Opublikowano 6 lutego 200916 l Warto kupowac Saints Row 2? Wiem ze ma slabe recki i oceny ale szczerze mowiac jedynka mi dosc przypasila
Opublikowano 6 lutego 200916 l Tak, SR2 jest lepsze od 1 ale skoro nawet SR1 podobalo to i 2 powinna. Mnie bawila 30h, pierw wykonywalem te dodatkowe zadania potem przezucilem sie na fabule
Opublikowano 6 lutego 200916 l Warto. Giera daje radę. Jeżeli tym bardziej 1 Ci się podobała to się nie zastanawiaj. Sam póki co ją sobie odpuściłem, skupiłem się na jedynce. 2 ruszę niebawem jak jeszcze dorwę kogoś ogarniętego do co-opa by przejść całą grę
Opublikowano 7 lutego 200916 l The Darkness/Dead Space/Yakuza 2 (PS2)/ Shaun White Snowboarding (w sklepie PE za stówkę, więc IMO się opłaca)/Lost Odyssey/Prince of Persia Edytowane 7 lutego 200916 l przez miki77
Opublikowano 7 lutego 200916 l Halo 1 i Halo 2 za śmieszne pieniądze. Brać? Da się w to grać? Lepiej zagłębić się w tę serię (chciałbym poznać trylogię) czy kupić sobie jakąś gierkę na Xboxa 360 i nie babrać się w grach sprzed 7 i 5 lat? Proszę o szybką odpowiedź, na dniach chciałem kupować .
Opublikowano 7 lutego 200916 l Brać, to wciąż dobre tytuły z grafiką nie odrzucającą od ekranu nawet dziś.
Opublikowano 7 lutego 200916 l Bierz. Halo 1 ma najlepszego multiplayera, a dwójeczka epicki rozmach, dobry single i ciekawą fabułę. Edytowane 7 lutego 200916 l przez tk
Opublikowano 7 lutego 200916 l Multi to split screen na 4 osoby nawet Jak z Amped 3? Warto? Pobralem demo i fajne - taki TH na desce do sniegu.
Opublikowano 7 lutego 200916 l Ja natomiast mam takie pytanie. W poniedziałek zamawiam sobie jedną z tych dwóch gier, a mianowicie to Fallout 3 lub Far Cry 2. Zależy mi na długości rozgrywki i z góry dzięki za odpowiedź. P.S. Jeżeli takie pytanie już było to sorry. Przebadałem szybko kilka ostatnich stron i nic nie znalazłem, a lekko mi się spieszy.
Opublikowano 7 lutego 200916 l A pytanie zapewne brzmi: która z tych gier zapewnia dłuższą rozgrywkę? Tak? Fallout 3 to prawdziwy pożeracz czasu.
Opublikowano 7 lutego 200916 l Odradzam Far Cry'a 2. Nie grałem w Fallouta, ale domyślam się, że jest to kilka razy lepszy wybór niż kupno FC.
Opublikowano 7 lutego 200916 l To napewno FC2 jest strasznie nudny aż do przesady .Falout 3 wcale nie lepszy ale jak wybierasz miedzy tymi dwoma tytułami to zdecydowanie F3
Opublikowano 7 lutego 200916 l Ale właśnie pod jakim względem FC2 jest nudny? Bo wszyscy mu wypominają właśnie nudę, a ja nie wiem o co dokładnie chodzi?
Opublikowano 8 lutego 200916 l Ja natomiast mam takie pytanie. W poniedziałek zamawiam sobie jedną z tych dwóch gier, a mianowicie to Fallout 3 lub Far Cry 2. Zależy mi na długości rozgrywki i z góry dzięki za odpowiedź. P.S. Jeżeli takie pytanie już było to sorry. Przebadałem szybko kilka ostatnich stron i nic nie znalazłem, a lekko mi się spieszy. Ja przy FC 2 bawiłem się znakomicie i przez sekunde się nie nudziłem . Gra jest długa , ciekawa i ma wprost kosmiczną grafikę . Do tego klimatem zabija na miejscu . Dla mnie to jedna z najlepszych gier roku.
Opublikowano 8 lutego 200916 l Dzięki wam bardzo. Jutro lecę kupić Fallout 3, a na FC2 poczekam se aż stanieje. Edytowane 8 lutego 200916 l przez ColdWhisper
Opublikowano 8 lutego 200916 l Left 4 Dead czy Tomb Raider Underworld? Left to moje klimaty, ale zastnawiam się czy znajdę osoby do kampanii, a Tomb? Jak wypada przy Anniversary?
Opublikowano 11 lutego 200916 l troche z innej beczki.. lepsza gitara z GH2 czy GH3 (jakieś różnice poza wyglądem?)..? bo chce kupić niebawem obie gry - ale jeden zestaw z gitarą (bo chyba gitary działają w obu grach - nie ważne z której są?) a drugą tylko gre.
Opublikowano 12 lutego 200916 l Left 4 Dead czy Tomb Raider Underworld? Left to moje klimaty, ale zastnawiam się czy znajdę osoby do kampanii, a Tomb? Jak wypada przy Anniversary? oczywiście ze L4D , a ludzi do kampani znajdziesz ,napisz do mnie na gt: raiders25 i już masz jednego do kampanii ja mam kilku znajomych z l4D wiec ludzi więcej niz trzeba będzie . Kupuj bo naprawde warto gierka świetna.
Opublikowano 16 lutego 200916 l troche z innej beczki.. lepsza gitara z GH2 czy GH3 (jakieś różnice poza wyglądem?)..? bo chce kupić niebawem obie gry - ale jeden zestaw z gitarą (bo chyba gitary działają w obu grach - nie ważne z której są?) a drugą tylko gre. Gitara z dwójki jest przewodowa, mam ja parę miesięcy i chodzi jak nowa, a co do tej z trójki sie nie wypowiadam bo jej nawet w rękach nie trzymałem.