Jordan23Carolina 11 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 (edytowane) Dzięki za ODP, na pewno kupię Prince of Persia i Assault Heros 1 + coś za 400MSP lub coś innego za 800MSP, możecie doradzić? Castlevania lub Geometry Wars 2? Warunkiem jest aby to była całkiem fajna konwersja, podciągnięta do HD itd. Edytowane 6 lipca 2009 przez Jordan23Carolina Cytuj
miki77 16 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Spróbuj Kodu z Community Games - świetna produkcja Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 a właśnie. Castle Crashers jest świetne... chociaż cały czas nie mogę się przemóc żeby wydać 1200MP na jedną grę. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Spróbuj Kodu z Community Games - świetna produkcja Tylko, że ja mam Europejskie konto i nie mam Community Games. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Dziwne, ja mam na UK i jest Community Games. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Ja mam na Irlandię. A gdzie to dokładnie wchodzisz? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 (edytowane) Nie powiem Ci teraz dokładnie, ale pamiętam, że jest to w tym samym dziale co Arcade, bodajże Game Marketplace się to zwie. BTW. Warto jeszcze brać nowego PES6 za 3 dyszki? Gra w to ktoś jeszcze online? Edytowane 6 lipca 2009 przez miki77 Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 PES6 na Xa jest do dupy ;/ Lepiej pograć na PC, o niebo lepszy wg. mnie. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 The Darkness czy Call of Juarez (jedynka). Właściwie to powiedzcie mi coś więcej na temat Call of Juarez. Czy rozgrywka jest liniowa? Czytałem, że gra podobna jest to Gun'a, czyli w jakimś stopniu możemy podróżować po dzikim zachodzie i dokonywać pewnych wyborów? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Ależ sobie gry wybrałeś do porównania CoJ - grałem dawno na pececie, więc dokładnie nie pamiętam co i jak. Na pewno warto kupić ze względu na postać Raya, ale z kolei misje Billa ssą. Misje są dość otwarte (można podróżować na koniu). The Darkness - fabularny majstersztyk, świetne moce, za(pipi)isty głos Darkness. Grafika może nie jest na najwyższym poziomie, ale ma dobry design. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Proszę o pomoc w wyborze 2 z 3 gier arcade: n+, geometry wars 1 czy assault heroes 1? lub coś innego za 400MSP, KODU nie mam Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 jedyne co mi do głowy przychodzi za 400MP, to Comix Zone. to naprawdę solidna platformówka i po dziś dzień bardzo oryginalna. a jeśli nie musisz wydawać tych punktów na już, to poczekaj na Deal of the Week. jakoś w maju zdaje się zassałem za 400MP Bionic Commando Rearmed. być może niedługo pojawi się inny tłusty tytuł w promocji. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Nie powiem Ci teraz dokładnie, ale pamiętam, że jest to w tym samym dziale co Arcade, bodajże Game Marketplace się to zwie. BTW. Warto jeszcze brać nowego PES6 za 3 dyszki? Gra w to ktoś jeszcze online? Dołóż 10-20 zł więcej i łykaj PES 2008. Nowy silnik, nowa gra, wszystko lepsze niż w PES 6. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 (edytowane) mam takie pytanie a mianowicie kupiłem sobie gitarke xplorera. jaka gre najlepiej do niej dobrać żebym się dobrze bawił? dodam że nie słucham za dużo tego typu muzyki ale wolmother, SOAD mi podchodziły bardzo to i inne zespoły też powinny się wkręcić. Chciałbym żeby ta gra miała jak najwięcej różnorodnych kawałków i żeby można było sciągnąc dużo utworów np. wyżej wymienionych zespołów i nie tylko. Z góry dzieki za odpowiedz jest w jakiejs grze albo do sciągnięcia kawałek disturbed-decadence i slipknot-duality i kawałki wolfmother i SOAD? Edytowane 7 lipca 2009 przez pele15 Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Guitar Hero 3 łykniesz w miarę dobrej cenie, a track lista powinna Ci przypaść do gustu. Jest Stricken i Before I Forget. Jeżeli chcesz dokupywać sobie utworki za MSP to bierz Rock Banda. Cytuj
pele15 3 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 (edytowane) właśnie myślałem nad RB bo tam można kupywać więc tak chyba też zrobie. a jak wygląda sprawa ściągania dodatkowych utworów? w RB się gdzieś w opcjach kupuje? bo na xbox live nie widziałem tego Edytowane 7 lipca 2009 przez pele15 Cytuj
miki77 16 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 właśnie myślałem nad RB bo tam można kupywać GH też ma swój music store, tylko z mniejszą ilością piosenek. bo na xbox live nie widziałem tego Game Marketplace -> Game Addons -> Music Games Mogłem coś pokręcić. Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Proszę o pomoc w wyborze 2 z 3 gier arcade: n+, geometry wars 1 czy assault heroes 1? lub coś innego za 400MSP, KODU nie mam Możesz śmiało kupić Wormsy - jedynka kosztuje od jakiegoś czasu 400 punktów właśnie. Cytuj
Gość Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Szukam jakiś dobrych wyścigów. W sporo już grałem, więc mały wybór. Nascar 09 ? Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 PGR3; Burnout Revenge; NfS; Most Wanted; Test Drive Unlimited; i jeszcze kilka, a reszta jest slaba, i tak jak pisales - w prawie wszystko juz grałeś ; ) Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 jak mogłeś w TDU nie grać do tej pory trzeba nadrobić, solidny tytuł na długie godziny grania. Cytuj
JPek 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Zastanawiam sie nad kupnem GH: WT lub GH: smash hits i nie wiem która wybrać. Nie znam się za bardzo na tego tupu muzyce więc jak ktoś obcował z obiema częściami ( lub się zna ) to prosił bym o rade. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Trudno mi powiedzieć kurde. Przesłuchaj sobie kawałki z obu gier na YouTube i wtedy będziesz wiedział, która gra ci najbardziej będzie odpowiadać Ja tak robiłem ;p Cytuj
JPek 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 W tych grach zmienia się raczej tylko tracklista? Która gra ci bardziej przypadła do gustu? ( chyba że są bardzo wyrównane ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi