Opublikowano 8 maja 200915 l Ja podobnie jak ksips1: Bourne:Conspiracy i Quantum of Solace - obie całkiem ok, chociaż dla mnie lekką przewage ma QoS. Strangehold - też mi nie podpasował, taki bardzo arcadowy klimat jak z automatów. Przeszedłem ze 2 misje i dałem sobie spokój. W reszte nie grałem.
Opublikowano 8 maja 200915 l Dzięki wszystkim za wypowiedzi .Kupiłem najpierw Strangleholda ,bo trafiłem na taką promocję ,której oprzeć się nie mogłem ,ale mimo waszych podzieonych zdań ,już wiem w jakiej kolejności kupię reszte tytu łów .
Opublikowano 8 maja 200915 l witam, mam pytanie. czy gitary z różnych guitar hero działają między grami. że jak np kupie areosmith z gitarą i legens of rock samo dvd to nie bedzie problemów?
Opublikowano 8 maja 200915 l nie bedzie zadnych problemow :] ja mam gitarke z 2, a gralem w aerosmith, 3 i narazie niestety tylko demko metallica
Opublikowano 8 maja 200915 l Mam na stanie 900msp, akurat na coś za 800 puntów. Tylko właśnie nie wiem, na co się zdecydować. Myślę nad: -Braid -The Maw -Lumines Live -Bionic Commando Rearmed -Prince of Persia z chęcią zagrałbym we wszystkie. ciężko wybrać, bo są to zupełnie różne gatunki, no ale może coś doradzicie ?
Opublikowano 9 maja 200915 l BRAID, moim zdaniem numero uno na XBLA, btw on kosztuje 800 a nie 1200? Aha i jeszcze zastanów się czy warto wydawać 800 MSP - bo Braid wyszedł też na Windowsa. (nie dawno, bo w kwietniu 09) Edytowane 9 maja 200915 l przez Jordan23Carolina
Opublikowano 9 maja 200915 l Jesli bedziesz chcial przejsc Braida bez pomocy googli/yt to zapewni ci sporo czasu aby go skonczyc. Rowniez bym wskazywal Braida, potem Bionika jesli ktos lubi strzelanki w nowej oprawie
Opublikowano 9 maja 200915 l z tych gier mam braid, lumines, bionic i prince. osobiście najlepiej się bawiłem przy braidzie (fajne motywy z biegiem gry) i księciu persji (platformer wszechczasów z amigi z kilkoma fanymi motywikami).
Opublikowano 9 maja 200915 l W Burnouta nie grałem, ale jak nie masz GoW 2 to tak jakbyś jednego jądra nie miał.
Opublikowano 9 maja 200915 l Jak masz tylko jedną grę i jest to GoW1, to może warto spróbować czegoś innego niż kolejnego GoW'a. Burnout jest bardzo dobrą grą, jeździ się na luzie, zbieranie billboardów i bramek daje sporo funu, jest multi... NA kupno GoW2 będziesz miał jeszcze mnóstwo okazji, a jego popularność raczej szybko nie zmaleje.
Opublikowano 10 maja 200915 l dokładnie ,proponuje skończyć gow1 w całości i później zakupić GOW 2 cena gry będzie leciałą w dół dzieki skopanemu multi ,a na chwilę obecna BURNOUT jesli lubisz wyścigi.
Opublikowano 11 maja 200915 l Midnight Club Los Angeles czy Ojciec Chrzestny 2? mam okazję nabyć za podobną cenę i mam dylemat, btw, co będzie lepiej zamienić na pchlim targu?
Opublikowano 11 maja 200915 l GF2 to mocny sredniak lub crap. Gre ratuja pewne patenty i klimat bo reszta jak grafika to poprzednia generacja ew poczatki 360. W MC LA sporo osob juz gralo ale pewnie czesc jeszcze nie, pozatym gra jest o wiele lepsza od Fathera. Jesli mialbym wybrac ktoras z tych gier to wzialbym MC LA
Opublikowano 11 maja 200915 l ty? a nie jest za trudne ? Sądzę,że na pchlim łatwiej będzie zamienić GFII. MC LA jest świetną grą,chociaz czasem może wkurzyć.
Opublikowano 11 maja 200915 l Midnight Club Los Angeles czy Ojciec Chrzestny 2? mam okazję nabyć za podobną cenę i mam dylemat, btw, co będzie lepiej zamienić na pchlim targu? MC raczej bierz, Ojciec pewnie jeszcze będzie taniał, a to tylko średnia gra. Poza tym w MC dostaniesz achievementa takiego jak twój awatar
Opublikowano 12 maja 200915 l Obie gry są konkretne.nie zgadzam się odnośnie tego że GF2 to crap,graficznie nie jest to może GTA 4 ale patenty i klimat dają radę,baa grafika mi się też podoba . nie grałem w GF1 ale GF 2 jest naprawde dobry . rzekłem
Opublikowano 12 maja 200915 l Ojciec Chrzestny 2 to typowa gra na 7. Bez wodotrysków, ale też nie odrzuca. Jeśli ktoś lubi Godfathera jako całość, to może brać. No i gra jest po polsku.
Opublikowano 13 maja 200915 l Condemned 1 czy Bioshock?? Nie chodzi mi tu o długość gry czy o strach tylko o całość jako grę Uzasadnijcie swoją odpowiedź
Opublikowano 13 maja 200915 l w obie gry musisz zagrac obie sa naprawde swietne jesli mialbym ci polecic czy brac condemned czy bioshock to wez condemned i bioshock
Opublikowano 13 maja 200915 l Bioshock - jedna z najlepszych gier FPS ever. Tu nawet nie ma co porównywać, Condemned zostaw sobie na pózniej.
Opublikowano 13 maja 200915 l dobra więc najpierw bioshock a limitowana wersja jest warta kupna? to pudełko naprawde jest takie fajne? Edytowane 13 maja 200915 l przez pele15