Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOA4 również ma rozbudowany system walki, ale dużo łatwiej wejść w tą grę i się nią dobrze bawić bez poświęcania godzin na szlifowanie umiejętności.

no i VF5 wygląda nieporównanie lepiej niż DOA4.

Opublikowano

bierz Bourna. dobra akcja, ciekawe misje, fajne nawalanie wręcz. jeżeli oglądałeś trylogię i Ci się podobała to gra tym bardziej Ci przypasuje bo jest dobrze powiązana z filmami. nie za sztywno, nie za luźno, tak w sam raz.

Opublikowano

Ja bym wziął Strangleholda. Takiej interakcji z otoczeniem nie ma w żadnej innej strzelance, a do tego w tej grze ciągle jest akcja. W Bournie podobał mi się jedynie motyw z jazdą samochodem, reszta na tle innych gier fpp wypada bardzo blado.

A do tego ta walka wręcz (wciąż te same ciosy)

Opublikowano (edytowane)

trzeba było się nauczyć combosy robić których było chyba kilkanaście :P

owszem akcja jest jeżeli się lubi strzelać przez 4:55 min w 5 min levelu :) w zasadzie nic innego się tam nie robi.

Edytowane przez Colin84
Opublikowano

Bourne to gra tpp ;). Jest ona bardziej w klimatach filmowych niz Strangle - tam tylko idz do przodu, strzelaj do wrogow ktory maja 99% aim na ciebie gdy sie ruszasz i zadko kiedy pudluja. Obie gry sa tanie wiec mozna je wziasc naraz :)

Opublikowano

Pes 2009 , Colin Dirt , Assasin Creed , NBA 09 , Fifa 09 , Fight Night Round 3 , Prizefighter - która z tych gier wybrać kumpel je ma i w dobrej cenie mi je puści... PES 2008 mam i lubię go niesamowicie , ale tylko gdy gram z kumplem . Samemu z rzadka w to gram . Co byście polecili ?

Opublikowano
Pes 2009 , Colin Dirt , Assasin Creed , NBA 09 , Fifa 09 , Fight Night Round 3 , Prizefighter - która z tych gier wybrać kumpel je ma i w dobrej cenie mi je puści... PES 2008 mam i lubię go niesamowicie , ale tylko gdy gram z kumplem . Samemu z rzadka w to gram . Co byście polecili ?

Assasyna naprawdę warto, mimo, że gra staje się dosyć monotonna to i tak jest moim zdaniem świetna. FNR3 oprócz UFC najlepsza imo bijatyka na Xboxa. Poza tym to jak masz PES08 to 09 jest Ci chyba zbędny (mam na PC) tym bardziej, że grasz w nią tylko z kumplem (odpada więc też Fifa raczej). W pozostałe nie grałem/nie widziałem.

Opublikowano (edytowane)

Zdecydowanie fifa

Pytanie prosto z mostu ktora gra, Soul Calibur IV czy Street Fighter IV, (jestem fanem obu serii, ktora jest bardziej korzystniejsza?), bądź Mortal Kombat vs DCU (ale to raczej mało prawdopodobna opcja)

Edytowane przez ONE!