed toba sie pojawia cos w progu. Bioshock ma fajny klimat ale pod zaden horror nie podchodzi. Moze Doom3 dziala na emulacji bo szczerze powiedziawszy to gdy pojawil sie na PC to czasami balem sie wlaczyc tej gry Edytowane 18 sierpnia 2008 przez signap Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi