Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Warto kupowac Saints Row 2? Wiem ze ma slabe recki i oceny ale szczerze mowiac jedynka mi dosc przypasila

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 504,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Tak, SR2 jest lepsze od 1 ale skoro nawet SR1 podobalo to i 2 powinna. Mnie bawila 30h, pierw wykonywalem te dodatkowe zadania potem przezucilem sie na fabule :)

Opublikowano

Warto. Giera daje radę. Jeżeli tym bardziej 1 Ci się podobała to się nie zastanawiaj. Sam póki co ją sobie odpuściłem, skupiłem się na jedynce. 2 ruszę niebawem jak jeszcze dorwę kogoś ogarniętego do co-opa by przejść całą grę :)

Opublikowano

The Darkness/Dead Space/Yakuza 2 (PS2)/ Shaun White Snowboarding (w sklepie PE za stówkę, więc IMO się opłaca)/Lost Odyssey/Prince of Persia

Edytowane przez miki77

Opublikowano

Halo 1 i Halo 2 za śmieszne pieniądze.

Brać? Da się w to grać? Lepiej zagłębić się w tę serię (chciałbym poznać trylogię) czy kupić sobie jakąś gierkę na Xboxa 360 i nie babrać się w grach sprzed 7 i 5 lat?

Proszę o szybką odpowiedź, na dniach chciałem kupować :).

Opublikowano

Brać, to wciąż dobre tytuły z grafiką nie odrzucającą od ekranu nawet dziś.

Opublikowano

Bierz. Halo 1 ma najlepszego multiplayera, a dwójeczka epicki rozmach, dobry single i ciekawą fabułę.

Edytowane przez tk

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Multi to split screen na 4 osoby nawet ;)

Jak z Amped 3? Warto? Pobralem demo i fajne - taki TH na desce do sniegu.

Opublikowano

Ja natomiast mam takie pytanie. W poniedziałek zamawiam sobie jedną z tych dwóch gier, a mianowicie to Fallout 3 lub Far Cry 2. Zależy mi na długości rozgrywki i z góry dzięki za odpowiedź.

P.S.

Jeżeli takie pytanie już było to sorry. Przebadałem szybko kilka ostatnich stron i nic nie znalazłem, a lekko mi się spieszy.

Opublikowano

A pytanie zapewne brzmi: która z tych gier zapewnia dłuższą rozgrywkę? Tak?

Fallout 3 to prawdziwy pożeracz czasu.

Opublikowano

Odradzam Far Cry'a 2. Nie grałem w Fallouta, ale domyślam się, że jest to kilka razy lepszy wybór niż kupno FC.

Opublikowano

To napewno FC2 jest strasznie nudny aż do przesady .Falout 3 wcale nie lepszy ale jak wybierasz miedzy tymi dwoma tytułami to zdecydowanie F3

Opublikowano

Ale właśnie pod jakim względem FC2 jest nudny? Bo wszyscy mu wypominają właśnie nudę, a ja nie wiem o co dokładnie chodzi?

Opublikowano
Ja natomiast mam takie pytanie. W poniedziałek zamawiam sobie jedną z tych dwóch gier, a mianowicie to Fallout 3 lub Far Cry 2. Zależy mi na długości rozgrywki i z góry dzięki za odpowiedź.

P.S.

Jeżeli takie pytanie już było to sorry. Przebadałem szybko kilka ostatnich stron i nic nie znalazłem, a lekko mi się spieszy.

Ja przy FC 2 bawiłem się znakomicie i przez sekunde się nie nudziłem . Gra jest długa , ciekawa i ma wprost kosmiczną grafikę . Do tego klimatem zabija na miejscu . Dla mnie to jedna z najlepszych gier roku.

Opublikowano

Dzięki wam bardzo. Jutro lecę kupić Fallout 3, a na FC2 poczekam se aż stanieje.

Edytowane przez ColdWhisper

Opublikowano

Left 4 Dead czy Tomb Raider Underworld?

Left to moje klimaty, ale zastnawiam się czy znajdę osoby do kampanii, a Tomb? Jak wypada przy Anniversary?

Opublikowano

troche z innej beczki.. lepsza gitara z GH2 czy GH3 (jakieś różnice poza wyglądem?)..? bo chce kupić niebawem obie gry - ale jeden zestaw z gitarą (bo chyba gitary działają w obu grach - nie ważne z której są?) a drugą tylko gre.

Opublikowano
Left 4 Dead czy Tomb Raider Underworld?

Left to moje klimaty, ale zastnawiam się czy znajdę osoby do kampanii, a Tomb? Jak wypada przy Anniversary?

oczywiście ze L4D , a ludzi do kampani znajdziesz ,napisz do mnie na gt: raiders25 i już masz jednego do kampanii ja mam kilku znajomych z l4D wiec ludzi więcej niz trzeba będzie .

Kupuj bo naprawde warto gierka świetna.

Opublikowano
troche z innej beczki.. lepsza gitara z GH2 czy GH3 (jakieś różnice poza wyglądem?)..? bo chce kupić niebawem obie gry - ale jeden zestaw z gitarą (bo chyba gitary działają w obu grach - nie ważne z której są?) a drugą tylko gre.

Gitara z dwójki jest przewodowa, mam ja parę miesięcy i chodzi jak nowa, a co do tej z trójki sie nie wypowiadam bo jej nawet w rękach nie trzymałem.