Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

SR2 na pewno starczy na dłużej, ma niezłe misje główne i świetne misje poboczne. Dodatkowo wszystko można przejść w kooperacji, po prostu zapraszasz znajomego i macie dla siebie całe miasto. Multi jest zlagowane i zabugowane, chaotyczne, ale ma coś w sobie i potrafi wciągnąć, szczególnie strong arm gdy gra się jeszcze z kumplem.

Z dwóch to raczej właśnie SR2, żeby pograć na multi dopóki są jeszcze chętni. Cena ME pewnie szybko spadnie, a skoro to w zasadzie single player, to nic się nie straci kupując grę za parę miesięcy.

Edytowane przez Wampis

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 507,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano
proszę was o pomoc w grach arcade, co byście polecili?

Puzzle Quest. Najlepsza pozycja na XBLA, DZIESIĄTKI godzin uzależniającej zabawy z tym mixem jRPG i Jewel Quest. No i niedrogo (teraz 800msp), no i jest dodatek, jakby cię wessało na maxa :]

A poza tym Worms i UMK3 zeszły teraz do 400msp, okazja chyba niezgorsza.

Opublikowano

Mirror's Edge

Gears of War 2

Fable 2

Od razu zaznacze żę nie mam zbyt dużo czasu na granie, głownie w weekendy. Grałem w GoW 1 i Fable 1 i mi się podobały.

Przy okazji w ktorym Saturnie jest ME za 150zł? W Warszawie można znalexć za taką cenę?

Opublikowano
Mirror's Edge

Gears of War 2

Fable 2

Od razu zaznacze żę nie mam zbyt dużo czasu na granie, głownie w weekendy. Grałem w GoW 1 i Fable 1 i mi się podobały.

Przy okazji w ktorym Saturnie jest ME za 150zł? W Warszawie można znalexć za taką cenę?

wez sobie Fable 2 a pozniej Gearsy

dlaczego ta kolejnosc? ja gralem w odwrotnej i cholernie trudno bylo mi sie przestawic z megadynamicznego i rzeznickiego swiata Gearsow na idylle Fable 2 - obydwie gry sa doskonale

Opublikowano
Mirror's Edge

Gears of War 2

Fable 2

Gow2 jest najfajniejszy. Jeżeli grywasz na live to nie ma co myśleć o pozostałych. Sam single za pierwszym razem to jakieś 8 godzin do tego sporo czasu w hordzie.

Opublikowano

GoW najfajniejszy ,bo pewnie tylko w niego grales?

Opublikowano
Mirror's Edge

Gears of War 2

Fable 2

Nie grałem w Gow 2, ale między ME i Fable 2 to mnie bardziej wciągnęło Fable, jednak ME też jest wporządku. Jeżeli lubisz adrenalinke przy uciekaniu i skoki po dachach budynków to ME jest dla ciebie, lecz jeżeli lubisz spokojne granie i rozkoszowanie sie baśniową opowieścia Fable 2 jest idealne.

Edytowane przez Mango0700

Opublikowano

Siema!

Będę miał na grę około 170 zł. Chcę jakąś nowość, która starczy na dość sporo grania. GoW2 mam, Dead Space miałem, Mirror's Edge będę miał.

Nie mam ulubionych gatunków. Polećcie coś i najlepiej proszę o jakąś opinię na temat danej gry

pozdro

Opublikowano

Orion- niedawno byłem w podobnej sytuacji, wziąłem Mirrora. A jeżeli będziesz go miał to radzę moją opcję nr 2, czyli Midnight Club: LA.

Opublikowano
Sam nie wiem. Nigdy nie grałem w żadnego Mirrora. GRID'a warto ?

Chyba Midnighta ;).

Opublikowano

Panowie 2 tytuly byle lekkie do grania . Dobrze by bylo zeby jedna gra typowo na singla a druga singiel/multi.

Zastanawiam sie od dluzszego czasu nad FIFA09 + Lego Indiana Jones.

Chyba ze warto cos innego kupic ??

Opublikowano

Więc szukam jakiegos fps'a z fajną kampaniąi być może w przyszłości do multi oprócz GOW 2.

Opublikowano

Napisz w co grales, bo strzelac to ciezko.

Opublikowano

Co byście polecili do co-opa na jednej konsoli w stylu GOW albo Army of Two?

Opublikowano

@Town - Kane & Lynch jeszcze jest

@Mango - CoD4 i nic innego, chyba ze nie masz nic do Halo, to tez moze byc. Ale o niczym innym bym nie myslal, przed tymi dwoma.

Opublikowano

@Mango: The Orange Box, Halo 3, RS Vegas.

Opublikowano
Assassyn czy The Bourne Conspiracy?

Bo nie wiem co lepsze :)

Oba te tytuły zalicz - są tego warte, pierw Assassina możesz chapnąć po polsku

GH:WT czy RB, a może RB2?

Edytowane przez Fisiu