Opublikowano 18 maja 200915 l to i ja od siebie dorzucę :] GRID, nie wiem czemu ale z wszytskich racerow najbardziej mnie wciagnął Race Driver (acziw za range online cos znaczy ) aczkolwiek zarówno Forza, jak i PGR też świetne gry, po prostu zależy jak komu co podejdzie
Opublikowano 18 maja 200915 l Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do Ojca Chrzestnego II, podaje linka do sondy w wersji audio, która została przeprowadzona o tutaj: http://gamebox24.pl/ranking.php?mode=blog&...ox_message2.tpl realizacja niczego sobie:) Edytowane 18 maja 200915 l przez Rafcio600
Opublikowano 18 maja 200915 l PGR 4 czy Forza 2 ? Jak jesteś osobą chcącą szybko dorwać się do Ferrari w celu jeżdżenia w wyścigu efektownymi uślizgami to PGR, jak wolisz zacząć od Golfa II i wyłączywszy ABS walczyć o utrzymanie się na torze podczas hamowania to Forza. Na mnie to właśnie Forza zrobiła większe wrażenie, ale jak ktoś nie jest maniakiem motoryzacji, to pewnie woli PGR. Ja F3 bardzo polecam, dawno żadna gra mnie tak nie wciągnęła. A łażenia jest dużo tylko na początku, potem przenosisz się tylko po całej mapie kiedy masz potrzebę. Edytowane 18 maja 200915 l przez Wampis
Opublikowano 18 maja 200915 l Ma wielu fanów, mi się demo nie spodobało, co nie znaczy, że gra jest słaba. Z drugiej strony jakby nie patrzeć, jest już dość stara.
Opublikowano 18 maja 200915 l TDU jak dla mnie genialne. Nie każdemu pasuje free-roaming ale śmiganie po hawajach w takich furach to czysta przyjemność.
Opublikowano 19 maja 200915 l PGR4 zas w ostatecznosci Burnout Revenge jesli nie grales w niego wczesniej
Opublikowano 19 maja 200915 l Ma wielu fanów, mi się demo nie spodobało, co nie znaczy, że gra jest słaba. Z drugiej strony jakby nie patrzeć, jest już dość stara. miałem to samo, po beznadziejnym demie zrezygnowałem z zakupu, ale gdy kumple z friendlisty zapewniali, ze gra jest genialna to jednak zaryzykowałem i kupiłem w ciemno. Gra jest rzeczywiście świetna i genialna, free roaming z ludźmi na bieżąco, dziesiątki wyscigów online na każdym kroku (chociaż teraz już pewnie mniej, bo mało osób w to gra pewnie ) Ale giera swego czasu boska, polecam Edytowane 19 maja 200915 l przez Nitro619
Opublikowano 20 maja 200915 l skoro przy pierwszych splinter cellach bawilem sie jak dziecko to DA mi sie spodoba? Pytanie niby glupie ale demo mnie jakos nie zajaralo ;f
Opublikowano 20 maja 200915 l Gra jest świetna. Demo też mi nie podeszło, ale pełna wersja mnie oczarowała. Rewelacyjna grafika + świetny gameplay czynią z tej gre must have dla fanów skradanek. Jedyny mankament to taki, że jest dość krótka. Jednak ja grałem na easy. Trudniejsze poziomy na pewno zapewnią o wiele więcej zabawy ;D Zdecydowanie polecam !
Opublikowano 22 maja 200915 l Demo ze Splinter Cella też mnie odepchnęlo, pokazało najgorszą misję w całej grze. Reszta jest rewelacyjna, bierz koniecznie.
Opublikowano 22 maja 200915 l Ja mowie ze GRAW 1 jest swietne i zdecydowanie polecam. jednak w pozostale nie gralem
Opublikowano 22 maja 200915 l GRAW 1 czy The Darkness czy COD3? CoD3 nie ma za bardzo sensu skoro grałeś w nowsze CoD. Zaliczysz średniego singla i tyle. Ta gra była dobra po swojej premierze kiedy szło jeszcze na multi pograć.
Opublikowano 22 maja 200915 l grałem w Darkness i CoD3. GRAW to tylko w dwójkę, ale pewnie jedynka też moc, więc wziąłbym chyba GRAWa ;P
Opublikowano 23 maja 200915 l The Darkness, jedna z lepszych gier na Xa, w które grałem. Klimat miażdży.
Opublikowano 23 maja 200915 l Długo się zastanawiałem jaką grę kupić .. i dzisiejsza wizyta w Empiku dała mi odpowiedz . Guitar Hero !!! ,pograłem dzisiaj troszke w empiku w GH Metallica ..zeszło mi na zabawie prawie 2,5 h :E nawet nie wiem kiedy ten czas miną . Chciał bym zakupić cały zestaw czyli gitarę + grę tylko nie wiem którą gitarę wybrać bo słyszałem ze jedne sa lepsze inne gorsze . no i od kturej cześći GH najlepiej zacząć ? Możecie coś polecić i najlepiej z linkiem . może być allego jak i sklepy . dzięki za pomoc
Opublikowano 24 maja 200915 l Zaczynaj od GH2 najstarsza i najtansza zapewnie - gitara jest za 120zl sredni zas sama gra to pewnie te z 80zl = 200zl, w dodatku gitarka jest kablowa wiec mozna uzyc jej i na PC
Opublikowano 24 maja 200915 l GRAW 1 czy The Darkness czy COD3? graw i darkness sa tanie wiec bierz obie, jak musisz 1 - imo graw lepszy.
Opublikowano 24 maja 200915 l Szukam w miare długiego singlowo FPSa, myślałem na Far Cry 2. Jest jeszcze coś innego na co warto zwrócić uwagę?