Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Oprócz tych z gamercardu - Gearsów już zaliczyłem :D

No ja ci polecam Bad Company , no i oczywiście Mass Effect. Jeśli lubujesz się w shooterach to jeszcze Call of Juarez

Gra na multi cod 3 czy cod 2?

Żadna , nikt w to już nie gra.

Edytowane przez TheBesTia
Opublikowano (edytowane)

PES6 , GTAIV, COD4, Forza2 , PGR4, Halo3, R6V2, Lost Planet, Burnout Paradise, SCIV , Unreal Tournament3, Dark Sector, Turok, Orange Box (Team Fortress) , i kilka innych sportowych.

Każdy znajdzie cuś dla siebie.

Edytowane przez TheBesTia
Opublikowano
Oprócz tych z gamercardu - Gearsów już zaliczyłem :D

No ja ci polecam Bad Company , no i oczywiście Mass Effect. Jeśli lubujesz się w shooterach to jeszcze Call of Juarez

huh?? przecież to jest beznadziejne

lepiej w orange box zainwestować, bo i na singla masz opcję i na multi, dużo grania

Opublikowano (edytowane)

Jak ciekawa gre mzoecie polecici co by sie gralo latwo i przyjemnie .

Byle nie strzelanina jakas.

Zastanawiam sie nad kupnem Lego Indiana jones lub L Star wers. ogolnie hcial bym jakas dobra przygodowke lub strategie ( w sstrategie na konsoli jeszcze nie gralem :P ) .

jak narazie o Lego Indiana Jones .musze wybrac cos do 8 pazdzierniak .

Edytowane przez canuks
Opublikowano
Co wybrać LEGO SW Complete Saga czy LEGO Indiana Jones: The Original Adventures ??

Dla mnie obydwie gry są beznadziejne - nic się nie dzieje cały czas naciskasz jeden button i się ślinisz :slinotok: jak ludzik z 8 klocków rozwala hordy przeciwników BLEE

Jeśli chcesz jakiejś odmiany od strzelanek to polecam PURE ;)

Opublikowano

raczej nie zdarza mi się wypowiadać w tym temacie, jednak tym razem autentycznie nie wiem czy warto szykować kesz... Po głowie chodzi mi Kane and Lynch, z którego póki co widziałem tylko demko. Gra oceniona została bardzo różnie, przez co cięzko jednoznacznie podłączyć ją pod krap lub hit. No właśnie Panowie, warto?

Jak wypada stage z demka na tle reszty poziomów? Pozniej jest lepiej, czy może raczej to juz absolutny max?

Opublikowano

jesli masz kumpla do gry COOP (bo niewiem czy przez live mozna) to tak, jesli zas nie masz kompana to mozesz go kupic w ostatecznosci dla klimatu, postaci oraz ich gadek - reszta praktycznie ssie poczawszy odgrafiki, po fizyke czy odglosy broni. Za 50zl dla COOPa moglbym wziasc. To jest taki tytul na 7- ale ocenie podnosi tylko COOP

Opublikowano

Bourne nie ma prawa sie nudzic, bo jest tam non stop akcja, a efektownosc tej gierki poraza :D Wlasnie w to gram, brakowalo mi czegos ala Everything or Nothing i gra jest swietna :] Kompletnie niedoceniony tytul . Dla niektorych zaleta rowniez bedzie latwe wyciagniecie calaka ;] Polecam, jak przejde, to jak bedziesz zainteresowany, moge Ci sprzedac .

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano
raczej nie zdaża mi się wypowiadać/pytać w tym temacie, jednak tym razem autentycznie nie wiem czy warto szykować kesz... Po głowie chodzi mi Kane and Lynch, z którego póki co widziałem tylko demko. Gra oceniona została bardzo różnie, przez co cięzko jednoznacznie podłączyć ją pod krap lub hit. No właśnie Panowie, warto?

Jak wypada stage z demka na tle reszty poziomów? Pozniej jest lepiej, czy może raczej to juz absolutny max?

Jak dla mnie swietna gra z bardzo fajnym, filmowo poprowadzonym scenariuszem.

Jedna z najlepszych w jakie gralem na x360

Opublikowano

Z Kane and Lynch jest ten problem, że gra nie poraża jakimiś niespotykanymi dotąd rozwiązaniami gameplayu czy technologią. Ale jest naprawdę soczystym kawałkiem kodu, z bardzo dobrą i sprawnie poprowadzoną fabułą, sporą dawką czarnego humoru i ogólnie jak dla mnie, sam miód. Grałem w to jakoś tak w lutym i przygodę wspominam bardzo ciepło. Prywatnie polecam z całego graczo-serca.

No i te momenty, w których prowadzona przez gracza postać jest na skraju śmierci i czeka na adrenalinę: cudo!

Gość Albert Wesker
Opublikowano

ale i tak to swietna gierka na raz :) dla scenariusza i postaci warto zagrac