Scorp1on 8 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 jest cos z klimatu racer + rozwalka+ guny poza FullAuto? Cytuj
Strong 2 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Co lepsze do poskakania, porozwiazywania puzzli i szukania sekretow ? Nowy Tomb Raider, a moze dac szanse nowemu Prince of Persia ? Wczoraj sciagnalem demo TR: U i gra mnie oczarowala. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Oby dwie gry są wart polecenia to pewne, zadaj sobie pytanie jaki klimat ci bardziej odpowiada, z tego co czytałem stuff'ów do szukania w PoPie jest mnóstwo a czy jest dużo akrobacji itp. to polecam pooglądanie filmików :-> Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Co lepsze do poskakania, porozwiazywania puzzli i szukania sekretow ? Nowy Tomb Raider, a moze dac szanse nowemu Prince of Persia ? Wczoraj sciagnalem demo TR: U i gra mnie oczarowala. Seria Lego Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Swieta sie zblizaja i tak sie zastanawiam sie nad kupnem 360'tki. Co byscie polecili z exluzywnych gier. Mam PS3 i we wszystkie gry multiplat. ktore wyszly do tej pory gralem(oprocz PoP) na konsoli sony. A Xboxa dla samego Halo i Gearsow nie kupie. Co jeszcze jest warte uwagi? Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Fable II może, jeśli RPG'i lubisz Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Afro Ninja Gaiden Castle Crashers Dead Rising Left 4 Dead tutaj masz wszystko co na Xa wyszlo http://www.achieve360points.com/list/all Cytuj
konan129 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 (edytowane) Fablle II,Ninja Gaiden 2,Dead Rising, PGR4, Forza 2,Mass Effect,Naruto 1&2,Gow 1&2,Viva Pinata, Ace Combat 6,Tales Of Vesperia,Lost Odyssey,Banjo Kazooie,Condemned - to raczej exclusivy godne uwagi, zależy jeszcze jaki typ gier lubisz ;] Edytowane 7 grudnia 2008 przez konan129 Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Ja mam pytanie co wybrać Fallouta 3 czy Fable 2? Do F3 mnie przekonuje klimat, forma rozgrywki i cało kształt rozgrywki, a do Fable 2 przekonuje mnie polonizacja i hm... w sumie wszystko, a odrzuca mnie klimat. Niby odpowiedź jasna, no ale chcę się upewnić . Cytuj
Mango0700 1 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Ale o ile się nie myle Fallout 3 PL już jest: http://sklep.cenega.pl/index.php?action=pr...r=762&sub=4 Cytuj
opall 4 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Ja mam pytanie co wybrać Fallouta 3 czy Fable 2? Do F3 mnie przekonuje klimat, forma rozgrywki i cało kształt rozgrywki, a do Fable 2 przekonuje mnie polonizacja i hm... w sumie wszystko, a odrzuca mnie klimat. Niby odpowiedź jasna, no ale chcę się upewnić . hmmm nie wiem czemu piszesz, że właśnie klimat Cię odrzuca... gram właśnie w Fable 2 i po bezbłciowych Gyrosach 2 oraz lajtowym Naruto to mogę powiedzieć, że baśniowo/ nietuzinkowy klimat świadczy o sile tej gry. niby dużo nie grałem jak na razie ( jakieś 4 h) ale im bardziej się wczuwam- tym więcej dostaje od gry w zamian. tak czy inaczej co nie wybierzesz będziesz zadowolony pewnie . Kup jedno, jak ci się nie spodoba to wymień na drugie... Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 Cały weekend przegrałem w Fable 2 co świadczy o tym, że gra potrafi przyciągnąć . Jest to jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Grafika, klimat, możliwości rozwoju postaci, interakcja z otoczeniem, patenty, zagadki, achievementy, co-op- jednym słowem same plusy . Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 OK czyli biorę Fable a Falla na później zostawię. Jeszcze nurtuje mnie sprawa Mirrors Edge, może mnie ktoś wyleczyć z tej gry? Cytuj
XM1014 0 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Wyleczenie może byc trudnością. Jeśli zastanawiają kogoś jakieś dwie gry i nie wie, którą kupic pierwszą to polecam stronę internetową: GameTrailers Cytuj
orion50 632 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Witam! Jak wszyscy wiemy zbliżają się święta. A na święta można dostać nową grę jest masa wolnego czasu i można na spokojnie ciułać Mam pewien dylemat. Otóż chcę nabyć jakąś grę, która zapewni mi wspaniałą zabawę i dość długi czas gry. Gatunek nie ma znaczenia. Liczę na Waszą pomoc, gdyż problem jest poważny Zastanawiam się pomiędzy Fallout 3, Far Cry 2, Fable II Proszę pomóżcie Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 jesli chodzi o dlugo trwalosc to od razu odradzam ci Fable 2. Fallout 3 bardzo dlugotrwaly i super tytul dla wymagajacego gracza, a far cry 2 tez sie dlugo gra ze wzgledu na free-roaming i do tego dochodzi edytor z tego co wiem bardzo dobry, ale nawet nie probowalem : P i granie na necie. Tyle ode mnie Cytuj
miki77 16 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 Może i główny wątek jest krótki w Fable 2 (zresztą z zadaniami pobocznymi też nie powinno to zająć więcej niż ok. 15 godzin), ale później można podróżować po świecie, a także grać przez sieć w co-opa. Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 (edytowane) Chcialbym sprobowac jednego z tych 2 rpg Lost Odyssey lub Last Remnat. co wybrac? PS nigdy wczesniej nie mialem do czynienia z jRPG wiec nie mam jakis specjalnych wymagana ze ma byc bliskie FF itp itd Edytowane 12 grudnia 2008 przez danielskii Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 12 grudnia 2008 Opublikowano 12 grudnia 2008 skoro nie grales nigdy w jrpg to moze lpeiej wes sobie cos lepszego np. Eternal Sonata Cytuj
Dante 433 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Lost Odyssey zdawało się mieć całkiem dobry klimat i pomysł. Grałem tylko trochę ale nie wydawało się takie infantylne więc warto się w nie zaopatrzyć. Sonate nawet jeszcze mam ale jakoś mi nie specjalnie się spodobała i nie chce mi się w nią grac. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 (edytowane) Chcialbym sprobowac jednego z tych 2 rpg Lost Odyssey lub Last Remnat. co wybrac? PS nigdy wczesniej nie mialem do czynienia z jRPG wiec nie mam jakis specjalnych wymagana ze ma byc bliskie FF itp itd Ja LO prawie całe skończyłem. Została mi walka z ostatnim bossem. Walka turowa w której czynności ustalasz dla każdego towarzysza przed jej rozpoczęciem, linowa fabuła i prowadzoące jak po sznurku lokacje (na początku), poźniej dostaniesz środek lokomocji i będziesz mógł swobodnie hasać po całym świecie gry odkrywając nowe lokacje z potężnymi przeciwnikami za których pokonanie wyższy level dostaniesz po każdej walce. Do wymasterowania - czytaj zdobycia najlepszych broni dla każdego - warto użyć walkthrough z internetu. Bez tej pomocy nie miałbym połowy najlepszych broni dla każdego z kompanów. Ogółem średnie oceny w necie w pełni odzwierciedlają jakośc LO. Edytowane 13 grudnia 2008 przez Gooralesko Cytuj
miki77 16 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 Warto jeszcze brać Guitar Hero 3? Ludzie grają ciągle po sieci czy przesiedli się na "czwórkę"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi