Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale za 1 razem sie tego nie da zrobic ;) - ale gdyby sie uprzec, pojsc na hardkor to dac sobie Easy, i gnac do przodu, itp Ale bez znajomosci gry trudno jest raczej sie wyrobic w tym czasie.

Gra ma sporo bonusow i duze replayability + coop wiec mozna w gre grac dlugo.

Opublikowano

Moje pierwsze podejście na poziomie normal trwało ciut ponad 9 godzin, więc źle nie jest. Niemniej słyszałem coś o typkach śmigających przez wszystkie 6 chapterów w... około 2 godziny. Do osób bojących się o "zbyt krótkiego Residenta" - jeśli zależy Wam na odpowiednio długim czasie zabawy polecam poziom Veteran - lekko nie ma, szczególnie przy pierwszym kontakcie.

Co do samego tematu jednak: jaką grę wybrać? Bezwzglednie RE5 - jest świetny po prostu.

Opublikowano (edytowane)

szukam jakieś dobrej gry sportowej ,aby pograć na relaksie sobie bez zbednego spinania sie :)

mysłałem nad :

NHL 09

NBA2K9

Virtua tenis 3

czy oprócz tego jest coś jeszcze godnego uwagi ?,jesli nie to która z wymienionych ?

Edytowane przez canuks
Opublikowano

Top Spin 3 jest zupelnie inna gra jak jedynka z Xboxa. Seria poszla o wiele bardziej w symulacje. Jest duzo trudniej dojsc do bardzo dobrego poziomu w tej grzej, jednym to sie spodoba innych zniecheci. Jezeli chcesz zagrac w gre podobna do pierwszej czesci to kup Top Spina 2.

Wedlug mnie najlepszym tenisem obecnie na X360 jest TS2, 3 mi nie podeszla, szkoda mi bylo moich nerwow na nia...

Opublikowano

Jakie ciekawe gry akcji byście proponowali?

Jedna do 100zł, druga 60.

Wszystkie GoW'y, Bourne, CoD'y, Vegasy, Dead Space itp. już przeszedłem.

Może byc cos w klimacie Bioshocka albo właśnie Vegas, bo te mi bardzo podeszły.

Opublikowano

Może Battlefield: Bad Company? Nie jest to jakiś gigant, ale mi się bardzo przyjemnie w niego gra w sieci i grało w singlu.

Opublikowano

Saints Row 2 czy Wheelman? Obie wydają się być fajne, a szukam czegoś na styl GTAIV, słyszałem wiele nieciekawych opinii o SR2, ale wolę się jeszcze tutaj spytać. Wheelman ma dobra licencję?

Opublikowano

SR2 ze wzg na cene i jezyk PL ;) - gra jest dobra, napewno nie jest konkurentem GTA4 bo SR2 to alternawyna wersja GTA - wszystko z jajem, itp. W pewnych rzeczach wyprzedza dzielo R* ;) ja tam sie swietnie bawilem.

Opublikowano

ostatnio kupilem sobie arcade disc i za(pipi)iscie spodobaly mi sie arcadowki ;p zamierzam kupic sobie kilka jednak nie mam pojecia ktore sa fajne ;p Myslalem o zumie ale na plytce mam luxor 2 a to praktycznie to samo ;p jakies rady opinie?

Opublikowano
ostatnio kupilem sobie arcade disc i za(pipi)iscie spodobaly mi sie arcadowki ;p zamierzam kupic sobie kilka jednak nie mam pojecia ktore sa fajne ;p Myslalem o zumie ale na plytce mam luxor 2 a to praktycznie to samo ;p jakies rady opinie?

Geometry Wars 2 (jest bogatsze od 1), Alien Hominid HD (za humor i design, pod koniec marca ma kosztować 400 zamiast 800) lub/i Castle Crashers (droga, ale rozbudowana, czas ukończenia na poziomie "zwykłych" gier), Rez HD (zobacz demo, jak ci przypasuje początek to reszta leveli tym bardziej), Jewel Quest, Worms, Pinball FX (wzorowo wykonany fliper)...

Opublikowano

Mi najbardziej podobał się Metal Slug.