Opublikowano 6 października 200816 l Warto kupić double agenta? niby demko fajne ale nie jestem pewny
Opublikowano 6 października 200816 l kane cholernie zabugowany, cover system to praktycznie loteria, ogolnie jesli nie podeszly Ci trailery - olej. A jak podeszly to bedziesz sie swietnie bawil. Ja musze to sobie ponownie sprawic do co-opa wlasnie. A i IMO multi bylo dobre, zwlaszcza z dodatkiem ktory jest za free - dodatkowe mapy do multi i 250 gs htp - jak sie podobalo to kupuj a nie truj co 10 minut z nowym pytaniem.
Opublikowano 6 października 200816 l Jeśli lubisz przygody Rybaka i grałeś już na jakiejś części to DA bierz ,a jeśli nie grałeś to odpowiedz sobie na pytanie czy lubisz takie klimaty i czy lubisz przede wszystkim skradanki.Jeśli tak to SC:DA na pewno Ci podejdzie ,bo to świetna dodatkowo gra
Opublikowano 6 października 200816 l Chciałbym grę zarówno do singla, jak i do gry w dwie osoby na jednej konsoli. Mam do wyboru: Battlefield:Modern Combat, Gears of War i Army of Two. Co polecacie?
Opublikowano 6 października 200816 l Chciałbym grę zarówno do singla, jak i do gry w dwie osoby na jednej konsoli. Mam do wyboru: Battlefield:Modern Combat, Gears of War i Army of Two. Co polecacie? Gears of War będzie chyba najlepszym wyborem, choć w Army of Two ponoć też się fajnie gra w dwie osoby.
Opublikowano 6 października 200816 l BFMC nie posiada raczej splita, Army of 2 jest spoko na COOP wiec polece ci obie gry (GOW i Ao2)
Opublikowano 6 października 200816 l A'ajt.. czy warto lyknac Codenamed2?? Czy gra jest straszna, jak wyglada linia fabularna?? Czy warto na 360 zainteresowac sie Ridge Racer 6? Jaki jest Armored costam 4( symulator mecha(?))? Edytowane 6 października 200816 l przez okens
Opublikowano 7 października 200816 l Condemned 2 jeśli lubisz horrory łykaj bez zastanowienia ,bo jest to naprawdę dobra i chora gra. Jest troszeczkę bardziej rozbudowana od Criminal Origins i równie ryjąca beret. Jeśli grałeś w jedynkę i byłeś zadowolony to łykaj C2:B,jeśli jednak nie grałeś w pierwszą część to stracisz ciut z klimatu ,ale całkowicie zabawy Ci to nie zepsuję i na pewno bawić (jeśli jesteś równie chory jak Ja) się będziesz przednio
Opublikowano 7 października 200816 l Nie lubie gier trudnych i dla mnie bardziej podeszlo dmc. Przeszedlem 3 razy a ng2 pogralem godzine i wiecej nie dalem rady
Opublikowano 7 października 200816 l Król jest tylko jeden,więc zdecydowanie Ninja Gaiden 2. IMO dużo lepsza gra od DMC ,z bardziej rozbudowanym systemem ciosów. Ogólnie polecam NG2
Opublikowano 7 października 200816 l Chciałbym sobie odpocząć od Fpp. Jakąś inną grę za małe pieniądze? Byle nie strzelanka.
Opublikowano 7 października 200816 l Chciałbym sobie odpocząć od Fpp. Jakąś inną grę za małe pieniądze? Byle nie strzelanka. Vivę Pinatę sobie kup. Świetny tytuł.
Opublikowano 8 października 200816 l Chciałbym sobie odpocząć od Fpp. Jakąś inną grę za małe pieniądze? Byle nie strzelanka. Kameo - bardzo przyjemny tytuł.
Opublikowano 8 października 200816 l Może od razu Barbie Horse Adventures mu polećcie? Dead Rising można wyhaczyć bardzo tanio. Jeśli nie miałeś, Gromi, zawijaj na popularny serwis aukcyjny w tę pędy.
Opublikowano 8 października 200816 l Może od razu Barbie Horse Adventures mu polećcie? Dead Rising można wyhaczyć bardzo tanio. Jeśli nie miałeś, Gromi, zawijaj na popularny serwis aukcyjny w tę pędy. Bym mu polecił Cooking Mama ale to tylko na Wii.
Opublikowano 8 października 200816 l A nieprawda bo jeszcze na DS'a ! <żarcik> Polecam Fifkę nową, jak dla mnie świetny odpoczynek od FPP.
Opublikowano 8 października 200816 l Kolega chciał jakąś tanią,a Fifa09 raczej jeszcze do tanich nie nalezy. Jednak co tam. Polecam Lost Oddysey ,to bedzie wspanialy relax i przygoda