matrix_dk 1 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 Dead Space to IMO najlepszy wybór jeżeli oczywiście lubisz siekę, stres odrobinę strachu i klimat ala RE/SH tyle że w kosmosie. Cytuj
Gość Opublikowano 30 stycznia 2010 Opublikowano 30 stycznia 2010 Zdecydowanie Dead Space, AoT to nie ta liga, LP jest juz stare. Cytuj
mx9 2 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Szukam gier w które można pykać w co-op. oprócz: Resident, Army of Two, Left4Dead, Gearsy i 50cent. W Call of Juarez się da ? Cytuj
Gość Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Halo 3, Halo 3: ODST. Co-op nawet dla 4 graczy. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 stary ale jary crackdown ma też dobrego co-pa przez xbl. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Marvel Ultimate Alliance 1 i 2 mają co opa i naprawdę fajnie sie w to gra Kane and Lynch ma co opa i to jedyna gra którą przeszedłem z kumplem w całości w jeden weekend tak nas wciągnęła. Cytuj
miki77 16 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Od siebie na co-opa polecam Hordę z Girsów 2 lub Firefight z Halo 3: ODST. Misje specjalne z Modern Warfare 2 też są bardzo wciągające. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 31 stycznia 2010 Opublikowano 31 stycznia 2010 Sa 2gie czesci AoT'a i L4D moze nie grales Z pelnych tytulow przychodzi mi namysl tylko Rainbow Six, ale jest jescze pelno gier arcade a coop typu: Arkadian Warriors, Castle Crashers, rozne beat'em upy typu Ninja costam itp ;P Cytuj
snoorski 0 Opublikowano 4 lutego 2010 Opublikowano 4 lutego 2010 army of two 2, darksiders czy saw? Cytuj
Shago 3 564 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Dante's Inferno czy Bayonetta ??. A moze obie ??, taka opcja tez wchodzi w gre Cytuj
ONE! 0 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 Jak lubisz japonskie klimaty to polecam Ci Bayonette, a jak chcesz podrobke(ale dobra) God of War`a to bierz Dante`s Inferno Cytuj
B0dz1o 3 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 (edytowane) Najlepiej ograj sobie oba demka z Live'a jak masz możliwość. Generalnie, jeśli Cię stać i masz czas to kup obie gry, jeżeli masz wybrać jedną, zdecydowanie Bayo Edytowane 6 lutego 2010 przez B0dz1o Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 6 lutego 2010 Opublikowano 6 lutego 2010 (edytowane) A jak jest z tym Left 4 Dead 2, grają Polacy na XBL, łatwo złapać ustawkę? Bo czy warto to nawet nie pytam I praktycznie to samo pytanko o Borderlands, grają Polacy? Edytowane 6 lutego 2010 przez Jordan23Carolina Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Prototype czy Red Faction 3 ? Obie moge miec za ok 40zl i nie wiem co wybrac Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 weź Prototype - jest krótki, szybko przejdziesz i wymienisz na RF : ] Cytuj
ONE! 0 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Zdecydowanie Red Faction 3, no chyba ze wolisz slashera z dynamiczna akcja niz sandbox Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 8 lutego 2010 Opublikowano 8 lutego 2010 Przeciez Protek to tez sandbox Wybor miedzy slasherem a strzelanka tpp i miedzy klimatami - Mars lub NY Wybor twoj. Poogladaj filmiki, recki poczytaj itp Jest demko RF mozesz obczaic. Jordan: z praktyki nie wiem, ale te gry sa raczej popularne, w szczegolnosci L4D wiec pewno latwiej czy trudniej znajdziesz polakow do grania Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Mam nietypowe pytanie. Jaka gra wykorzysta najwiecej z mocy konsoli? Assasin 2 będzie dobry? Chodzi o to, że konsola wróciła z serwisu i miała dziwne zawieszki momentami w Brutal Legend. Chciałbym na czymś sprawdzić czy znów zaraz będzie serwis czy to tylko chwilowe zawieszki. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Nie miałem jeszcze okazji zagrać w pełną wersję Bad Company.Zastanawiam się, czy poczekać na BC2, czy już teraz kupić BC.Dobry jest na multi? Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Mam nietypowe pytanie. Jaka gra wykorzysta najwiecej z mocy konsoli? Assasin 2 będzie dobry? Chodzi o to, że konsola wróciła z serwisu i miała dziwne zawieszki momentami w Brutal Legend. Chciałbym na czymś sprawdzić czy znów zaraz będzie serwis czy to tylko chwilowe zawieszki. Może MW2? Normalnie działa bardzo płynnie, więc łatwo sprawdzić czy czasem nie zwalnia. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 9 lutego 2010 Opublikowano 9 lutego 2010 Hmm, ogólnie to gram offline i nie wykorzystam w pełni potencjału gry. A czy Assasin 2 nie jest dość wymagajacy dla konsoli? Ogólnie to śmieszna sprawa z tym jest bo w GoW nic mi się nie kaszaniło tylko w brutal legend. Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 10 lutego 2010 Opublikowano 10 lutego 2010 Nie miałem jeszcze okazji zagrać w pełną wersję Bad Company.Zastanawiam się, czy poczekać na BC2, czy już teraz kupić BC.Dobry jest na multi? Zależy od podejścia. Jeśli chcesz hardkorowo pogrywać, to bierz preorder dwójki. Jeśli interesuje Cię czysty fun to już teraz możesz się zaopatrzyć w jedynkę, bo jest naprawdę dobra, tyle że już ciężko będzie nadrobić straty do najlepszych. Z drugiej jednak strony zauważyłem, że sporo osób rzuciło się ostatnio na jedynkę. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 10 lutego 2010 Opublikowano 10 lutego 2010 straty do najlepszych ? w jakim sensie ? ja się na ten przykład ostatnio za BFBC zabrałem i gra mi się naprawdę przyjemnie. single daje radę, a multi to sama przyjemność... pomimo, że gram tak naprawdę sam. dużo bardziej podoba mi się od MW2. BFBC traktuję głównie jako rozgrzewkę przed BFBC2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi