Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Z bdb gier: UFC, Riddick, SF IV, GH Metallica Z db gier: Call of Juarez: BiB Skate 2 Arcade: BF 1943 Secret of Monkey Island A już niedługo: Batman Arkham Asylum Jednak teraz szczególnie warto nadrobić zaległosci z gier z 2008. Edytowane 3 sierpnia 200915 l przez Robsonf
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l http://www.gamerankings.com/browse.html?si...er=&search= :potter: edit: to był 2009 :f tu masz 2008 http://www.gamerankings.com/browse.html?si...er=&search= Edytowane 3 sierpnia 200915 l przez KopEr
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Czwarta pozycja z tego rankingu to najlepsza gra na X360 jak narazie. Zaraz potem sf4, a później girsy 1 i 2 i Bioshock. Ogólnie jest w czym wybierać
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l http://www.gamerankings.com/browse.html?si...er=&search= tu masz tak na sucho, możesz wybrać A od siebie polecę N+
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Ja polecam Banjo Kazooie: Nuts & Bolts ;] Wprawdzie niezbyt dużo w tej platformówce platformówki, ale wciąga jak cholera ;] No i Kameo, też nawet fajne.
Opublikowano 3 sierpnia 200915 l Banjo-Kazooie, Banjo-Tooie z XBL Arcade. Gry są doskonałe, nawet dzisiaj. Kameo też jest świetne
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l GoW2- jesli jeszcze nie masz nie zawiedziesz się w gow 2 to ja gram po multi od premiery ;] zrobilem sobie taka mala liste gier do nadrobienia Fallout 3 Resident Evil 5 Red Faction: Guerrilla The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Ghostbusters The Video Game Prototype X-Men Origins: Wolverine Saints Row 2 Star Wars: The Force Unleashed mam nadzieje, ze zadnego must have nie pominalem
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Nuts and Bolts to bardziej racer niz platformowka ale b. dobra giera jako ex dla 360. Czekam na 2 ale Rare niezapowiedzialo jej
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l saints row 2, star wars tfu, ghostbusters to zadnego must-have'y tylko gry na jeden raz : p Skate'a pominales najlepsza gra na xboxa ;]
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l mam nadzieje, ze zadnego must have nie pominalem prawdę mówiąc to nie widzę na tej liście żadnej pozycji typu must have Gdzie Bioshock , The Orange BOX ,Halo 3 ,CoD 2 ,Forza 2 Dead Space ,Left 4 dead( świetna gra na multi ) gdzie te tytuły ? . Z Twojej listy skusił bym się tylko do zagrania w RE 5 ,SR 2 i może F3
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l z tytulow ktore wyzej wymieniles interesowaloby mnie tylko L4D ale watpie zebym mial z kim w to grac
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l wciąż dużo osób w to gra, nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem chętnych do gry... lub ewentualnie dołączyć się do jakiejś ekipy. akurat na brak ludzi w L4D nie można narzekać.
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l nie lubie grac z przypadkowymi ludzmi a najlepszy ziomek z live juz sprzedal ta gre takze sobie odpuszcze jaka pierwsza gre zamowilem ridicka, troche sie podjaralem czytajac opinie na forumie i wczesniej nie wiedzialem, ze jest w tym zawarty epizod z pierwszego x'a w ktorego nie gralem
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l Overlord II czy Ghostbusters? Dodam, iż w Overlorda 1 grałem i bardzo fajny był, podobał mi się.
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l Pytanie z rodzaju co robić aby było dobrze mam do dyspozycji 140zl i ochotę na dobrego shootera ,ale także chcę kupić CoD: MW 2 a to będzie wydatek min 250zl + live na rok (130zl) kończy mi się we wrześniu . 1 opcja : kupić Dead Space lub cos innego shootera ,resztę na piwo wydać 2 opcja . całość odłożyć i zbierać na jesienne hity CoD: MW 2 + live 12 miesiecy ... a jeszcze bioshock 2 ...omg good :o ????????
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l Bioshock 2 dopiero w 2010 bierz Dead Space Overlord II czy Ghostbusters? Dodam, iż w Overlorda 1 grałem i bardzo fajny był, podobał mi się. Overlord 2 to bardziej dopakowana jedynka więc jeśli poprzednik Cie nie zanudził to bierz.
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l Dosc czesto . Jedyna byla nudna, nie wiem czym sie zachwycac - chyba monotonia. Kiedys w zapowiedzi ktos z PE tez podniecal sie 2, mysle sproboje jak bedzie - zagralem w demo, no spoko wrazenia lepsze niz po 1. Wymienilem sie - pogralem z kilka godzin i juz mi sie nie chce dalej w to grac... Nuda, nuda nuda. Bierz Duchy - spoko, fun i przyjemnie sie gra
Opublikowano 9 sierpnia 200915 l Overlord II czy Ghostbusters? Dodam, iż w Overlorda 1 grałem i bardzo fajny był, podobał mi się. Oczywista oczywistosc, ze Ghostbusters ;]
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l warto zaopatrzeć się w test drive mając bournouta paradise? Edytowane 10 sierpnia 200915 l przez sznurek
Opublikowano 10 sierpnia 200915 l Jesli bardziej cie kreca prawdziwe autka, dluuugie trasy to tak, jesli BP ci daje fun, crashe, dynamike to zostan przy nim.