bountyhunter 78 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 jak masz z kim grac w CC, to wez to. samemu nie warto, bo gra sie szybko nudzi Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Castle - jesli masz przynajmniej 1 osobe by grac na COOP Cytuj
Gość Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Raczej grał bym sam. Nie nadaje się zupełnie na grę samemu lub w sieci ? Istnieje jeszcze możliwość zakupu Castle + jedna z dwóch wyżej wymienionych. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 To tak jakbys gral w GOWa czy Armyof2 samemu z Ai - jesli gram a coop to jest jest glownia sila . A jak wiadomo ze lepiej sie gra z czlowiekiem niz z AI jak rowniez w Wormsach. Trudno powiedziec - z bratem sie spoko gralo we 2 w CC. Samemu to pewnie bym z raz ukonczyl gre Cytuj
P@cj3nt 1 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Naszła mnie chętka na Obliviona i w związku z tym pytanie. Warto inwestować w GOTY, jeżeli wcześniej miałem nabite na podstawce 30 h? Jest wiele zmian poza nowym światem? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 FIFA 09 czy PES 09? Do tej pory wybór był prosty PES ale w tym roku już nie jestem tego pewien. Szczególnie zależy mi na trybie multi a ten w pes 08 był skaszaniony. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 (edytowane) FIFA 09 czy PES 09? Do tej pory wybór był prosty PES ale w tym roku już nie jestem tego pewien. Szczególnie zależy mi na trybie multi a ten w pes 08 był skaszaniony. Ja po dzisiejszym zbadaniu demka polecił bym Ci Fife właśnie, ale jeśli Ci się nie spodoba (ogólnie) to nie możesz mieć pretensji A ja mam takie pytanie, jakie gry wybrać teraz/później, z różnych gatunków: Residenta Evila 5 nie pisze bo dla mnie musthave od razu. 1. RPG: Fable 2, Mass Effect, Lost Odyssey czy może coś innego? 2. FPSy: Cod4/5, Gearsy 2, Orange Box czy może coś innego? Halo i Bioshocka mam. 3. Przygodowe: Ninja Gaiden 2, DMC4 czy coś innego? 4. Wyścigi: PGR4, GriD czy coś innego? Mam Burnouta i Forze. 5. Sportow: faktycznie warto (po dłuższym graniu) jest kupić Fife 09, może Top Spin lub NBA? pogrubione- mam je na oku;p Edytowane 11 października 2008 przez Jordan23Carolina Cytuj
masterlag 1 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 IMO z tych gatunków to jeszcze Obek,ET z Rpg,ale tylko jeśli ich kupno nie=brak Fable2 w dniu premiery,z FPS CoD4 to mh jeśli nie grałeś tak samo GoW2 ale jak wiadomo na niego jeszcze trochę poczekamy.NG2 i DMC4 to zacne gry,a bardziej przystępny jest imo Devil.Na racerach się nie znam,ale ja bym wolał zaoszczędzić kasę bo między październikiem a listopadem wychodzą między innymi wspomniany przez Ciebie Fable2, ale też Fallout3//GoW2//Dead Space//Far Cry 2//CoD5 Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 007 Quantum of Solace czy Saint's Row 2 ?? W ogóle gierki godne uwagi ? Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 pewnie, ale nie przy tych wszystkich megahitach Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 007 Quantum of Solace co do gry grałem w demo na PC zaskoczyła mnie akcja szybkość z jaką sie wszystko dzieje za giere odpowiedzialne jest studio treyarch to samo co za call of duty po demie na nowego bonda sie napaliłem obczaj demo, a saints row nigdy mi stylem graficznym niepodchodziło... Cytuj
Neoman 93 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 PGR 4, Ace Combat 6 czy Forza 2? Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 PGR 4, Ace Combat 6 czy Forza 2? Zdecydowanie PGR4 - piękna grafika i świetna grywalność. Jeśli masz live to ściągnij sobie demko :baby: Cytuj
htp 0 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Kupiłem ostatnio forze zagrałem pare razy i już mi się znudziła Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 (edytowane) gta 4 czy gow ? a moze cos innego ? bedzie to moja pierwsza gra na ixa i musi byc kozacka:P na graniu online mi na razie az tak nie zalezy, konsole podepne do netu dopiero za jakis czas, wiec mocarny tryp single player jest jak najbardziej mile widziany Edytowane 12 października 2008 przez Siwy_ Cytuj
miki77 16 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Single - GTA Multi - Girsy Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Pykam sobie w GTA IV kilka dni i rekomenduje ci ją z czystym sumieniem..Gearsy to gra wyczesana ale jako 1 gre trzeba kupowac cos co starczy na bardzo duuuuuuzo czasu.Agearsy sa taka gra tylko z Live. Cytuj
BBGodzilla 1 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Jeśli chodzi o Single to w gre wchodzi tylko GTA4. Gra zajmie ci +30 godzin a pewnie będziesz chciał ją przejść jeszcze raz Polecam Cytuj
Neoman 93 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Zdecydowanie PGR4 - piękna grafika i świetna grywalność. Jeśli masz live to ściągnij sobie demko Live'a nie mam... jeszcze. A co z Ace Combat 6? Gra warta uwagi? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 chyba to gra dla fanow latania czy serii AC bo mi nie podeszla choc fajnie sie latalo Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Coś do co-opka na jednej konsoli: Army of Two czy Kane & Lynch? Lego: Indiana czy Lego: Batman? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Army of 2 bez 2 zdan Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 FIFA 09 czy PES 09? Do tej pory wybór był prosty PES ale w tym roku już nie jestem tego pewien. Szczególnie zależy mi na trybie multi a ten w pes 08 był skaszaniony. Kupilem wczoraj Fife i dzis ja sprzedaje ;] Nie przemawia do mnie ta gra, odpalilem demko PESa, ktore w przeciwienstwie do wiekszosci mi sie bardzo podobalo i PES 2009 to bedzie to, w co bede gral . Nic nie przebije poczucia kontroli pilki i miodu serii Konami . No ale zachecam do obadania samemu obu gier i wybrania, co Ci bardziej podchodzi . 9 na 10 ludzikom sie nowa Fifa bardzo podoba, mi akurat niezbyt przypadla do gustu . Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 13 października 2008 Opublikowano 13 października 2008 Nikt tego nie kwestionuje , natomiast Ja stary wyjadacz PES-a , po pięciu latach zmieniłem orientacje. Ale nie seksualną :E Z wielkim żalem stwierdzam iż w tym roku Fifa rządzi. Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 14 października 2008 Opublikowano 14 października 2008 Ja miałem styczność z PESem z 4 i 6 (w te grałem namiętnie) nie wiem co ludzie widzieli w 5 bo mi nie podeszła ;p. Jeśli chodzi o gry EA to UEFA Euro 2008 już było całkiem całkiem, a FIFA 09 - świetna. W nowego PESa też grałem trochę (GC+demko) i uważam, że nie ma co się kierować sentymentami, a jeśli twórca PESa przyznaje że engine FIFY jest lepszy to już coś znaczy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi