Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mass Effect,Fable 2,Dead Space,Ninja Gaiden 2 sa z polskimi napisami.

Co do fify 09 to tez zawsze bylem i jestem nadal wyjadaczem PES-owym jednak stala sie rzecz dlamnie nie do pomyslenia wczesniej-gram podobnie jak TheBesTia na Fifa 09. Ololo

Opublikowano

Szukam jakies gry na 2 pady w ktora moglbym pograc ja i moja...dziewczyna,czyli cos wiadomo,niestandardowego,ma ktos jakies doswiadczenia w tej dziedzinie albo propozycje co moze sie spodobac kobiecie i w co mozemy grac we dwoje?

Myslalem o Guitar Hero III jako alternatywie,ale ona sie uparla ze cos na 2 pady.

Gość Albert Wesker
Opublikowano

a dla mnie crap

technicznie jest bardzo dobrze, graficzka jest sliczna, system dobry

natomiast klimat, fabula, postacie - TRAGEDIA! gra jest totalnie odpychajaca, zwyczajnie durna :/ jezeli potrafisz zdzierzyc 12latka wykrzykujacego, ze jest najlepszy i musi uratowac swiat, dwoje zakochanych w sobie 13latkow, malego gnoma zauroczonego cycasta karykatura Aurona, durna i nieciekawa fabule a rpgi to dla ciebie przede wszystkim system walki to atakuj :)

Opublikowano
  marcin0903 napisał(a):
Dead Space vs. Far Cry 2

Obie gry mają się do siebie nijak, Dead Space bardziej mroczny, a Far Cry 2 to Afryka, na oko bardziej pasuje mi FC2, ale ciągnie mnie bardzo ten Dead Space. Co myślicie? Dodam, że jestem fanem wszelkich FPSów/TPSów.

Na to pytanie tylko Ty sam możesz sobie odpowiedzieć, wszak prawie nikt jeszcze nie grał. Obie gry zgarniają bardzo wysokie noty, więc w zasadzie pytanie Bestii jest jak najbardziej na miejscu.

Opublikowano
  signap napisał(a):
Gdybym ja mial wybierac to wybor padlby pierw na FC2 ze wzgl ze b.lubie strzelaki fpp

huh, zdawało mi się, że Dead Space to też fpp.

Velius napisał(a):
Szukam jakies gry na 2 pady w ktora moglbym pograc ja i moja...dziewczyna,czyli cos wiadomo,niestandardowego,ma ktos jakies doswiadczenia w tej dziedzinie albo propozycje co moze sie spodobac kobiecie i w co mozemy grac we dwoje?

Myslalem o Guitar Hero III jako alternatywie,ale ona sie uparla ze cos na 2 pady.

może jakaś bijatyka, np SC IV?no chyba, że Twoja lala ma jakieś kompleksy to wtedy może nie ;)

Opublikowano

OK. A tak bardiej precyzując poza: ścigałkami, sportami i strzelankami? Jest moze cos innowacyjnego. Wiem, że wymagania troche duże, ale chciałbym pograć w cos naprawde fajnego bez powilania schematów. Obecnei gram w gta4