miki77 16 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Możesz poczekać na rodzimego Sniper: Ghost Warrior. Premiera jakoś latem. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 lub jak lubisz popytać snajperm na sieci to BC2 snajpa w łapie i szukaj kolegów po fachy w najdziwniejszych zakamarkach Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Nie bede wytykał palacami ,ale wystarczy poczytać głowny temat BC2 ,jakie to padały wypowiedzi(jescze przed premierą) dużej ilosći userów tego forum ze BC2 to najlepszy symulator pola walki itp idt . Ale to nie jest równoznaczne z tym, że gra sprzedawana jest jako symulator. Tak jak np. "The real driving simulator" jako oficjalne hasło Gran Turismo. Gdyby zrobili 100% symulator wojny to byłby praktycznie niegrywalny. Cytuj
Pawełek 93 1 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 MoH Ci naprawdę nie polecam po przesiadce z COD jest odczuwalny skok jakościowy. Grywalność leci na łeb na szyje, nie mówiąc o oprawie AV Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 potrzebuje jakies dobre lekkie wyscigi czyli forza odpada ;p myslalem nad grid lub dirt 2, ewentualnie burnout paradise ktorego juz mialem ale nie skonczylem co prawda pozyczylem sobie pgr 4 strasznie mi sie podoba ale jakos nie moge opanowac modelu jazdy samochodami hard ;/ i zamiast sie odprezyc to sie wkurzam a moze cos innego ? Cytuj
haloogen 5 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 No to chyba pozostaje Burnout Paradise.Osobiście wolę jednak PGR4...nie zniechęcaj się Cytuj
miki77 16 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 To może zmniejsz sobie poziom trudności?:potter: Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 FM3 przy odpowiednich ustawieniach jest naprawdę light. ale jeśli chcesz więcej efekciarstwa na trasie, to zdecydowanie polecam GRID lub Dirt 2. Cytuj
Infidel 218 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 PGR3, NFS Undercover, GRID, DiRT 1/2 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 kubson ja szukasz lajta to wybierz między burnout / dirt / grid. łatwe i naprawdę przyjemne wyścigi, na easy jedną ręką można wygrać. undercovera olej, z czasem frustracja i nerw rośnie przez niedopracowanie tej gry. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Postaram się opanować Pgr 4 a pózniej grid i burnout dzięki Cytuj
Dabman 104 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Mam taką prośbę, mogę prosić o kalendarz wydawniczy na ten rok? ( najlepiej wszystkie platformy ) 1 Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 http://eu.vgreleases.com/xbox360/ReleaseDates/All.aspx najlepszy jaki znam ,bardzo często aktualizowany nawet 2 razy dziennie . Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 (edytowane) Saboteur czy Brutal Legend? a może obie? bo będzie promocja w MM. Na ile godzin obie starczą (samo przejście nie spiesząc się - nie mam czasu na 100% calakowanie) Edytowane 7 kwietnia 2010 przez nuke` Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 (edytowane) Brutal Legend jest krótkie. na hardzie samo przejście gry zajęło mi ok 7-8h. pewnie da się obciąć o jakąś 1-2h ten czas, jak się nie będzie za bardzo skupiało na szukaniu znajdziek. niemniej jednak gra jest naprawdę dobra, ze świetnym i oryginalnym światem i zabawnymi dialogami. grę polecam. a skoro masz możliwość zaopatrzenia się w obie, to wal śmiało : ] Edytowane 7 kwietnia 2010 przez zimzvm Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 (edytowane) gra z fajnym co-op ? obojetnie zwykla czy arcadowka korci mnie toy soldier wieje troche klasykiem z amigi n&s gral ktos w tego hita jest tam co-op czy tylko vs? lazy raiders jest hardcorowy? Edytowane 7 kwietnia 2010 przez czesio83 Cytuj
oktis77 0 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Brutal Legend jest krótkie. Niemniej jednak gra jest naprawdę dobra, ze świetnym i oryginalnym światem i zabawnymi dialogami. grę polecam. BL jest warta polecenia jeżeli się gustuje w takich klimatach (tzn muzyczno-estetycznych). Jeżeli nie, to nie ma sensu bo gierka po pewnym czasie ma do zaoferowania podobne misje, z drugiej strony ja sam przy niej nieźle się bawiłem Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 gra z fajnym co-op ? obojetnie zwykla czy arcadowka korci mnie toy soldier wieje troche klasykiem z amigi n&s gral ktos w tego hita jest tam co-op czy tylko vs? lazy raiders jest hardcorowy? borderlands jest za(pipi)iste Cytuj
ONE! 0 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Guitar Hero 3/World Tour czy Rock Band? Cytuj
Gość Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 wg mnie Rock Band, ale może być problem z zakupem, sam szukam. Teraz moje zapytanie. Fifa 10 czy PES 2010 ? Ogólnie to ze mnie PEeSiarz, ale przesiadłem się na Fifę (edycja 09) i nie wiem czy dalej podążać tą ścieżką, czy wrócić do PES'a ? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Zdecydowanie podążąj dalej ścieżką fify. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi