Scorp1on 8 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 A kiedy ma byc PL? Za polroku? Jesli 1-2 to mozna poczekac Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 11 listopada 2009 Opublikowano 11 listopada 2009 ME na 100% tym bardziej ze za kilka miechów będzie ME2. Fable 2 jest extra ale nie każdemu podejdzie. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Podtrzymam temat, będę miał niedługo X-klocka na dłużej i tez się zastanawiam nad jakimiś grami. Ponieważ jednak mam dość mało czasu na zabawę (późne wieczory i to nie zawsze) chcę w pierwszej kolejności jakiegoś shootera (halo 3 lub gears of war 2, co lepiej?), a na deser któryś z wymienionych wyżej tytułów. Powiedzcie mi jednak ile = na Bolka oko - czasu zajmuje ich przejście (fallout 3 bez dodatków, fable 2 bez dodatków, mass effect bez dodatków). Przyznam, że jeżeli chodzi o rpg to jestem typem gracza - eksploratora i staram się zrobić i zwiedzić jak najwięcej, przez co totalnie zrąbałem sobie Oblivion wykonując najpierw wszystkie poboczne zadania i zostawiając sobie na koniec dość krótki i banalny wątek główny... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Gears 2. Glowne linie tych gier za zazwyczja krotke, dlatego nie warto isc za fabula lecz robic poboczne zadanka co jakis czas. Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Fallout 3 z włóczeniem się i wykonywaniem wszystkich zadań może zająć dobre 40-60 godzin na pierwsze przejście, Mass Efect tak z 30 (wciąż mówie o pierwszym podejściu ) a Fable 2 hmm, może z 20-25 godzin? (z szukaniem gargulców i kluczy itd.) Cytuj
DantePL 10 Opublikowano 12 listopada 2009 Opublikowano 12 listopada 2009 Jezeli podobal sie tobie Oblivion to Falloutem tez bedziesz zachwycony. No i jezeli chodzi o dlugosc gry to zdecydowanie F3 najdluzej zagosci w twoim czytniku, szczegolnie kiedy kupisz edycje GOTY ktore zawiera wszystkie dodatki. Ja ze swojej strony bede nadal uparcie polecac ME Cytuj
Yumiko 0 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Fallout 3 z włóczeniem się i wykonywaniem wszystkich zadań może zająć dobre 40-60 godzin na pierwsze przejście, Mass Efect tak z 30 (wciąż mówie o pierwszym podejściu ) a Fable 2 hmm, może z 20-25 godzin? (z szukaniem gargulców i kluczy itd.) Mass Effect łyknąłem w niecałe 20 godzin ze wszystkimi zadaniami pobocznymi, wcale nie gnałem na zbity łeb. Fable 2 sporo szybciej, ale tam już szedłem od zadania do zadania bez postojów, bo gra mnie bardzo nudziła. Fable 2 nie polecam. Na początku jest fajnie, ale potem czekałem aż się rozkręci, no i się nie doczekałem, bo gra się skończyła. Natomiast Mass Effect szczerze polecam, jedna z najlepszych gier na xboxa, a 20 godzin to i tak nie jest mało, chyba, że chcesz zrobić wszystkie achivy, to wyjdzie więcej na 100%;] Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Dzięki za rady; najszybciej jednak chyba pogram w Halo 3 i Fable 2 - udało złapać się w "bandlu" za 75 zł ... o ile konsolę dostanę przed świętami... I na pewno będzie trzeba rozglądać się za Mass Effect, ale to dopiero jak PSP sprzedam. A przy okazji - 20h gry to dla mnie ok. miesiąca zabawy. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Czyli Fallout 3 zajmie ci jakieś 2-3 miesiące. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 (edytowane) Jesli mialoby Mu to tyle zajac, to szybciej Mu sie to znudzi Edytowane 13 listopada 2009 przez Owiec Cytuj
bzykus15 0 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 witam ja mam takie pytanko czy lepiej kupić modern warfare 2 czy odłożyc kase i zaczekać tydzien na Assassin's creed 2 jak radzicie? Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Kup AC2, przejdź i wymien na MW2 Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 dobrze prawi, kup AC2, bo to gra na jedno przejście + acziwy jeśli Cię interesują. MW2 ma multi, które wydłuża okrutnie jej żywotność. Cytuj
bzykus15 0 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 ok dzięki wam pewnie tak zrobie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 single - ac, multi - cod Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Jesli mialoby Mu to tyle zajac, to szybciej Mu sie to znudzi Nie się bój Na pewno się nie znudzi. Morrowind znudził mi się dopiero po jakichś 150h gry, Oblivin po jakichś 80h, FFXII po 140h nie miałem dość, aczkolwiek były to ciut inne czasy, chociaż wcale nie tak odległe. Inna sprawa, że postawiłem sobie za cel nie przerabiać konsoli i smakować tytuły pojedynczo, bez wariactw. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Kup AC2, przejdź i wymien na MW2 Albo kup MW2 i graj, a AC2 kupisz kiedyś jak stanieje. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 AC2 powinno szybko stanieć, bo pewnie będzie spory wysyp aukcji tej gry na allegro. Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 Assassin's Creed, Far Cry 2, Colin Mcrea'e Dirt czy Shaun Wright Snowboarding :> wiem ze dosc duza rozpiętosc tematyczna ale nie moge sie zdecydowac co sciagnac z Games on Demand :> Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 (edytowane) Taaa, to dość duża rozpiętość gatunkowa Ale mogę Ci powiedzieć, że AC to bardzo dobra gra, jeśli znasz dość dobrze angielski i podobał Ci się np. Kod DaVinci (obojętnie czy książka, czy film - chodzi ogólnie o tematykę) to fabuła powinna wciągnąć Cię jak cholera - ze mną tak było i bardzo czekam na 2kę coby zobaczyć jak potoczy się historia - IMO jest ciekawa i świetnie poprowadzona - może też Ci się spodoba Edytowane 15 listopada 2009 przez KIELiCH 1 Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 15 listopada 2009 Opublikowano 15 listopada 2009 (edytowane) Z tych gier miałem tylko AC i FC2. AC przeszedłem 3 razy i wyciągnąłem calaka. W FC2 pograłem może z 2h i sprzedałem. Wku.rwiała mnie ta niezmiernie, to ciągłe jeżdżenie i beznadziejne checkpointy. Wyścigów nie lubię. SWS mnie nie zainteresował. Trochę trudno doradzić bo słabo określiłeś co Cię najbardziej interesuje. W każdym razie brałbym Assassina. W tej chwili gra jest bardzo tania, więc może bardziej będzie Ci się opłacało kupienie wersji pudełkowej. Jeśli Ci się spodoba to lada chwila wychodzi AC2. Edytowane 15 listopada 2009 przez wolek92 Cytuj
joseph 1 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 ja za to odradzam Shaun Wright Snowboarding .. nie jestem żadnym znawcą snowbordu ale zawsze lubiłem pograć w ssxy czy jeszcze jakieś starocie na psxa z deską i śniegiem w tle tak ta gra wcale mi nie podeszła.. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Łe tam SWS taki tragiczny nie jest. Na razie jakiegoś mega dobrego snowboardu na X360 nie ma. Zarówno Stoked jak i wymieniony SWS są najwyżej dobre. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Taaa, to dość duża rozpiętość gatunkowa Ale mogę Ci powiedzieć, że AC to bardzo dobra gra, jeśli znasz dość dobrze angielski i podobał Ci się np. Kod DaVinci (obojętnie czy książka, czy film - chodzi ogólnie o tematykę) to fabuła powinna wciągnąć Cię jak cholera - ze mną tak było i bardzo czekam na 2kę coby zobaczyć jak potoczy się historia - IMO jest ciekawa i świetnie poprowadzona - może też Ci się spodoba A jak nie znasz angielskiego to bierz po naszemu. Cieżko mi oceniać jakoś polskiej polonizacji, bo aż tak dobrze angielskiego nie znam, ale dopiero w polskiej wersji językowej odkryłem, że gra jest właśnie w klimatach da vinic itp. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 16 listopada 2009 Opublikowano 16 listopada 2009 Chyba Amped to jedyna dobra i grywalna gra z gatunku deska +snieg+ gory Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi