Owiec 281 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Jezu kup ktoras w koncu i sie sam dowiedz <_< Skad mamy wiedziec co Ci sie bardziej spodoba. Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 zastanow sie, czy wolisz normalne klimaty i zabijanie sie bez udziwnien ( cod4 ), czy moze futurystyczne klimaty i granie w kratke, raz w fajnym trybie, raz w jakims smieciu, typu ganianie sie z mlotami, czy walenie czaszka innych Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 (edytowane) Niedługo kupuję sobie Xboxa 360 w zestawie z GTA IV. Jaką jeszcze grę polecacie na początek? Żeby była dobra, tania, starczyła na długo i nie nudziła się za szybko. Podajcie mi tu jakąś listę must-have'ów które na maxa pokazują zaje.bistość X'a po prostu . Myślałem nad Burnoutem może? Albo Dead Rising? Albo Gears of War, mam nadzieje, że tanio można kupić, taka grafa, o BOŻE :slinotok: ... muszę sobie kroplówkę kupić, po przejściu z DS'a i PSP ta grafa mnie zabije ! Edytowane 27 września 2008 przez raven_raven Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Po avatarze domyślam się, jak lubisz tę grę . Dlatego się zastanawiam. Jak gry po 30-50 zł mi się znajdą, to kupię dwie. Po ile Girsy chodzą? Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Niedługo kupuję sobie Xboxa 360 w zestawie z GTA IV. Jaką jeszcze grę polecacie na początek? Żeby była dobra, tania, starczyła na długo i nie nudziła się za szybko. Podajcie mi tu jakąś listę must-have'ów które na maxa pokazują zaje.bistość X'a po prostu . Myślałem nad Burnoutem może? Albo Dead Rising? Albo Gears of War, mam nadzieje, że tanio można kupić, taka grafa, o BOŻE :slinotok: ... muszę sobie kroplówkę kupić, po przejściu z DS'a i PSP ta grafa mnie zabije ! Dead Rising to totalny must have, mozna dorwac go tak tanio, a mi sprawil tak wiele radosci : D Sprawdz tez Girsy, moja pierwsza gierka na X'a i od razu urwania glowy, przegenialny gameplay (co-op!) i swietne multi rzadza. X ma duzo gier w ktore MUSISZ zagrac, wiec nie bede ich wypisywal wszystkich, ale obok takiego Bioshock'a nie mozesz przejsc obojetnie. Dla mnie najlepsza gra na konsolke Billa, no cudo po prostu ;] Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 no dead rising pieniadze smieszne kosztuje a gra jest po prostu swietna XDDDDD. Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 MUSISZ pierw zakupić COD4 !! Gram dopiero 2tygodnie ale gra jest zaje*bi*sta !! pozdroo ej mam dylemat - co kupić ? miałem - mass effect assassins creed gears of war tom clancys rainbow six vegas 1 i 2 cod4 GTA 4 bully army of two mercenaries 2 moglibyśćie coś polecić ? lubie gry typu shooter/akcja ale bez horrorów nie przepadam za grami sportowymi,samochodowymi,fight. Co teraz i ewentualnie w przyszłośći ? Cytuj
Ticco1990 0 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 Nie każdy, ale większość a po co ci 2 shooter na multi skoro masz gearsy nie wolisz kupić np. Fify 09, ściągnąłem demo i mam zamiar kupić Polecam PES 09, IMVHO futbol doskonały;) A jaką grę tpp (slasher, siekanka, strzelanka, akcja) możecie polecić? Takie gry jak GoW, NG I i II, Bourne Conspiracy, Crackdown i Viking odpadają, bo mam je już za sobą Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 (edytowane) ej mam dylemat - co kupić ? miałem - mass effect assassins creed gears of war tom clancys rainbow six vegas 1 i 2 cod4 GTA 4 bully army of two mercenaries 2 moglibyśćie coś polecić ? lubie gry typu shooter/akcja ale bez horrorów nie przepadam za grami sportowymi,samochodowymi,fight. Co teraz i ewentualnie w przyszłośći ? to ważne bo nie mam w co grać xD Ticco1990 - Jeśli nie grałeś to polecam Rainbow Six Vegas (teraz to możesz wyrwać za 40zł) i Quake Wars : Enemy Territory Co do tej pierwszej to must-have także jeśli nie miałeś to kup bo warto Edytowane 27 września 2008 przez BBGodzilla Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 ej mam dylemat - co kupić ? miałem - mass effect assassins creed gears of war tom clancys rainbow six vegas 1 i 2 cod4 GTA 4 bully army of two mercenaries 2 moglibyśćie coś polecić ? lubie gry typu shooter/akcja ale bez horrorów nie przepadam za grami sportowymi,samochodowymi,fight. Co teraz i ewentualnie w przyszłośći ? Jak spodobał ci się COD4 i Mercenaries2 to bierz bez zastanowienia Bad Company. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 ej mam dylemat - co kupić ? miałem - mass effect assassins creed gears of war tom clancys rainbow six vegas 1 i 2 cod4 GTA 4 bully army of two mercenaries 2 moglibyśćie coś polecić ? lubie gry typu shooter/akcja ale bez horrorów nie przepadam za grami sportowymi,samochodowymi,fight. Co teraz i ewentualnie w przyszłośći ? GRAW, The Darkness a z nadchodzących Far Cry 2 i GOW 2. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 27 września 2008 Opublikowano 27 września 2008 BBGodzilla: a ja Ci polecę Kameo - gra unikalna na X360, a świetna i do tego tania jak barszcz. No i wygląda cudnie Oprócz tego oczywiście Bioshock - o tej grze (Grze) nie trzeba pisać chyba nic. Cytuj
Masher 2 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Nie wiem, czy mu się spodoba, skoro nie lubi horrorów, ale Bioshock i GoW to must-have'y A ja się spytam: Orange box, Lost Planet, czy Frontlines? Edytowane 28 września 2008 przez Masher Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Masher : Orange Box to gra z zeszłej epoki i to, niestety, widać... Jak nie jestes Half-Life`owym z(pipi)iszczem to odradzam. Lost Planet to druga liga strzelanek, średnia ta gra, marny design i urągająca inteligencji gracza fabuła. Frontlines to już trzecia liga Z tych trzech polecam... NIC Cytuj
Masher 2 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 To co polecasz? Odpada GoW, BF:BC, MoH Airborne i coś jeszcze, ale nie pamiętam. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Po Twoim Gamercardzie widzę, że nie grałeś w Bioshocka, Call of Duty 4, 2, 3, Rainbow Six Vegas 1, 2 - w tej kolejności właśnie Ci polecam gierki Cytuj
miki77 16 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 A ja się spytam: Orange box, Lost Planet, czy Frontlines? Orange Box. Za cenę jednego tytułu, masz ich pięć i to naprawdę świetnych. Half-Life 2 (+ Episode One & Two) - może i grafika nie jest na najwyższym poziomie, ale to wciąż gra legenda Portal - cudo, chyba najlepsza popierdółka w historii gier Team Fortress 2 - nie wiem dlaczego Polacy w to nie grają, świetny tytuł multiplayer Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) pomarancz Ja miałem orange boxa i powiem szczerze że jestem zawiedziony Grafika marna i gameplay do *dupy , polecam tylko ludziom którzy grali w Half-Life i się im podobał. Ja bym raczej stawiał na Lost Planet Edytowane 28 września 2008 przez BBGodzilla Cytuj
Ticco1990 0 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Jak nie grałeś w Orange Box'a to szczerze polecam. Godziwa dawka single player w postaci HL2 + EP1 + EP2, która starczy na bardzo długi + świetny multiplayer w postaci Team Fortress 2. Dla mnie pozycja obowiązkowa, mimo, że mam tą grę na pc, to i tak kupiłem wersję na X'a żeby przejść te gry jeszcze raz, tym razem na padzie. Po stokroć warto. Polecam! pomarancz Ja miałem orange boxa i powiem szczerze że jestem zawiedziony Grafika marna i gameplay do *dupy , polecam tylko ludziom którzy grali w Half-Life i się im podobał. Ja bym raczej stawiał na Lost Planet Grafika w OB na konsoli faktycznie najlepsza nie jest, ale ta gra ma coś innego, mianowicie klimat. A to, że Tobie się nie podobała, to kwestia gustu, może Jemu się spodoba. No i ma przewagę nad LP, tzn. długość i świetny multi. Jeśli lubi takie klimaty i cell shading(tf2), to zawiedziony nie będzie. No i w pakiecie jest jeszcze fajny odstresawiacz w postaci Portala Jeśli jednak nie zdecydujesz się na OB, to polecam również Bioshock'a. Klimatu tej gry nie da się opisać Cytuj
Masher 2 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 Chodzi mi też o multi, a jak mi się zdaje Bioshock go nie ma ;/ W CoD4 grałem na kompie. Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Chodzi mi też o multi, a jak mi się zdaje Bioshock go nie ma ;/ W CoD4 grałem na kompie. BioShock multi nie ma, ale single w pełni ten brak rekompensuje. Uwierz na słowo, nie zawiedziesz się. Natomiast Orange Box to IMO klasa sama dla siebie. Wszystkie zawarte w nim gry stoją na wysokim poziomie, ewentualne braki w grafice nadrabiane są przez świetny klimat i design lokacji. O fabule nie wspominając. Edytowane 28 września 2008 przez Vulc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi