Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ODST ma fajna kampanie i cale multi H3, ze wszystkimi istniejacymi mapami na drugiej plytce. Bo jak mniemam o multi ci glownie chodzi?

Opublikowano (edytowane)

BF MC jest bardziej nakierowane na rozwalke multi, ja bym wzial ODST, fajna kampania a multi H3 ma swoja renome, broni sie samo. Istotna kwestia jest czy wolisz klimaty realnego konfliktu czy sci-fi.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

level up, widok fpp, fantasy, itd

DM to hack'n'slash, zas Morrowind to rasowe RPG. Z tego co widzialem DM, to taki nowy Hexen, dla mnie podobienstwo do Morrowinda zerowe.

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

W obu zabijasz, zbierasz, wykonujesz misje, rozwijasz sie,itd. Jak dla mnie to podobne gry tylko ze moze Morr byc bardziej rozbudowany. Niech ci bedzie - szukam gier podobnych w ten desen - fpp, magia i mecz, apgrejdy, [...],itd

Edytowane przez Scorp1on
Opublikowano (edytowane)

No spoko, Burnout i Forza to tez podobne gry, bo jezdzi sie pojazdami? ;]

Co do twojego pytania, to moze Sacred 2, albo Dragon Age?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Wiesz, nie okreslilem gry 1 slowem "rpg" piszac obok Borderlands, dalem kilka cech jeszcze. Jesli ktos by powiedzial szukam dobrego racera to FM3 czy Burnout pasuja ;) ale dopisujac arcade, tuning to obie wypadna. Sacred mialem, fajne zas DA to raczej nie moja dzialka

Opublikowano

Zrozumialem inaczej. Co do dworu, to nie bardzo, chory jestem, ale moge tobie signap to polecic.

Opublikowano

Pierdu, pierdu. G2 jest całkiem sensowną grą... Mi grało się naprawdę przyjemnie - Klimat filmu jest a i gameplayowi niczego nie brakuje. Szkoda tylko że gra jest stosukowo krótka... ale to chyba nie jest jakaś poważna wada, szybciej ograsz, szybciej wymienisz. No i calak łatwy. Ja osobiście grę gorąco polecam..

Opublikowano

jak już dostałeś za free to pograj. zresztą gra jest naprawdę fajna i przyjemna. nie jest to żaden killer czy superprodukcja ale miło wspominam godziny z tym tytułem. ahh te egzekucje i mordowanie jak na gangstera przystało.