Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Fifa 10 , ale grafika wydaje mi się taka animowana jak w fifa street 3 .. imo FIFA 09 to najlepsza Fifa, w PES'a 10 grałem na PC i ta część się zatrzymała na PES5 nic nowego nie zauważyłem.. Fife 10 jak najbardziej polecam
Opublikowano 11 kwietnia 201015 l Jakie exclusivy polecacie? Mam ME, GOW, DR, PGR, Metro, LO, Halo, Forza. Jest jeszcze coś ciekawego? Ewentualnie gry które lepiej "wypadają" na X360?
Opublikowano 12 kwietnia 201015 l LEFT4DEAD 1/2 , TOO HUMAN . Edytowane 12 kwietnia 201015 l przez TheBesTia
Opublikowano 12 kwietnia 201015 l Too Human jest dosc charakterystyczny (system walki, menusy itp.) wiec najpierw polecam demko. Jesli chodzi o L4D to polecam L4D2, ktore jest bardzo popularne online.
Opublikowano 12 kwietnia 201015 l jeśli chcesz grać samemu, to żaden z L4D nie dostarczy Ci w pełni tego, do czego został przeznaczony - radosnej co-opwej wyrzynki.
Opublikowano 12 kwietnia 201015 l W L4D2 na pewno sie zaopatrzę w niedalekiej przyszłości i po obejżeniu TH w akcji musze powiedzieć że nawet mi sie podoba, niezły klimacik. Coś jeszcze? Głównie do singla.
Opublikowano 12 kwietnia 201015 l niemniej jednak L4D2 to gra znakomita. nawet samemu można pograć dobrze, ale wiadomo - jak coś było robione pod multi, to tam gra jest najlepsza. z wymienionych exów przede wszystkim polecam serię GOW - koniecznie. Forza 3 to również gra warta pogrania. znakomite wyścigi... tak naprawdę dla każdego. PGR4 to również świetne wyścigi, bardziej arcadowe, dzięki czemu przystępniejsze. ale i z FM3 da się zrobić grę baaardzo lekką i szybko przyswajalną. Halo to specyficzny świat. fenomenu tej gry nie rozumiem, ale grało mi się dobrze. tylko dobrze, czy aż dobrze... tego nie wiem. ale wiem jedno - znam lepsze FPSy ; ] w pozostałe wymienione przez Ciebie (jeszcze) nie grałem. co prawda mam ME, ale kompletnie zabrać się za tą grę nie mogę. z gier, których brakuje na Twojej liście, polecam również Fable 2. od 4 dni tak naprawdę w nic innego nie grałem. no może poza godzinnym epizodem z BFBC2. gra jest magiczna, wciąga ogromnie, a czas przy niej leci niezmiernie szybko. w tej grze bawi nawet chodzenie po świecie bez większego sensu albo w celu szukania kluczy i gargulców. w grze można wejść w interakcję w zasadzie z każdą postacią na wiele różnych sposobów. ta gra mnie pochłonęła. do czasu Splinter Cell Conviction nie zagram w nic innego. potem trzeba będzie jakoś dzielić czas między te dwa tytuły... no chyba, że do tego czasu skończę Fejbla. no i tu dochodzimy do kolejnego exa - SC Conviction. po demku wiem, że na pewno warto wydać kasę na tę grę. Edytowane 12 kwietnia 201015 l przez zimzvm
Opublikowano 12 kwietnia 201015 l FM3 to akurat żadne wyzwanie , fanem serii GT jestem od zawsze a FM3 jest dla mnie takim GT na Xa. PGR4 też mam i jest nawet niezły ale... leży sobie na półce chwilowo. GoW zacząłem ale nie chce mi sie w niego grać. Chce zaliczyć tą trylogie po kolei więc wypada zacząć od pierwszej części. W Halo 3 najbardziej mi sie podoba muzyka . ME jest świetny, dziwne że jedna ekipa może zrobić tak dobrą grę jednocześnie wydając Crapa pokroju Dragon Age. Pozdro
Opublikowano 12 kwietnia 201015 l To, że zatrudnia ich jedna firma nie znaczy, że to ta sama ekipa, gwoli ścisłości. Bo równie dobrze można by im też przyporządkować SW: TOR Edytowane 12 kwietnia 201015 l przez B0dz1o
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Crapa pokroju Dragon Age. Ja rozumiem, że to gra wybitna nie jest. Sam tak również nie uważam, ale z crapem to pojechałeś ostro. Myślę, że są gry o wiele bardziej zasługujące na to miano. Może nie ogarnołeś systemu walki? Czy podasz może jakiś argument (oprócz grafiki dla wielu graczy) dlaczego tak myślisz o DA?
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Przed wszystkim brak eksploracji - teleportowanie z miejsca na miejsce. W większości słabo przedstawione postacie - ogólnie słaba fabuła. Grafika też żałosna i głupie ograniczenia terenu. Nie można nawet wejść w głupią kałuże... przy starym oblivion'ie wymięka. System walki akurat fajnie rozwiązany i jest to IMO jedyny dobry aspekt tej gry. Na tle konkurencji w postaci TES, DA jest dla mnie Crapem. Pewnie ktoś mi zarzuci że to inne gry są bo system inny... rpg to rpg z pauzą czy bez. To że Bioware podpisuje sie pod tym tytułem dodatkowo potęguje rozczarowanie. To jest oczywiście moja subiektywna ocena tego gówna. pozdro
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Czlowieku, skad ty sie urwales? Widze ze nigdy nie miales okazji zagrac w hity typu Baldrus Gates. W tej grze nie ma eksploracji terenu(no taka znikoma). Chcesz ja? Graj w Gothica,Two Worlds, Oblivion, Risen, to sa gry w ktorych mozesz wspinac sie na pagorki i zwiedzac kolorowe lasy. Nie nawidze jRPG gdzie idzie sie ciagle jedna droga i omal mnie DA przez to odrzucil bo przez chwile odczuwalem japonie ;o ale udalo mu sie mnie do siebie przekonac. Slaba fabula? Trzeba bylo przeczytac ksiazke przed zagraniem, dobre wprowadzenie. Widze ze masz avatara z FFXIII jesli lubisz japoneczki z elfimi uszami i duzymi oczkami to nie dziwie sie ze DA ci nie podeszlo. Edytowane 14 kwietnia 201015 l przez HeXa
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Skąd się urwałem? To że ty nie tolerujesz jrpg nie znaczy że każdy musi być fanem Wrót Baldura. Grałem w BG2 i nie podobał mi się ileś tam lat temu i nie podoba mi się dzisiaj... Nie będę czytał książki aby na siłę przekonać się go gry. W Oblivion, Morrowind czy Gothic raczej nie było kolorowych lasów więc nie wiem do czego pijesz. Tak lubię japoneczki z elfimi uszami ale nie znaczy to że lubie tylko jrpg. ME, Fallout, TES stawiam na równi z serią FF więc niestety twój osąd skazujący mnie na wyznawcę szkoły japońskiej możesz zachować dla siebie. DA, BG, ID i inne tego typu gry do mnie nie trafiają... i już. Osobiście nikomu ich nie polecam . Jest to moja osobista opinia - nie każdy musi się z nią zgadzać. pozdro
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Tak wiec NIE POLECAJ GRY zamiast nazywac ja crapem, mimo ze nie lubie jRPG nie nazywam ich takimi. Szanuj to.
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l W L4D2 na pewno sie zaopatrzę w niedalekiej przyszłości i po obejżeniu TH w akcji musze powiedzieć że nawet mi sie podoba, niezły klimacik. Coś jeszcze? Głównie do singla. Po seriach wymieniłeś chyba wszystko, polecam zagrać w każdą część Co do tematu to: Fable 2 jest fajny, Banjo N&B jest bardzo dobre i bardzo tanie! Crackdown jest jeszcze, ale nie grałem. Coś pewnie jest jeszcze z gatunku szrotowatych jRpgów (ale kto by w to grał) i gier z okresu 2006/2007, może czegoś nie powstały konwersje na PS3. (strzelam Condemned 1, TD: Unlimited, Bully?) P.S. w momencie pisania tego posta nie czytałem wcześniejszych wypowiedzi burzących się fanów RPGów, jeśli kogoś uraziłem stwierdzeniem "szrotowate" to przepraszam Edytowane 14 kwietnia 201015 l przez Jordan23Carolina
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Czlowieku, skad ty sie urwales? Widze ze nigdy nie miales okazji zagrac w hity typu Baldrus Gates. W tej grze nie ma eksploracji terenu(no taka znikoma). Chcesz ja? Graj w Gothica,Two Worlds, Oblivion, Risen, to sa gry w ktorych mozesz wspinac sie na pagorki i zwiedzac kolorowe lasy. Nie nawidze jRPG gdzie idzie sie ciagle jedna droga i omal mnie DA przez to odrzucil bo przez chwile odczuwalem japonie ;o ale udalo mu sie mnie do siebie przekonac. Slaba fabula? Trzeba bylo przeczytac ksiazke przed zagraniem, dobre wprowadzenie. Widze ze masz avatara z FFXIII jesli lubisz japoneczki z elfimi uszami i duzymi oczkami to nie dziwie sie ze DA ci nie podeszlo. OT on Wtrącę się... NIE POLECAM czytać książki w Wrotach Baldura przed zagraniem we Wrota Baldura - jest beznadziejna (a tak konkretnie jest to dość nieudolne streszczenie gry)i piszę to z pełną świadomością, chyba, że masz na myśli książki ze Świata Zapomnianych Krain... OT off A co do gier polecanych, sądząc po demkach ( akurat w tym przypadku w pełne wersje nie grałem) Batman AA, Riddick: Dark Athena, SC: Conviction, o dziwo Wolfenstein (demo dosłownie połknąłem), Brutal Legend (planuję zaopatrzyć się w jakiejś tam przyszłości), spodobało mi się też Divinity II pomimo kiepskich ocen (kwestia gustu). A z granych przeze mnie pełnych wersji: Dead Space, Fallout 3 (w trakcie); resztę już "zaliczyłeś"
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l Brać After Burner Climax za 800ms points? Może ktoś z redakcji kto grał doradziłby? Grałem w demo kilka razy i nie mogę się zdecydować ... jest zbyt krótkie i mam mieszane uczucia mimo, że to typowa gra AM2 :ph34r:
Opublikowano 22 kwietnia 201014 l zdecydowanie brać. mogę być trochę nieobiektywny, gdyż jestem olbrzymim fanem oryginalnego After Burnera. niemniej jednak remake naprawdę im się udał i jeśli tylko lubisz taki arcade, to nie powinieneś się zawieść.
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l na co wydać 800 MSP? zaznaczam, że mam/będe miał następujące szpile: GeoWars2, Splosion Man, Winterbottom, Alien Breed ep 1, Perfect Dark, Secret Monkey, Worms 2, Prince of Persia, N+, Dishwasher, Zombie Apocalypse Czy jest coś jeszcze wartego uwagi za 800MSP?
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l polecam szczególnie After Burner Climax oraz Outrun Online Arcade. jeśli zagrywałeś się swego czasu w Sensible Soccer, to zakup SWOS jest obowiązkiem. Edytowane 24 kwietnia 201014 l przez zimzvm
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l Także szukam czegoś z ARCADÓWEK 2-3 tytuły byle dobre ,rozważam : Geometry Wars Evolved? -ale przeraża mnie ten chaos na ekranie Perfect Dark-demko ogram Monkey Island: SE-demko ogram Toy Soldiers - fajnie się gra w demko ,trochę strategia zalatuje co mi się bardzo podoba ZOMBIE APOCALYPSE - mieszane uczucia po demku ,niby fajnie ale jednak nie do końca co byście doradzili ?
Opublikowano 24 kwietnia 201014 l Geometry Wars, bo nic podobnego jako retail nie kupisz, a gra ma kilka różnych trybów i wygląda rewelacyjnie (jak się wyłączy światło w pokoju i gra po ciemku, to w pokoju robi się dyskoteka).
Opublikowano 29 kwietnia 201014 l Mam pytanie czy ktoś grał w Dark Void'a ? Ograłem demko i całkiem mi się spodobało także jeżeli bym kupił to dalsza część gry mnie nie zawiedzie?