Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jak nie masz lajwa, to i tak nie pobierzesz DLCków z limitki.

chyba, że mówisz o braku golda.

@Wampis

ja mam VIPa i dostaję prezenty w postaci samochodów.

jest tu ktoś bez VIPa i dostaje również 'niespodzianki' ?

Edytowane przez zimzvm
Opublikowano

ja nie mam Vip'a a dostałem 2 furki od T10. skubani mają poczucie humoru bo podesłali mi po jednym z dwóch car pack'ów. żeby odebrać i w pełni się nimi cieszyć wystarczy jedynie wykupić oba dlc :D plebs nie dostaje niczego, tylko vipy dostawały auta z wyjątkowymi malowaniami.

Opublikowano

Najlepsza gra sportowa ?

Mam dosyć fify 10 i jej gilczy z aczikami ,brakuje mi nerwów do tej gry już . Więc idzie pod młotek i szukam czegoś na jej miejsce . CO możecie polecić .

Byle by była grywalna no i multi dobre . Każdy sport z wyjątkiem samochodówek <_<

Opublikowano

FIFA Street to gra co najwyżej dobra i tylko co najwyżej przez pierwsze kilka godzin i tylko w multi.

kompletnie nie polecam jej jako tytułu dla samotnego gracza.

Opublikowano

To może UFC 2009, właśnie gram i jest naprawdę prześwietnie. Tak naprawdę jedyny poważny minus do dość długie czasy ładowania, ale system walki i grafika wynagradzają to.

Opublikowano

BFBC 2 czy Final Fantasy XIII , dodam że FF bym kupił na PS3 ... bardzo lubię RPG'i jak i FPS'y i mam kompletną pustkę w głowie co wybrać , doradźcie.

Opublikowano (edytowane)

FFXIII :) Batelfieldy to jakies amerykanskie gówna :]

Zartuje :P ale na serio, strzelanek jest pelno, a jrpg'ow malo, wiec jak trafia sie taka perelka to mysle ze warto :D No chyba ze az tak bardzo chcesz sobie postrzelac online...

Edytowane przez Trufs
Opublikowano

Nawet nie porównuj tych gier ze sobą

RE5 zamulony shooter ,zero dynamiki ,sterowanie do bani (na trzeźwo grać się nie da , a nie sądzę abys wypił litra sam i był w stanie grać :P:) ) . Bardzo irytująca gra .

DS - ciekawy klimacjik , fajna historyjka ,dużo akcji .