Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 505,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano
Bioshocka i Fear miałem. Zastanawiam się nad Far Cry i Orange Boxem . Słyszałem też ze ten nowy cod jest bardzo fajny ? Kiedyś grałem w CoD1 i mi się podobał. Później nie miałem styczności z tą serią.

lykaj COD2,3 ,4 i 5 ;)

Opublikowano

Viva Pinata mi nie podeszła. Zamierzam wymienić na coś w podobnej cenie, co byście polecili (Crackdown, Saints Row, Gyrosy?) Forza odpada, bo mam.

PS bardzo miło zaskoczył mnie nba street homecourt, jest za(pipi)ście grywalna, grałem całą prawie noc i chyba spróbuje sięgnąć po calaka, który jest łatwy, bo acziwy szybko wpadają. Bardzo dobry strit, polecam fanom kosza!

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

Sainty - Crackdown fajny ale strasznie krotki, GOW wiadomo ale SR tez daje rade choc nie jest to jaka super gra, najlepiej sprawdz sobie jakas recke by potem sie nie rozczarowac - mnie ona dala mase funu, teraz 2 czeka na Xa z serwisu

Opublikowano
Viva Pinata mi nie podeszła. Zamierzam wymienić na coś w podobnej cenie, co byście polecili (Crackdown, Saints Row, Gyrosy?) Forza odpada, bo mam.

Jak w Girsy nie grałeś to wiadomo :) W ostateczności bierz Crackdown, bo to również wspaniały tytuł. Za to Saint's Row jak dla mnie na 7 (z plusem maks).

Edytowane przez miki77

Opublikowano

Warto wspomnieć ,że Saint Row jest bardzo długi i przy tym trochę nudnawy. Jeśli masz wybierać z tych 3 gier to bierz GoW.

Opublikowano

Dobra, a coś żeby można był pograć w co-op na jednym sprzęcie plus na live? Mamy z mężem jedną konsolę i się wkurzamy, bo gearsy na live nie możemy razem pociurać... :/

Opublikowano

Można grać w GOW na Livie na splicie we dwie osoby na jednej konsoli ,ale tylko w meczach prywatnych. I wystarczy tylko jedno konto GOLD

Edytowane przez TheBesTia

Opublikowano

Wziąłem Saints Row (nie lubię raczej grać w necie, dlatego girsy odpadły), gra całkiem miodna, wiadomo GTA IV nie podskoczy, jedno mnie w niej od razu zaczęło w(pipi)ać, animacja :censored2: Najpierw ją zainstalowałem na dysku, a jak odpaliłem z płyty gra ładuje się połowę krócej :ermm:

Opublikowano

gra tak ma, pozatym jest pierwsza gra na NG podobna do GTA ;), szkoda ze 2 ma podobne problemy z animacja...

Opublikowano

Który xboxowy Tomb Raider oferuje najlepszą przygodę (najfajniejsze miejscówki, zadania) - Anniversary, Legend czy ten najnowszy (chyba Ultimate)??

Opublikowano

Szukam gry w stylu Dynasty Warriors czy N3. Co polecicie ?

Opublikowano

Saunter - Underworld. Masz chociazby recke w ostatnim PE albo sobie na www.gametrailers.com obczaj recke.

Edytowane przez Owiec

Opublikowano

Witam. Pytanie do posiadających mirror's edge:

1.oplaca sie kupowac za 100zl?

2.w ile czsu mniej wiecej przechodziliscie gre za pierwszym podejsciem?

3.znudzila wam sie szybko?

4 jak wyglada gra na livie???

Z gory dzieki licze na szybkie odpowiedzi. PoZdRo

Opublikowano

1. Lepiej poczekaj ,az zejdzie z ceny.

2. 6h.

3. Znudzic to nie, po prostu zrobila sie monotonna, w kazdym razie ,niedlugo do niej znowu podejde.

4. Nie ma gry na Livie, jedynie duchy w Time Trialach.

Opublikowano

Chyba 113 (wysylka poczta) za folie to dobra cena jak na gre z przed miesiaca. Ja juz sobie zamowie zamowilem - widze ze swieta beda growe:}. Polecam przy okazji Dead Space za ta cene.

Opublikowano

Tylko ME z ceny spadnie w dosyc szybkim tempie.

Opublikowano

Niby czemu? Na allegro po 150 min chodzi. Srednie Quantum zdecydowanie b.szybko stanialo. Dobre gry trzymaja sie dobrej ceny.

Opublikowano

spojrz na Dead Space, Fallout 3, Force Unleashed (wrzesnien) ;) jakos sie trzymaja cenowo ;)

Opublikowano

WOOOOW! Promocja do poniedziałku w Ultimie. Co wybrać za 105 złociszy: Dead Space, Left 4 Dead, czy Mirrors Edge? Wszystkie dobre (na 8 ) i nie mam pojęcia na co się zdecydować :mellow:

Edytowane przez tomsecret1993

Opublikowano

Jak masz trzech ziomków do co-opa to bierz L4D , jak nie to Dead Space . Mirror's Edge w moich oczach nie dorasta tym dwóm produkcja do pięt.

Zresztą masz na MP demówki wszystkich trzech gier - sam sprawdź.

Opublikowano
WOOOOW! Promocja do poniedziałku w Ultimie. Co wybrać za 105 złociszy: Dead Space, Left 4 Dead, czy Mirrors Edge? Wszystkie dobre (na 8 ) i nie mam pojęcia na co się zdecydować :mellow:

Mi sie nie podoba L4D - w Dead gralem i skonczylem, ME zamowilem bo demo mi sie spodobalo

Opublikowano

Bo boty są tępe , a burgery jeszcze bardziej , L4D mimo słabej grafy może nadrobić grywalnościa tylko w przypadku pełnej 4-osobowej zgranej ekipy ,a wtedy jest kozak!

Nawet Gearsy poszły tymczasowo w odstawke.

Opublikowano

Chce kupic jakas ARCADEOWKE.

Rozwazam pomiedzy Banjo-Kazooie a nowym Street Fighterem ? Co polecacie bardziej ? A moze warto poczekac bo lada chwila wyjdzie jakas kosa ?

Gralem w triala Banjo i mi sie podobalo, niestety trial SF jest chu*owy bo tylko na 2 pady...