miki77 16 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Jak lubisz slashery (i serię DMC) to warto. Cytuj
htp 0 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Chyba sobię odpuszczę-nie grałem w żadną część tej serii. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 DMC4 to jedyne DMC w jakie gralem a i tak mi sie bardzo podobalo. Fajnie sie walczy, nero z lapka, dante z roznymi stylami itp. Wporzo fabula, fajne filmiki, przyjemnie sie gra itp. Dodatkowo jeszcze ten tryb 'areny' na koniec, czy jak on tam sie nazywal, ze walczysz z roznymi potworkami coraz mocniejszymi na jednym zyciu A teraz pewnie mozna bardzo tanio dmc wyrwac wiec mysle ze sie oplaca Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Szukam dobrej, długiej i wciągającej gry turowej (najlepiej strategia). Jestem fanem Total War, ale jak wiadomo na konsoli tego nie ma. Ostatnio grałem w Civilization: Revolution i mi przypasiło. Jest jeszcze coś w podobnych klimatach? Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Jestem fanem Total War jeżeli jesteś fanem w kwestii bitew to polecam Warhammer Battle March. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Jedyne co mi przychodzi na mysl to arcade Band of Bugs, ale gralem tylko w triala, wiec nie wiem czy na dluzsza mete wciaga i jest warta tych bodajze 800msp. No chyba ze strategie real time to jest tego troche np. cc czy endwar. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Dmc4-warto? Warto, ale lepiej wziąć Ninja Gaiden 2. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Hehe, grałem w te trzy wymienione tytuły. Według mnie Fallout 3 ma niewiele podobieństw do Fable. Jeżeli chłopaka interesuje kolorowy świat fantasy z magią i mieczami to polecam Sacred 2. A w odpowiedzi na jego pytanie piszę, że na Oblivionie się nie zawiedzie. Jeżeli miałeś na mysli to, że w Fallout 3 i Fable 2 można strzelać, to mimo wszystko pierwszy tytuł opiera się w 90% na broni dystansowej, a w drugim to rozwiązanie taktyczne. W poleconym przeze mnie Sacred również może postrzelać z broni bardziej odpowiadającej światu fantasy. Nie uzasadniłeś swojego zdania, a mnie wydaje się bardzo absurdalne bez obrazy Owiec. IMO kolega Owiec nie miał na myśli świata, a system rozgrywki. A tutaj z wymienionych gier najbliższy Fejblowi jest Fallout. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Dmc4-warto? Warto, ale lepiej wziąć Ninja Gaiden 2. lol, imo znaczenie lepszym wyborem jest DMC4, no chyba ze ktos lubi sie strasznie frustrowac... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Polece Wolverina . Kazda z tych gier ma demo wiec sobie sprawdzisz - jesli mialbym wybierac miedzy DMC a czyms innym zawsze wybralbym druga pozycje. Trufs - przeciez nikt nie kazde tam grac odrazu na najwyzszym poziomie Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Ja w NG2 gram na tym niższym poziomie i jest w miarę łatwo, a sam system walki, dynamika i ogólnie gameplay trafia do mnie lepiej niż ten z DMC4. Zaznaczam że grałem tylko trochę u znajomego + demko. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Jak slasher to tylko Ninja Gaiden II . Pod względem dynamiki i efekciarstwa zjada wszystkie inne na śniadanko. DMC4 może i fajny , ale tylko dla fanów. Do mnie ta seria nigdy nie przemówi i omijam ją szerokim łukiem. Nie wiem jeszcze jak Wolverine, ale czytając pozytywne opinie na pewno wypróbuje w najbliższym czasie. Cytuj
teddy 6 884 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 (edytowane) Warto brać Monkey Island z arcade? Na ile czasu wystarcza rozgrywka? Jaki stopień trudności zagadek? Nie grałem na PC, dobrze się będę bawić przechodząc grę (chodzi mi czy dużo humoru jest)? Język nie stanowi problemu. Edit: Zapomniałem dodać, że zastanawiam się nad Monkey Island albo Battlefieldem z arcadem. Wiem, że to zupełnie różne gry, ale może ktoś coś doradzi Edytowane 23 lipca 2009 przez teddy Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Bierz na B'43, pograsz przynajmniej z ludzmi Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Cos wciagajacego, z dobra, dorosla fabula. Moze cos podobnego do Kane and lynch jest? Nie mialem troche konsoli i od kilku miesiecy przestalem czytac pe i nie jestem na bieżąco. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Gralem, jak cos to http://profile.mygamercard.net/KamilTHC Troche odchodzac od poprzedniego posta juz mialem brac burnout paradise ale przeczytalem, ze bez dysku nie pogram na multi Wezme chyba Saints row 2 i cos jeszcze ale nie mam pomyslu. Na pewno nic ze sportowek i raczej samochodowych gier tyz nie trawie Mysle nad falloutem ale wolalbym cos bardziej liniowego Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Gralem, jak cos to http://profile.mygamercard.net/KamilTHC Troche odchodzac od poprzedniego posta juz mialem brac burnout paradise ale przeczytalem, ze bez dysku nie pogram na multi Wezme chyba Saints row 2 i cos jeszcze ale nie mam pomyslu. Na pewno nic ze sportowek i raczej samochodowych gier tyz nie trawie Mysle nad falloutem ale wolalbym cos bardziej liniowego Fallout w głównym wątku jest bardzo liniowy Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Proponuje BioShocka przeszedlem na piecu Wezme fallouta, saints rowa i okazalo sie, ze fundusze pozwola mi wziac cos jeszcze ;] Moze stranglehold? Cytuj
bieguna 0 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 (edytowane) Stranglehold mi się kompletnie nie podobał. Zapodaj sobie coś z tego: Dead Space, Resident Evil 5, Dark Sector albo FEAR2. Jak bym miał wybierać jeden to chyba Dead Space jest najciekawszy i chyba cena juz teraz całkiem rozsądna. Edytowane 24 lipca 2009 przez bieguna Cytuj
canuks 63 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Dark sector najwięszy crap w jakiego kiedy kolwiek grałem , Nie polecę tej gry nawet wrogowi ,gra bez polotu,nudna , ogólnie to idziesz przed do przodu i tyle .cała akcja w grze . Dead Space wyrwiesz nówkę za 85-90zl ,ostanio kupiłem używkę za 67zl i czekam az dojdzie ,lada dzien powinna byc . Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Dark Sector faktycznie wybitnie nudny. klimatu grze odmówić nie można, ale grać za długo się w to nie da : / ja z tych gier szczerze polecić mogę tylko Dead Space. gra naprawdę bardzo dobra z solidnym klimatem i mocnym motywem obcinania kończyn. RE5 to rozczarowanie roku, ale może się podobać mimo wszystko. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Dark Sector faktycznie wybitnie nudny. klimatu grze odmówić nie można, ale grać za długo się w to nie da : / Zgadzam się. RE5 to rozczarowanie roku, ale może się podobać mimo wszystko. Dajcie spokój. Dla fana może, dla mnie shooter roku. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 niestety (w tym przypadku) byłem... chociaż w sumie to nadal jestem, ogromnym fanem serii. na RE5 się zawiodłem, mimo że to wciąż przecież co najmniej solidna gra. niestety brak jej polotu poza trybem co-op. co do Dark Sector to ta gra byłaby o wieeeele lepsza, gdyby bohater dysponował wszsytkimi swoimi mocami od samego początku. ostatnie dwa poziomy, gdy arsenał umiejętności jest pełny są naprawdę ok i gra na powrót stała się przyjemna. a tak już ok 3 poziomu wieje nudą i sztampą, a do końca jeszcze niemało zostało. mimo wszystko jeśli kogoś klimat naprawdę zauroczy, to ma szansę bawić się co najmniej dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi