Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ok w takim razie jutrzejsza dniówka pójdzie na GoW :D

Edit:

Czy classic (oprócz pudełka) różni się od pierwszego wydania?

Edytowane przez Mauy77_x360!
Gość bigdaddy
Opublikowano

zdecydowanie trials hd, bf już powoli spada w dół a i we wrześniu nadchodzi nowe halo + mw2 w listopadzie więc pozamiatane.

Opublikowano

bez wahania bardzo dobry wybór.

Trials HD posłuży Ci bardzo długo nie tylko do przejścia wszystkiego na 100%... o ile to w ogóle możliwe. ale na pewno do tej gry nie raz będziesz wracał, co by pobić rekordy znajomych i nie tylko.

Shadow Complex to naprawdę przyjemna zręcznościówka z naprawdę solidną grafiką i dobrą grafiką.

bierz obie i się nie zastanawiaj nawet. POLECAM !

Opublikowano

DB i Naruto gralem, ale to jednak nie kliamty dla wszystkich. SC bylo fajne. A facebreaker, jakos odpycha mnie tym poziomem trudnosci co byl w singlu. Wiem, ze moim przeciwnikiem bylby kumpel, ale jednak niesmak pozostaje.

Opublikowano

Daj szansę Def Jam: Icon. Może i jest sporo gorsza od FFNY, ale nadal gra się przyjemnie. W multi można posiedzieć trochę czasu jeśli masz kompana, który trochę zaczai system gry :)

Opublikowano

DJ Icon mam calaka ;) Mortala gralismy wlasnie u kumpla, ale denerwowala nas ilosc postaci. Po 15min gry gralismy juz wszystkimi... A SF fajne, czy tylko oceny ma takie podciagniete w zwiazku z historia tej serii?

Opublikowano

No tylko wlasnie mi chodzi bardziej o jakas nawalanke, gdzie wpadna znajomi na chwile. Wlacze im gre i beda sie dobrze bawic, bez znania listy ciosow na pamiec i przymusu uczenia sie systemu przez 30min.

Opublikowano
A SF fajne, czy tylko oceny ma takie podciagniete w zwiazku z historia tej serii?

Bardzo fajne :) Do grania for fun ze znajomymi (czyli w wielu przypadkach = do mashowania) nadaje się równie dobrze jak na poważniejsze granie. Albo poczekaj na Tekkena, w końcu już nie dużo czasu zostało ;)

Opublikowano

A ja mam pytanie odnośnie wyboru między Wolfenstein'em a Gearsami 2.Dodam, że w Wolfa na PC ciorałem aż miło, tak w singlu jak w ET.W Gears'y 1 na PC (nie miałem jeszcze XBOX'a) i również zabawa przednia.Co jeszcze ważne - uwielbiam grać z bratem na splitcie, przez XBL także, dlatego wybór dość trudny.Ważny jest dla mnie także tryb SINGLE - nie chciałbym się zawieść.Prosiłbym o pomoc. :good:

Opublikowano

Tryb Single powiadasz...w tym temacie mogę doradzić Gears of War 2. Jak dla mnie przechodzenie na Insane (sprawiedliwy poziom trudności, nie lekko, ale bez przesady). Super zabawa jak dla mnie. Reszta (multi) to troszkę niedociągnięta sprawa. Reszta niech się wypowie.

Opublikowano

Bierz GOWa - single znacznie lepszy od Wolfa ktory ma tylko nazwe, reszta to wszystko nowe. W dodatku jest tam COOP w Gowie jak i multiplayer na splita. Lepszy wybor od Wolfa ktory tylko starcza na 6h kampanii.