Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Bioshocka i Fear miałem. Zastanawiam się nad Far Cry i Orange Boxem . Słyszałem też ze ten nowy cod jest bardzo fajny ? Kiedyś grałem w CoD1 i mi się podobał. Później nie miałem styczności z tą serią.

lykaj COD2,3 ,4 i 5 ;)

Opublikowano (edytowane)

Viva Pinata mi nie podeszła. Zamierzam wymienić na coś w podobnej cenie, co byście polecili (Crackdown, Saints Row, Gyrosy?) Forza odpada, bo mam.

PS bardzo miło zaskoczył mnie nba street homecourt, jest za(pipi)ście grywalna, grałem całą prawie noc i chyba spróbuje sięgnąć po calaka, który jest łatwy, bo acziwy szybko wpadają. Bardzo dobry strit, polecam fanom kosza!

Edytowane przez tomsecret1993
Opublikowano

Sainty - Crackdown fajny ale strasznie krotki, GOW wiadomo ale SR tez daje rade choc nie jest to jaka super gra, najlepiej sprawdz sobie jakas recke by potem sie nie rozczarowac - mnie ona dala mase funu, teraz 2 czeka na Xa z serwisu

Opublikowano (edytowane)
Viva Pinata mi nie podeszła. Zamierzam wymienić na coś w podobnej cenie, co byście polecili (Crackdown, Saints Row, Gyrosy?) Forza odpada, bo mam.

Jak w Girsy nie grałeś to wiadomo :) W ostateczności bierz Crackdown, bo to również wspaniały tytuł. Za to Saint's Row jak dla mnie na 7 (z plusem maks).

Edytowane przez miki77
Opublikowano

Wziąłem Saints Row (nie lubię raczej grać w necie, dlatego girsy odpadły), gra całkiem miodna, wiadomo GTA IV nie podskoczy, jedno mnie w niej od razu zaczęło w(pipi)ać, animacja :censored2: Najpierw ją zainstalowałem na dysku, a jak odpaliłem z płyty gra ładuje się połowę krócej :ermm:

Opublikowano (edytowane)

Saunter - Underworld. Masz chociazby recke w ostatnim PE albo sobie na www.gametrailers.com obczaj recke.

Edytowane przez Owiec
Opublikowano

Witam. Pytanie do posiadających mirror's edge:

1.oplaca sie kupowac za 100zl?

2.w ile czsu mniej wiecej przechodziliscie gre za pierwszym podejsciem?

3.znudzila wam sie szybko?

4 jak wyglada gra na livie???

Z gory dzieki licze na szybkie odpowiedzi. PoZdRo

Opublikowano

1. Lepiej poczekaj ,az zejdzie z ceny.

2. 6h.

3. Znudzic to nie, po prostu zrobila sie monotonna, w kazdym razie ,niedlugo do niej znowu podejde.

4. Nie ma gry na Livie, jedynie duchy w Time Trialach.

Opublikowano (edytowane)

Jak masz trzech ziomków do co-opa to bierz L4D , jak nie to Dead Space . Mirror's Edge w moich oczach nie dorasta tym dwóm produkcja do pięt.

Zresztą masz na MP demówki wszystkich trzech gier - sam sprawdź.

Edytowane przez TheBesTia
Opublikowano
WOOOOW! Promocja do poniedziałku w Ultimie. Co wybrać za 105 złociszy: Dead Space, Left 4 Dead, czy Mirrors Edge? Wszystkie dobre (na 8 ) i nie mam pojęcia na co się zdecydować :mellow:

Mi sie nie podoba L4D - w Dead gralem i skonczylem, ME zamowilem bo demo mi sie spodobalo

Opublikowano (edytowane)

Bo boty są tępe , a burgery jeszcze bardziej , L4D mimo słabej grafy może nadrobić grywalnościa tylko w przypadku pełnej 4-osobowej zgranej ekipy ,a wtedy jest kozak!

Nawet Gearsy poszły tymczasowo w odstawke.

Edytowane przez TheBesTia
Opublikowano

Chce kupic jakas ARCADEOWKE.

Rozwazam pomiedzy Banjo-Kazooie a nowym Street Fighterem ? Co polecacie bardziej ? A moze warto poczekac bo lada chwila wyjdzie jakas kosa ?

Gralem w triala Banjo i mi sie podobalo, niestety trial SF jest chu*owy bo tylko na 2 pady...