Gooral 9 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 FC2 nie jest po polsku. Może Ci się free-roamin nużący po 10h znudzić. Mam na karku 16h za sobą i save się zbugował. Przeczytaj sobie forum Ubisoftu żebyś nie płakał jak gra zacznie bugować. Lepiej weź Dead Space... Ale co, każdy save ci się zbugował czy tylko na jednym grę zapisywałeś? Bo jeśli na jednym to twoja wina. Trzeba być zawsze ubezpieczonym na wszelką ewentualność. Po zbugowanych save'ach w Morrowindzie ja jestem zawsze Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Lepiej wez Far Cry 2. Dead Space to dobra gra, jednak raczej na raz. Ukończysz raz, i gra zbyt wiele nie będzie miała do zaoferowania. Far Cry natomiast to wielki świat itd. no i ma multi... Cytuj
Walczak81 0 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Co myślicie o dark sector? Warto brać? Bo gra idealnie trafia w mój gust, oceniam ją na podstawie filmików i kilku recenzji, bo dema niestety nie można u nas pobrać. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) FC2 nie jest po polsku. Może Ci się free-roamin nużący po 10h znudzić. Mam na karku 16h za sobą i save się zbugował. Przeczytaj sobie forum Ubisoftu żebyś nie płakał jak gra zacznie bugować. Lepiej weź Dead Space... Ale co, każdy save ci się zbugował czy tylko na jednym grę zapisywałeś? Bo jeśli na jednym to twoja wina. Trzeba być zawsze ubezpieczonym na wszelką ewentualność. Po zbugowanych save'ach w Morrowindzie ja jestem zawsze Same Save'y zajmują z 200MB jak nie lepiej. Save'ów sporo zrobiłem, przy każdej możliwości. Niestety każda próba wczytania zapisu pod godzinie 14:43 z niedzieli kończy się fiaskiem. Szerzej o problemie jest w temacie FC2. Prawie każdy sprzed w/w daty mogę wczytać. Jeżeli biorę continue story mode to konsola freeze'uje. @Walczak, gra jest super, ale na multi strasznie mało osób grało już ze 3 miechy temu. Edytowane 4 listopada 2008 przez Fisiu Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 @Walczak - gralem, przeszedlem i powiem ,ze gra jest warta uwagi Mi sie podobala. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Star Wars Unleashed czy Mass Effect? Co trudniejsze ? Co na dłużej starczy ? Co ma trudniejsze achy ? Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) Bez dwóch zdań mass effect. .Mass to Rpg więc masz mnóstwo questów pobocznych mnóstwo wyborów.Ja niestety zawiodłem się na TFU.... Edytowane 4 listopada 2008 przez barcelona fan Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Star Wars Unleashed czy Mass Effect? Co trudniejsze ? Co na dłużej starczy ? Co ma trudniejsze achy ? STFU na najwyzszym poziomie moze byc troche trudne ale da sie przejsc pewnym "trickiem" .By zrobic calaka w grze musisz przejsc przynajmniej 2 razy gre by odblokowac po 1 przejsciu najwyzszy poziom trudnosci, potem czasochlonne 200/500 gripow, lightow,itp Troche przy grze posiedzisz dajmy na to z 15h to chyba przynajmniej - 5h na normal, potem z 6-7h na very hardzie i reszta aczivow typu 200 killow,itp Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 ktos sie pytal o dead space a fc2. odpowiedz zdecydowanie dead space. mam oby dwie fc2 byla w czytniku moze dzien i idzie pod mlotek chyba ze naprawia pare spraw, do dead space bede wracal nie raz bo gra to mocna i w pelni zasluzona 9 imo Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 która piłka lepsza ? Fifa czy Pes ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Nie gralem i sie nie znam, ale wszyscy mowia, ze tym razem PES dostal po (pipi)e. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Star Wars Unleashed czy Mass Effect? Co trudniejsze ? Co na dłużej starczy ? Co ma trudniejsze achy ? Ja sie właśnei zastanawiam nad tym SW, bo ME kompletnie mnie zawiódł i sprzedałem po paru h grania. Początek mnie zniechecił - bezsensowna bieganina w scenerii białoniebieskiej i gadanie, blablabla, loading itp. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 która piłka lepsza ? Fifa czy Pes ? Zależy. Czy chcesz grać sam(Fifa) czy na dwóch(PES). Czy oczekujesz realizmu(F) czy po prostu dobrej zabawy(P). Nie grałem online w peesa więc nie wiem jak to funkcjonuje. Jeśli są takie lagi jak w 08 to według mnie nie warto. Cytuj
Brolly PL 10 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 która piłka lepsza ? Fifa czy Pes ? Oczywiście że FIFA! Fife mam pełną a dzisiaj odpaliłem demo PESa i stwierdziłem, że jest to straszna kupa, nie warta uwagi jak dla mnie. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Star Wars Unleashed czy Mass Effect? Co trudniejsze ? Co na dłużej starczy ? Co ma trudniejsze achy ? Ja sie właśnei zastanawiam nad tym SW, bo ME kompletnie mnie zawiódł i sprzedałem po paru h grania. Początek mnie zniechecił - bezsensowna bieganina w scenerii białoniebieskiej i gadanie, blablabla, loading itp. a co ty po RPG się spodziewałeś ?! Dla mnie Mass Effect to gra roku 2007 Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Nie gralem i sie nie znam, ale wszyscy mowia, ze tym razem PES dostal po (pipi)e. :1pl: FIFA09 Cytuj
Dante 433 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Star Wars Unleashed czy Mass Effect? Co trudniejsze ? Co na dłużej starczy ? Co ma trudniejsze achy ? Mass Effect wygrywa minimalnie. SWU trochę trudniejsze bo wymaga czasem szybkiego klepania przycisków. Me powinno starczyć na dłużej jeśli będziesz robił questy poboczne. Bez nich czas gry może okazać się podobny. Obie gry nie mają trudnych osiągnięć ale Me trzeba przejść więcej razy i to na kilka sposobów. Jeżeli nie odstraszą cię pogawędki i to że przez pewną część gry biega się od jednej do drugiej osoby tylko wyczekując strzelania to Mass Effect jest dla ciebie. Jeżeli szukasz intensywniejszej akcji to SWU będzie znacznie ciekawsze. Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 FIFA09 vs PES09? U mnie PES09 ale zależy od gustu Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Nie ma nic do gustu. To nie jest jak z blondynkami i brunetkami. Bo obie mogą być "dobre". Zaś Fifa i PES to dwie inne bajki. PES - archaizm i ten.. archaizm. Algorytmy pamiętające czasy psxa. Fifa jest świeża, dynamiczna, 180 meczy online mówi samo za siebie. Nie licząc kariery, sparingów, itd. Jeszcze coś - ONLINE, tak to do mnie dotarło, Konami jedzie jeszcze na biednych chomikach oferując lagi, teleportacje i inne babole. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Star Wars Unleashed czy Mass Effect? Co trudniejsze ? Co na dłużej starczy ? Co ma trudniejsze achy ? Ja sie właśnei zastanawiam nad tym SW, bo ME kompletnie mnie zawiódł i sprzedałem po paru h grania. Początek mnie zniechecił - bezsensowna bieganina w scenerii białoniebieskiej i gadanie, blablabla, loading itp. a co ty po RPG się spodziewałeś ?! Dla mnie Mass Effect to gra roku 2007 No cóz - czego sie spodziewałem? Wszystkiego tego co dały mi inne rpg jak do tej pory. W takim Gothicu to nie nazwalbym tego btzsensowym bieganiem z miejsca na miejsce bo gra potrafiła mnie jakoś sobą zauroczyć, a tutaj sceneria biało niebieskich ścian i co chwile loading. Jedyne czym ten głupi zabieg był rekompensowany to mimiką twarzy, ale przy calokształcei wysiada.Niemam czasu by siaść przy grze i grać 10h non stop. W moim przypadku cała gra polegała na tym glupim gadaniu... Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 (edytowane) dzieki za pomoc ;] fifa juz do mnie jedzie ;] Edytowane 5 listopada 2008 przez B0CZEK Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Dzisiaj spzredalem 4 gierki wiec mam nieco kasy na nowe tytuly to co mnie interesuje na pierwszy ogoien to: GOW 2 vs FIFA 09 :E Co wybrac ..moze tak kupie to i to ale nie odrazu co pierwsze ? GOW2 -duze oczekiwania ze gra bedzie jeszcze lepsza niz jedynka FIFA 09 -rewolucyjna gra wymiata bez dwoch zdan w samo demko lupie nocami jak nie normalny.Fifke mozna juz dostac za 155zl Fuck nie lubie takich sytuacji gdy czeba cos wybrac .... . Brac teraz GOW 2 a fifke za jakies 3-4 tyg? pewnie tez stanieje nieco. :hmm: Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 No w twoim przypadku to pierw bym brał świeże Gearsy , czekając na obniżke cen FIFY , ale zawsze możesz zrobić odwrotnie (na jedno wyjdzie) Cytuj
canuks 63 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 No w twoim przypadku to pierw bym brał świeże Gearsy , czekając na obniżke cen FIFY , ale zawsze możesz zrobić odwrotnie (na jedno wyjdzie) zamowilem dzisiaj o 19 GOW 2 w PSX extreme w piatek mam nadzieje ze bede jzu mial ,wiec wekeend mam zalatwiony juz :D :D .A fifke kupie za jakies czas . Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 No cóz - czego sie spodziewałem? Wszystkiego tego co dały mi inne rpg jak do tej pory. W takim Gothicu to nie nazwalbym tego btzsensowym bieganiem z miejsca na miejsce bo gra potrafiła mnie jakoś sobą zauroczyć, a tutaj sceneria biało niebieskich ścian i co chwile loading. Jedyne czym ten głupi zabieg był rekompensowany to mimiką twarzy, ale przy calokształcei wysiada.Niemam czasu by siaść przy grze i grać 10h non stop. W moim przypadku cała gra polegała na tym glupim gadaniu... No to niestety tutaj walnąłeś Gothik mnie zanudził tak samo jak np bardzo podobny wiedźmin. To RPG czysto PC'towe a to jest dział konsol. ME to najlepszy RPG 2007 dla ludzi co grają na konsolach. Dla mnie PC'towe RPG skończyły się po BG2 i Planescape Tournament Dzisiaj spzredalem 4 gierki wiec mam nieco kasy na nowe tytuly to co mnie interesuje na pierwszy ogoien to: GOW 2 vs FIFA 09 :E Co wybrac ..moze tak kupie to i to ale nie odrazu co pierwsze ? GOW2 -duze oczekiwania ze gra bedzie jeszcze lepsza niz jedynka FIFA 09 -rewolucyjna gra wymiata bez dwoch zdan w samo demko lupie nocami jak nie normalny.Fifke mozna juz dostac za 155zl Fuck nie lubie takich sytuacji gdy czeba cos wybrac .... . Brac teraz GOW 2 a fifke za jakies 3-4 tyg? pewnie tez stanieje nieco. :hmm: Mam obie i mogę ci powiedzieć jedno. GoW2 !!!! Gra po prostu GENIALNA. Najlepsza gra akcji w tym roku. GoW1 coś brakowało i nie wiedziałem co... teraz już wiem Epickości! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi