canuks 63 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 MOże Batman :AA ? + AC2 . Chociaż ja bym wybrał MW2 +B:AA z tego względu ze DA to rpg co mnie zpelnie nie pociąga ,a w AC nie grałem chodz mam jakieś ciągoty co do tej gry . Myślę ze w MW 2 warto zianwestować ta gra długo bedzie na topie , AC2 to gra na singla i jej popularność poleci w duł z czasem . DA tak samo ... Cytuj
orion50 632 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 No dzięki za opinię. B; AA sobie kupie za siano Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 MW2 jest swietne na multi i na 2jke (co-op lub 1vs2 ), multi bardzo wciaga, dlugo sie gra, odkrywa rozne bronie, wybiera sie to najbardziej sie lubi, jest wiele trybow do wyboru, wiec dla kazdego cos fajnego AC2 swietna gierka na single, jak ci sie podobala 1nka no to 2jka to must have Jest pelno do roboty, duzo grania i duzo funu DA:O niby fajne, niby rozbudowane, ale mi sie jakos znudzilo, grafa nie taka dobra, fabula fajna, system walki sredni, ale mi sie jakos znudzila po parudziesieciu godzinach... Jakbys mial mozliwosc to moze wez troche MSP, jest pare fajnych gierek m.in. Shadow Comples, Trails, Castle Crashers itp. Cytuj
joseph 1 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 tropico 3 czy civilization:revolution? nie mam zamiaru przechodzić jej na 50 sposobów i spędzać mnóstwo godzin:) chcę tylko dobrego funu:) Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Tropico 3 jest grą zdecydowanie dużo bardziej rozbudowaną i pomimo równie humorystycznego podejścia - grą znacznie bardziej dojrzałą. z mojego punktu widzenia ciekawiej prezentuje się Tropico 3, ale tą grę znam jedynie z demo. Civ Rev natomiast dostarczył mi sporo zabawy, ale jednak krótkoterminowo. Tropico 3 wydaje się być grą, która starczy na dużo dłużej. Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Jakieś gry z coopem możecie polecić? Oprócz: Army of Two, Kejn end Lyncz, Girsów, Hejlo 3, ODST, Unreala, Call of Suty, Fable, Sacred, Borderlands, Graw, Splinter Cell, Left 4 Dead (zaje.bioza lecz jeszcze nie teraz). Zastanawiałem się nad Halo Wars/Rejnbow Six jakimś (ale nie wiem czy fajne to to)/jakimiś gierkami z serii Lego. Albo oleję to i wezmę Skejta xD Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Jak coop przez multi to Saints Row 2 jest fajne. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Na co-opa Lego będzie chyba najlepszym wyborem. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 w Halo Wars gra już dość mało ludzi. Łykaj jakieś lego z coopem. Miodne i całkiem fajne Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 LEGO Batman albo Indiana Jones polecam, fajna zabawa dla każdego Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 co do Halo Wars i R6 to tak jak orion mówi, prawie nikt w to nie gra, ale popytaj wśród znajomych na XBL, bo jeśli znalazł byś chętnego do coopa to obie gry są świetne. HW wiadomo, klasa sama w sobie, a R6 według mnie również bardzo dobre, tyle że tu opinie są podzielone. Ja do coopa poleciłbym także Resident Evil'a 5, bo cała gra robiona była z myślą o coopie więc na pewno nie pożałujesz (tylko także musi ci się schemat rozgrywki podobać, np. bardzo dla niektórych problematyczny sposób strzelania - bez mozliwości biegu bądź ruchu). Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Sęk w tym, że ja mam z kim pykać, z ziomem po prostu zastanawialiśmy się co wziąć : D Najprawdopodobniej wybór padnie pierw na Hejlo Wars, potem sprawdzimy inne tytuły. Dziękówa Panowie. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 21 grudnia 2009 Opublikowano 21 grudnia 2009 Vegas 2 ma opcje coop nawet na 1 konsoli Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Ale split jest tylko pionowy, co moim zdaniem jest znaczeni mniej wygodne niz poziomy podzial. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 (edytowane) Lepiej tak niz jego brak :> Cala gre skonczylem w dodatku na Realistic - gralo sie fajnie mimo ze ekran byl dziwnie podzelony Edytowane 22 grudnia 2009 przez Scorp1on Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Wiadomo ze lepszy taki niz zaden.Tez skonczylem na splicie calego, ale gralo sie niewygodnie w porownaniu ze splitem poziomym jak np w gowie czy aot, ktore na coop polecam Cytuj
Strong 2 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Mam 800 mp luzem i chcialem kupic cos dobrego. Wczoraj łyknołem Shadow Complex, wiec juz odpada. Rozwazam kilka opcji jak: The Dishwasher, Prince od Persia classic, Zombie Apocalypse. Zastanawiam sie tez nad bardzo wysoko oceniana Castlevania, lub zestawem Turtles 1989 & Streets of Rage 2. Jezeli chodzi o te dwie ostatnie gry, to orientujecie sie jak ma sie u nich rzecz z kontynuacjami ? Ich ilosc jest ograniczona, czy mozna kontynowac dowolna ilosc razy ? A moze polecicie jeszcze cos innego za 800 mp Zamierzam posciagac triale tych gier, ale chcialbym tez zasiegnac waszej opinii. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Grałem kiedyś w triala Dishwashera - dobra i trudna gra. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Mam dylemat odnośnie sportówek (tenis oraz snowboard). Jakie gry z tych dyscyplin są najlepsze na X360? Cytuj
orion50 632 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Tenis to Top Spin 3 - symulacja, dobra grafika Snowboard to Shaun White imo Cytuj
miki77 16 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Ze snowboardów lepszy jest podobno Stoked. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Jeszcze raz ja ;] Krótkie pytanie, czy warto kupić COD: Modern Warfare 2, czy nie jest przereklamowane? Jak z grafiką i gameplayem (względem czwórki/piątki)? Czytałem jakieś opinie, ludzi twierdzących że MW2 rozczarowuje, jak to jest? IMO Czwórka była bardzo dobra na single'u, i w multi, bardzo mi się podobała, czy to wystarczający powód by w ciemno brać MW2? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Mozesz grac choc multi wypada gorzej w porowaniu do MW1 Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Tenis to Top Spin 3 - symulacja, dobra grafika Snowboard to Shaun White imo Ok, zaopatrzę się w TS3. Co do snowboardu to wiem, że tutaj są zdania podzielone, bo nie wiem czy SW czy Stoked. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Amped3 , to taki TH na snowboardzie a to chyba plus. W inne niegralem co sa wg recek slabe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi