Opublikowano 24 czerwca 200915 l czym się różni wersja bundle od normalniej wersji Prince of Persia? Pudełkiem, okładka, instrukcja czy niczym?
Opublikowano 24 czerwca 200915 l brak instrukcji, zolty napis na pudle bundle version ( ale nie zawsze)
Opublikowano 26 czerwca 200915 l a jest to na markecie ? :o Wiem, że ja kiedyś kupowałem. Czy dalej jest to nie wiem ;f
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Ja w sumie myślałem o Geometry Wars grałem w demo i nawet fajna ale nie wiem jak na dłuższą mete
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Ja w sumie myślałem o Geometry Wars grałem w demo i nawet fajna ale nie wiem jak na dłuższą mete Fajne jest, pod warunkiem że lubisz taką zabawę: grasz, grasz, punkty lecą, potem popełnisz kilka błędów i od nowa. Jak polepszanie wyniku i osiągnięcia za niego są dla ciebie wystarczającą motywacją to bierz. Ja sam kupiłem i nie żałowałem, szczególnie, że kosztuje 400, jak żadna nowa gra Arcade.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Czy jest sens kupowania Street Fightera IV , jeżeli nie mam i nie będę miał żadnego dodatkowego sprzętu jak Arcade Sticki? Nie zamierzam być super wymiataczem, wystarczą mi te łatwiejsze kombosy. Ważne, by gra była przyjemna. Edytowane 26 czerwca 200915 l przez m0rr0s
Opublikowano 26 czerwca 200915 l zawsze warto , jeżeli gra jest dobra to zawsze da sie w nia grac zarówno na urządzeniach dedykowanych, jak i zwykłych padach. W Tekkena możesz grac bardzo dobrze na padzie, w forzie nie musisz miec kierownicy żeby czerpac fun, także bez przepustnicy fajnie polatasz w AC czy HAWXie. Wiec wedlug mnie do normalnego grania definitywnie warto.
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Jesli masz 2 pady to smialo, jesli jestes sam lepiej wez inna gierke
Opublikowano 26 czerwca 200915 l A co sądzicie na temat Mortal Combat vs. Dc Universe? Wątpie, żeby to było lepsze od SFIV, ale zapytać nie zaszkodzi. Czy w MCvDU są Fatality jak w pozostałych częściach serii?
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Gierka do pogrania, najlepiej ja wziasc gdy masz paru znajomych, ciosy specialne sa latwe do zrobienia wiec kazdy moze wybrac sobie postac i sie ich nauczyc i potem waliczyc. Sprawdz YT
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Z gier, które mnie interesują, zostało jeszcze Virtua Fighter V. Co o tym sądzicie?
Opublikowano 26 czerwca 200915 l SF i MK to klasyki, VF tez ale mniejszy . Przy wyborze z 2 pierwszych kieruj sie seria ktora lubisz bardziej.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l VF5 jest dobry, ale dość trudny, ciężko jest tak po prostu usiąść i odrazu czerpać fun. Trzeba troche przysiąść do tej gry, obczaić system, postacie itd. No i troche mało ludzi w to gra (chociaż online pewnie ktoś by sie znalazł). Ja Ci polecam sf4, zwłaszcza że gra cały czas jest popularna i myśle że jeszcze jakiś czas będzie. w MKvsDC nie grałem.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Chciałem kupić coś z tych gier. Co będzie najlepszym wyborem ? Race Pro, Ojciec Chrzestny II, Shaun White Snowboarding PL, NFS Undercover PL, Monopoly, Wheelman, RTL 2009.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Większość crapy i średniaki choć taki Godfather II i Wheelman dostarczyły mi sporo zabawy. RTL, NFS, Monopoly bym napewno odpuścił.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Ale żeś sobie liste wymyślił Jeśli już koniecznie coś z tego, to ja brałbym wheelmana, ewentualnie godfathera.
Opublikowano 27 czerwca 200915 l A ja bym pomyslal na shaunem. nie gralem w niego ale jakis czas temu oglądalem dlugii gameplay polączony z recenzją na Hyperze. Gra wydawala sie bardzo fajna i mozna ją bardzo tanio kupic