Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pograłem w demko NBA 2k8 i powiem ze superrrr :) ładnie wygląda i dobrze się gra . Co do hokeja to skusze się na NHL 2K9 jeszcze nie miałem żadnej sportówki od 2K pora spróbować .

Zapowiada się wielkie testowanie umiejętności studia 2K ,dzisiaj zakupiony BioShock a teraz zapoluje na dublet NBA2K8 & NHL 2K9 :) zapowiada się ciekawie :)

Opublikowano

Bierz Maciucha Army of Two i się nie zastanawiaj. Wypas strzelanie a na dodatek teraz bez problemu kupisz to w okolocach 70-80PLN. Troche krótka, to fakt. Ale głównie dlatego, że checkpoint-y są gęsto poukładane i w sumie jest dosyć prosta. Jak chcesz sobie troche wydłużyć czas to graj od razu na najwyższym poziomie. No i dodatkowo możesz sobie za darmo ściągnąć 2 dodatkowe misje do singla - też troche dodatkowego grania.

Gość krzychu_419
Opublikowano

Zdecydowanie -Star Ocean 4, a najlepiej poczekaj na Tales Of Vesparia

Opublikowano

kupuje prawdopodobnie GH Metallica. za jakis czas będe chcial dokupic sobie jeszcze jakąs inną część. najlepsza bylaby GH3 czy WT. aha przy okazji zapytam odrazu czy duza jest róznica przy spiewaniu w WT headsetem a mikrofonem??

Opublikowano

Ja polecam przesłuchanie wszystkich piosenek z GH WT/Rock Bandów i wybranie według własnych preferencji, mi na przykład przypadł do gustu właśnie World Tour, mimo że bardzo wielu graczy uważa że jest beznadziejny. Obczaj też GH: Greatest Hits, które jest zbiorem utworów z poprzednich odsłon gry.

Opublikowano

Zdecydowanie Guitar Hero: Metallica, oczywiście jeśli trash-metal nie powoduje u ciebie odruchów wymiotnych ;). Gdybyś jednak nie sejtanował w imie Metalliki do bierz Rock Banda ;).

@Scorp1on

Tego właśnie się obawiam - próbowałem dwa razy przemóc się do Obliviona i nie dałem rady :/. Jednak teraz mam nadzieje, że fabuła będzie ciekawsza niż w miernym Oblivionie i nie będę przysypiał co 5 minut. Swoją drogą - ma ktoś na sprzedaż F3?

Opublikowano
Guitar Hero czy Rockband?

Podobnie jak maciucha napisał tylko z tym, że w RB znajdziesz pop-rock i inne popierdółki, ale jeśli masz brać RB to jedynkę - o niebo lepsza niż RB2 imo. Tak czy inaczej - GH: Metallica, kozak gierka ;)