Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Gość Albert Wesker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stracisz i to bardzo duzo, graficznie odstaje poniewaz w okresie tworzenia gry BioWare nie do konca znalo ten silnik, aczkolwiek moga denerwowac jedynie doczytujace sie '(pipi)y'. Pozwole sobie stwierdzic ze ME1>ME2

Opublikowano

co ci najbardziej pasuje. Każda gra to pastiż jakiejś znanej marki. Jak lubisz star wars to bierz star wars jak uwielbiasz filmy z indym bierz indiana jones :)

Ja grałem w star wars i indiana jones i dla mnie niczym się nie różniły - jeżeli chodzi o mechanikę rozgrywki.

Co myślicie o Too Human ??

Mi się bardzo podobała taki action rpg. Fabuła ujdzie i sama rozgrywka dobra ale pod koniec wkrada sie już monotonia. Za tą kasę lepszej nie dostaniesz;)

Opublikowano (edytowane)

Fanem Batmana nigdy nie byłem, więc raczej nie.

Zdecydowałem się na Star Wars The Complete Saga, wziłąbym portiera ale cena jak narazie za wysoka za klocki (150zł).

Thx za podpowiedzi.

Edytowane przez maciucha
Opublikowano

Która z gier LEGO najlepsza? Czy może różnią się tylko uniwersum i pod tym względem należy wybierac?

Różnią się tylko uniwersum. Zmian w gejmpleju nie ma szczególnych jeśli chodzi o części tej serii.

Bierz Lego Harry Potter, ale do Lego Batman nawet nie podchodź.

Opublikowano

etam, dramatyzujesz. ograłem prawie wszystkie części serii (Indiana 2 i Harry Portier czekają na lepsze ceny, demka były zacne) i jak dotychczas Batman był właśnie najlepszą częścią. patenty i zabawki Batmana + oryginalny humor. wiadomo, co kto lubi ale na tle serii gacek prezentuje się bardzo wysoko.

poza tym Wampis dobrze napisał, przy okazji można wyrwać Pure za naprawdę śmieszne pieniądze.

Opublikowano

JC2 to w założeniu podobna gra, ale wykonanie i w sumie ogólnie to inna bajka. Polecam sprawdzić demko. Generalnie to typowy sandbox, ze świetną grafiką i fizyką, funową rozwałką i dość dużo zabierają misje poboczne, ale nic ponad to w kontekście np. fabuły szału nie ma.

Opublikowano

kamilpolpak:

Powiem tak w tej grze kiepska fabuła nie jest jakąś szczególną wadą.

Widoki są cudowne, grafika jest bardzo dobra, jeśli lubisz sandboxy to będziesz się dobrze bawił. :thumbsup:

Opublikowano

w JC2 fabuła główna trwa przez aż 7 misji, wiec jesli nie interesuje cie zwiedzanie i zbieranie popierdułek to gra na 3-4h max. Ale jesli interesuje cie zwiedzanie i misje poboczne (w których fabuły zbytnio nie ma) to gra na 80-100h

Opublikowano (edytowane)

Jestem fanem gier typu AC, czy PoP i z tych ostatnich podobał mi się nawet PoP 2008. Jednak TFS jest grą znacznie lepszą, świetne patenty z wodą, fajne elementy zręcznościowe, które nie przyprawiają o wkur.wa. System walki mocno uproszczony, ale daje radę. Jeśli lubisz tę serię to bierz w ciemno.

Edytowane przez KopEr
  • Plusik 1
Gość Ofsajd
Opublikowano

Najlepsza gra Arcade? Nie grałem jeszcze w żadną... Zostało mi 1500pkt po zakupie DLC do AW, więc może wystarczy na dwie?

Gość MasterShake
Opublikowano

imo Caslevania Sotn jest i dobra i długa jak chcesz zebrać całą mapę itp.