Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu sprawdź setlisty poszczególnych i określ, która ma najwięcej ciekawych dla Ciebie kawałków. Osobiście to polecałbym GH3 albo Metallica.

Opublikowano

nieco droga ta metalica 200zl za tyle to złapię GH 2 + GH 3 :) i chyba przy takim zestawię zostanę no i jeszcze WT w grę wchodzi ...

Z tego co czytam to GH:Aerosmith przeciętne , GH:Smash Hits nie wiele lepsze ..... więc te dwie odpadają .

P.S. GH 2 warto kupić ? za 130zl nówka w foli ?

Opublikowano

szukam jakiejs niedrogiej (~50zl) gry z dobrym onlinem, i ciekawym singlem

i jeszcze pytanko o pes 2008 - gra w to ktos jeszcze przez xbl ? 2009 jest troche drogie, a pogralbym sobie w jakas dobra gale przez net

Opublikowano (edytowane)
osobiście szarpałem w Aeroshmith i byłem zachwycony ... ze swoja kobieta straciliśmy przed tym BARDZO wiele godzin. gralem jeszcze GH III i tez ok ... teraz kusi mnie Metallica.

pozdrawiam

dzięki za opinię przesłuchałem setlisty ze wszystkich GH i każda część ma piosenki które mi się podobają .. :)

. Jesli kupię np GH 3 to moge dokupić piosenki z GH :areosmith lub WT ? jak to jest z tym DLC do GH ?

Edytowane przez canuks
Opublikowano

Polecam, polecam.

Lepiej kupić Rock Band 2 - więcej ludzi on-line itp., a setlista to już według gustu.

Trudno porównywać GH3 i RB - zupełnie inne gry. Mnie bardziej podoba się Rock Band, ale ktoś inny powie, że Guitar hero lepsze. Najlepiej mieć obydwie gry : )

Opublikowano

GH3 biorę na 99% ,a że wczoraj ugrało się troche na zakładach sportowych to można szarpnąć jeszcze jedną gierkę :P .Wiec rozważam RB 1 /2 i inne czesci GH .

Ale interesowały by mnie utwory LINKIN PARK jest jakieś DLC to którejś z gier ?

Opublikowano
szukam jakiejs niedrogiej (~50zl) gry z dobrym onlinem, i ciekawym singlem

i jeszcze pytanko o pes 2008 - gra w to ktos jeszcze przez xbl ? 2009 jest troche drogie, a pogralbym sobie w jakas dobra gale przez net

FIFA 08 ?Ewentualnie droższa o 3 dychy 09,ale warto ;).