Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MasterShake
Opublikowano

az takie zle te nfsy? Bo szukam jakiegos taniego racera z wesolym modelem jazdy bo burnout sie skonczyl. Generalnie jestem tak denny w wyscigi ze w td:u chyba nie udalo mi sie ani razu wejsc w zakret w demie.

Opublikowano

No zle, jedynie stary Most Wanted ma dobry gameplay, fajny model jazdy, ucieczki przed policja, ciekawy ost. Watpie aby na rynku byly dema Carbona badz PS ale mozesz sprawdzic. Osobiscie bym wzial Most Wanted bo kosztuje grosze i daje naprawde niezly fun choc to taki staroc na start 360.

Opublikowano

master, w akcie desperacji można w nie pograć ale to już naprawdę ostateczność kiedy nie ma nic innego. myślałeś może nad PGR4? widziałem że tylko w trójkę grałeś. gra warunki spełnia, ma fajny model jazdy a teraz nawet nówki chodzą za śmieszne pieniądze :)

Opublikowano

nom PGR4 warte rozważenia. no i sama gra naprawdę świetna i co ważne - nie postarzała się za bardzo.

mam nawet jedną na zbyciu w stanie w zasadzie idealnym, za 35 mogę puścić : ]

Gość MasterShake
Opublikowano

w sumie racja, obczaje demo jak łaskawie router odzyskam albo kabla z 10 metrow kupie.

Opublikowano

Cześć, mam pytanie, który zestaw Guitar Hero wybrać? World Tour , Metallica czy 5? chodzi mi o zestaw gitara+gra, i przy okazji nie wiecie ile takie cos w mediamarkt kosztuje?

GH: Metallica! \m/ Nauczysz się dobrze solówki grać przy tym ;) Ew. jeśli nie lubisz Metallici, to weź GH5. World Tour to kupa - parę kawałków do zagrania, reszta... :F

Gość Beka Wnusiu
Opublikowano

cos z dobra, niebanalna fabula? zastanawiam sie nad orange boxem ale nie zbyt lubie takie kosmiczne klimaty