Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

Ja podobnie jak ksips1: Bourne:Conspiracy i Quantum of Solace - obie całkiem ok, chociaż dla mnie lekką przewage ma QoS. Strangehold - też mi nie podpasował, taki bardzo arcadowy klimat jak z automatów. Przeszedłem ze 2 misje i dałem sobie spokój. W reszte nie grałem.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Wyświetleń 504,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moze nie jRPG, ale polecam Dark Souls. Godziny ZAJE.BISTEJ zabawy gwarantowane.      

• Ale z Burnoutem uważaj, jeśli lubisz tę serię. Ja, zakochany w niej, szczególnie w genialnym B3, kupiłem Paradise i się zawiodłem. Porobiłem kilka wyścigów, szczególnie z Road Rage i odłożyłem, nie ma

• NIE

Opublikowano

Dzięki wszystkim za wypowiedzi .Kupiłem najpierw Strangleholda ,bo trafiłem na taką promocję ,której oprzeć się nie mogłem ,ale mimo waszych podzieonych zdań ,już wiem w jakiej kolejności kupię reszte tytu łów .

Opublikowano

witam, mam pytanie. czy gitary z różnych guitar hero działają między grami. że jak np kupie areosmith z gitarą i legens of rock samo dvd to nie bedzie problemów?

Opublikowano

nie bedzie zadnych problemow :]

ja mam gitarke z 2, a gralem w aerosmith, 3 i narazie niestety tylko demko metallica

Opublikowano

Mam na stanie 900msp, akurat na coś za 800 puntów. Tylko właśnie nie wiem, na co się zdecydować. Myślę nad:

-Braid

-The Maw

-Lumines Live

-Bionic Commando Rearmed

-Prince of Persia

z chęcią zagrałbym we wszystkie. ciężko wybrać, bo są to zupełnie różne gatunki, no ale może coś doradzicie :)?

Opublikowano

BRAID, moim zdaniem numero uno na XBLA, btw on kosztuje 800 a nie 1200?

Aha i jeszcze zastanów się czy warto wydawać 800 MSP - bo Braid wyszedł też na Windowsa. (nie dawno, bo w kwietniu 09)

Edytowane przez Jordan23Carolina

Opublikowano

Jesli bedziesz chcial przejsc Braida bez pomocy googli/yt to zapewni ci sporo czasu aby go skonczyc.

Rowniez bym wskazywal Braida, potem Bionika jesli ktos lubi strzelanki w nowej oprawie

Opublikowano

z tych gier mam braid, lumines, bionic i prince. osobiście najlepiej się bawiłem przy braidzie (fajne motywy z biegiem gry) i księciu persji (platformer wszechczasów z amigi z kilkoma fanymi motywikami).

Opublikowano

W Burnouta nie grałem, ale jak nie masz GoW 2 to tak jakbyś jednego jądra nie miał.

Opublikowano

Jak masz tylko jedną grę i jest to GoW1, to może warto spróbować czegoś innego niż kolejnego GoW'a. Burnout jest bardzo dobrą grą, jeździ się na luzie, zbieranie billboardów i bramek daje sporo funu, jest multi... NA kupno GoW2 będziesz miał jeszcze mnóstwo okazji, a jego popularność raczej szybko nie zmaleje.

Opublikowano

dokładnie ,proponuje skończyć gow1 w całości i później zakupić GOW 2 cena gry będzie leciałą w dół dzieki skopanemu multi :) ,a na chwilę obecna BURNOUT jesli lubisz wyścigi.

Opublikowano

GF2 to mocny sredniak lub crap. Gre ratuja pewne patenty i klimat bo reszta jak grafika to poprzednia generacja ew poczatki 360. W MC LA sporo osob juz gralo ale pewnie czesc jeszcze nie, pozatym gra jest o wiele lepsza od Fathera. Jesli mialbym wybrac ktoras z tych gier to wzialbym MC LA

Opublikowano

ty? a nie jest za trudne :D ? Sądzę,że na pchlim łatwiej będzie zamienić GFII. MC LA jest świetną grą,chociaz czasem może wkurzyć.

Opublikowano
Midnight Club Los Angeles czy Ojciec Chrzestny 2? mam okazję nabyć za podobną cenę i mam dylemat, btw, co będzie lepiej zamienić na pchlim targu?

MC raczej bierz, Ojciec pewnie jeszcze będzie taniał, a to tylko średnia gra. Poza tym w MC dostaniesz achievementa takiego jak twój awatar :)

Opublikowano

Obie gry są konkretne.nie zgadzam się odnośnie tego że GF2 to crap,graficznie nie jest to może GTA 4 ale patenty i klimat dają radę,baa grafika mi się też podoba :) . nie grałem w GF1 ale GF 2 jest naprawde dobry . rzekłem

Opublikowano

Ojciec Chrzestny 2 to typowa gra na 7. Bez wodotrysków, ale też nie odrzuca. Jeśli ktoś lubi Godfathera jako całość, to może brać. No i gra jest po polsku.

Opublikowano

Condemned 1 czy Bioshock?? Nie chodzi mi tu o długość gry czy o strach tylko o całość jako grę :) Uzasadnijcie swoją odpowiedź :)

Opublikowano

w obie gry musisz zagrac

obie sa naprawde swietne

jesli mialbym ci polecic czy brac condemned czy bioshock to wez condemned i bioshock :P

Opublikowano

Bioshock - jedna z najlepszych gier FPS ever. Tu nawet nie ma co porównywać, Condemned zostaw sobie na pózniej.

Opublikowano

dobra więc najpierw bioshock :) a limitowana wersja jest warta kupna? to pudełko naprawde jest takie fajne?

Edytowane przez pele15