qb3k 946 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Smash Hits> World Tour imo. Lepsze kawałki, drobne usprawnienia w stosunku do WT i... to tyle. Tak naprawdę można porównywać tylko tracklistę, która wg mnie w Smash Hits jest dużo lepsza. Chociaż na Twoim miejscu i tak wybrałbym Rock Band/ Rock Band 2. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 jakir rpg/jrpg? Mysle nad mass effect i star ocean, dobre to drugie? Ma byc w miare latwe i ladnie wygladac. Jakkolwiek by to nie brzmialo. Cytuj
ONE! 0 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Proponuje Mass Effect, Fallout 3 lub Fable 2 kazda gra ma zupelnie róźny klimat. Ja najwyzej z nich stawiam Fallouta 3 Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 a ja polecam lost odyssey. Jak grales w FFX, to napewno ci sie spodoba, bo gra jest prawie identyczna Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Ładnie wygląda i jest łatwe- Fable 2, ew. Fallout. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 falałta mam. Fable 2 jak kupie w uk to pl bedzie? Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 W tych grach zmienia się raczej tylko tracklista? Która gra ci bardziej przypadła do gustu? ( chyba że są bardzo wyrównane ) Chyba Smash Hits. W WT mi się podobają niektóre (Scream Aim Fire, Trapped Under Ice, jakieś od Hendrixa), jednak w SH więcej. Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 jakir rpg/jrpg? Mysle nad mass effect i star ocean, dobre to drugie? Ma byc w miare latwe i ladnie wygladac. Jakkolwiek by to nie brzmialo. Oczywistym wygranym jest Lost Odyssey (długie, średnio trudne, piękne klasyczne jrpg), mass effect również ciekawe, ale o wiele bardziej w kierunku akcji / fps. Star Ocean niby ok, latwiejszy od LO, ale musi podejsc ci styl gry (grafika, postacie) - mnie np w porownaniu do LO kompletnie nie spodobala sie. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Możecie polecić coś w stylu BIOSHOCKA ? moga być elementy prg w grze nie musi ,jednak byle by nie był to rasowy PRG. Bo grałem w mass effect i ta gra mi totalnie nie przypadła do gustu . Myślałem na Fable 2 ,ale jedni mówią że to rasowy rpg inni że nie to jak to jest ? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 (edytowane) Szukam jakiegoś jRPG, który przyciągnąłby mnie do tego gatunku. Blue Dragon i Eternal Sonata mnie znudziły, więc najlepiej, żeby była to gra prosta i stosunkowo krótka (wątek główny max 20h). Ktoś może porównać wspomniane tytuły z Lost Odyssey pod względem trudności? Edytowane 9 lipca 2009 przez miki77 Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 jrpgi ogolnie nie sa trudne, bo tam jest glowny nacisk na fabule... Dla mnie LO nie byl trudny, moze w 2 momentach sie chwilowo zacialem na walkach. Watek glowny u mnie trwal jakies 40-50h (gram bardzo powoli w jrpgi) Wiec to jest duzo. Lost odysset polecam, pewnie najlpeszy jrpg obecnej generacji, az do FFXIII ; ) Cytuj
Dante 433 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Obadaj demko Tales of Vesperia ale jeśli Eternal Sonata cie odrzuca to w tym wypadku nie będzie znacznie lepiej. Mówiąc szczerze to niestety nie man niczego megahiperekstra na xboxie i LO wydaje się najsolidniejsze. Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 (edytowane) LO odpada Szukam jakiegoś jRPG,.... (wątek główny max 20h). koło 20h w Lost Odyssey to zajmuje 1 DVD (a sa 4) jak wszystko skrupulatnie obchodzimy itp Edytowane 9 lipca 2009 przez Nitro619 Cytuj
dx36 2 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 (edytowane) GH: World Tour, GH: Metallica czy Rock Band ? Wszystko głównie na wątek z gitarą bo na perke mnie nie stać ((pipi) kraj) Edytowane 9 lipca 2009 przez dx36 Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 dla mnie rock band na gitarze jakis taki za latwy byl wiec jesli chcesz dlugo pograc to tego nie polecam. Jesli jestes fanem metallici, lub po prostu lubisz duzo ich piosenek to bierz metallice, a jesli nie to WT Cytuj
Gość Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 jak mogłeś w TDU nie grać do tej pory trzeba nadrobić, solidny tytuł na długie godziny grania. Zupełnie zapomniałem o tej grze, więc na pewno ją zakupię. Dzięki. Jeszcze chciałbym coś z jRPG. Coś łatwego (bardzo łatwego) bo dopiero zaczynam zabawę z tym gatunkiem. Co polecicie ? Cytuj
miki77 16 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Obadaj demko Tales of Vesperia ale jeśli Eternal Sonata cie odrzuca to w tym wypadku nie będzie znacznie lepiej. Mówiąc szczerze to niestety nie man niczego megahiperekstra na xboxie i LO wydaje się najsolidniejsze. Vespeira jest na razie dość droga więc odpada. Nad LO się już trochę zastanawiałem, więc może kupię. Ciekawie wygląda mi jednak Infinite Undiscovery, bo gra nie ma takiego klasycznego systemu walki. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Jeszcze chciałbym coś z jRPG. Coś łatwego (bardzo łatwego) bo dopiero zaczynam zabawę z tym gatunkiem. Co polecicie ? Najlatwiejsza (i do tego bardzo dobra), to chyba eternal sonata. Ja tam prawie wogole nie uzywalem itemkow wspomagajacych i wogole nie padalem. Trwa jakies 20h jak dobrze pamietam i jest bardzo przyjemna : ) Cytuj
joseph 1 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 szukam czegoś podobnego do Viking`a może troche bardziej rozbudowane ( pod względem wyboru broni np:) ) Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 spróbuj Conana moze ci sie spodoba Cytuj
Gość Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Najlatwiejsza (i do tego bardzo dobra), to chyba eternal sonata. Ja tam prawie wogole nie uzywalem itemkow wspomagajacych i wogole nie padalem. Trwa jakies 20h jak dobrze pamietam i jest bardzo przyjemna : ) Tak myślałem. Grałem w demko i mi się spodobała ta gierka. Dzięki. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 GH: World Tour, GH: Metallica czy Rock Band ? Wszystko głównie na wątek z gitarą bo na perke mnie nie stać ((pipi) kraj) Jak na gitarę, to zdecydowanie Metallica. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Jakie są jeszcze westerowe gry poza Gun i Call of Juarez? Cytuj
dx36 2 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Red Dead Revolver na X`a no i jak podczekasz troche to bedzie i Red Dead Redemption Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi