Opublikowano 12 sierpnia 201014 l Potwierdzam. Granie na krzyżaku, to tak jakby się grało na klawiaturze. Analogi dają dużo większą precyzję. Jeśli masz grać w wyścigi na padzie, to tylko analogi to ja kolegę zapraszam na forumowy turniej fm3 - ja gram na "klawiaturze" to spokojnie pokażesz mi wyższość gały nad d-padem (z dupy stwierdzenie że analog lepszy niż krzyżak (takie moje zdanie - no musiałem obronić tego biednego krzyżaka )) w forzy 3 da radę włączyć sterowanie krzyżakiem - minusem jest to że nie włączysz telemetrii i nie dasz rady nabijać punktów w drifcie Edytowane 12 sierpnia 201014 l przez maciekww28
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l Chyba raczej gra fabularna. Poczytaj sobie jeszcze znaffco http://pl.wikipedia....a_gra_fabularna Dobrze, czyli każda gra jest grą fabularną. Poza tym, zauważ, że ja w żaden sposób nie obraziłem ciebie ani tamtego kolesia..... Szykuje się do zakupu dwóch gier, jakąś sportową i typowy slasher a więc... Forza 3 czy FNR4? oraz Dante's Inferno czy Bayonetta? Forza 3 i Bayonetta.
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l <facepalm> Każda gra nie jest grą fabularną. Wikipedia pisze: "Ważną cechą gier cRPG jest swoboda poruszania się. Większość komputerowych gier fabularnych pozwalają graczowi na podróżowanie gdzie zechce, z zaledwie kilkoma ograniczeniami, a czasami nawet bez nich ? zamknięte drzwi nie są nie do pokonania. To czyni eksplorację ważnym elementem wszystkich gier cRPG." To oznacza, że np. GoW nie jest grą fabularną.
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l <facepalm> Ale w każdej grze odgrywasz jakąś rolę....w ogóle nie zakumaliście, o co mi chodziło. A teraz- czy możecie mnie zacząć obrażać (w ogóle nie wiem za co) na czymś w stylu PW i wrócimy do dyskusji ,,Jaką grę wybrać'' czy może nadal będziecie mówili ,,Aaaa, debilu, nie masz racji'' ?
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l Szykuje się do zakupu dwóch gier, jakąś sportową i typowy slasher a więc... Forza 3 czy FNR4? oraz Dante's Inferno czy Bayonetta? Forza 3 i Bayonetta. Przy czym ta druga tylko wtedy jeśli interesuje Cię czysty fun płynący z gry z pominięciem fabuły.
Opublikowano 12 sierpnia 201014 l Cóż fabuła tez jet ważna ale liczy się też sama grywalność... niepokoi mnie tylko ten wylewający się z ekranu "japoński klimat" za którym nie przepadam ale generalnie świetnie się prezentuje w gameplayach, DI mnie zainteresował bo ponoć przypomina God of War w którego się zagrywałem na PS2.
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l szybka piłka - jakie gry polecacie do zassania z live'a? shadow complex, trials hd, limbo? jest jakiś street fighter godny polecenia?
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Limbo/Trials HD. Shadow Complex mi się nie za bardzo podoba. Co powiesz na..... Super Street Fighter II Turbo HD Remix ? Fajna gierka.
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Ciężko porównać obie gry. Jak grałem w Borderlands to miałem mieszane uczucia, raz było fajnie a innym razem nudno. L4D2 to solidna gra. Czysty fun. A jak kumple przyjdą to na splicie nie do zastąpienia Cóż fabuła tez jet ważna ale liczy się też sama grywalność... niepokoi mnie tylko ten wylewający się z ekranu "japoński klimat" za którym nie przepadam ale generalnie świetnie się prezentuje w gameplayach, DI mnie zainteresował bo ponoć przypomina God of War w którego się zagrywałem na PS2. Jak masz dysk twardy to ściągnij demka. Dante's Inferno to dobra gra, ale Bayonetta to najwyższa klasa w kwestii grywalności: intensywna, efekciarska i z jajem.
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Zdecydowanie borderlands'y podstawka świetna a DLC bardzo dobre ( Secret Armor Dr. Knoxx wręcz genialne długie i rozbudowane niczym podstawka) a niedługo wychodzi kolejne DLC .
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Borderlands tylko w co-opie bo: w pojedynkę nudno jest walczyć; w pojedynkę trudno się wykonuje questy. A L4D2 jest też dobre w singlu. Jakiś chapter cię wnerwia, po prostu go omijasz... hyhy. Jak masz dużo przyjaciół i kasę na pady/ Live: Borderlands. Jak chcesz się rozluźnić przy singlu i od czasu do czasu wraz z kolesiami porozwalać troszkę zombiaków: L4D. @DOWN Zaś ty jesteś za(pipi)istym drugim Freudem. Akurat ja nie lubię multiplayera i dla mnie liczy się singiel, jeśli tego nie zauważyłeś w poście napisanym przeze mnie :F. Jak nie lubisz mnie i mojego zdania, to gdy trafisz na mój post, przewiń stronę w dół. Mi to oszczędzi paluszków, a tobie mózg nie będzie się tak często przegrzewał podczas myślenia jak tu mnie obrazić.
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Jak nie wiesz kolego to informuję cię ze L4D2 to typowa sieciówka ,gra dopiero tym trybie pokazuje potenciał . Singiel to tylko dodatek . więc nie pisz głupot. Borderlands oferują to samo czyli co-op ,multi z przyjaciółmi ale oprócz tego dobrze rozbudowany singiel . Jakoś sam pzrechodziłem singla i nie było momentów abym się nudził.
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l pogralem troche w demo l4d2 i jest niezle chociaz bardziej intryguje mnie borderlands chyba przez te wstawki rpg szkoda ze nie ma dema duzo osob dalej pogrywa w te gry po sieci ? i pytanie odnosnie borderlands moge dolaczyc do byle kogo czy gra w co-opie oznacza ze musza to byc osoby z mojej listy ? bo jak tak to lipa ( niestetyy zaden moj znajomy nie posiada x'a ;/ )
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Co do drugiego akapitu: Nie wiem, pewnie trochę osób gra w obie gry. Tak, możesz wbić się komuś (komuś) do gry w każdej chwili.
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Z tego co pamiętam to L4D2 ciągle jeszcze czasem łapie się na TOP10 na XBL więc musi być cholernie popularne
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l pogralem troche w demo l4d2 i jest niezle chociaz bardziej intryguje mnie borderlands chyba przez te wstawki rpg szkoda ze nie ma dema duzo osob dalej pogrywa w te gry po sieci ? i pytanie odnosnie borderlands moge dolaczyc do byle kogo czy gra w co-opie oznacza ze musza to byc osoby z mojej listy ? bo jak tak to lipa ( niestetyy zaden moj znajomy nie posiada x'a ;/ ) Możesz dołączyć w sieci do kogoś kto już gra ,lub inni mogą dołączyć do ciebie . Powiem CI tak sam się wahałem długo co do borderlands ,ale jak już nabyłem grę to niezwykle pozytywnie się zaskoczyłem ,zarówno rozgrywką ,grafiką jak i długością gry .
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Mass Effect 2 czy Mafia II ? @DOWN Thx. Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez loleq12
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Kane&lynch czy stranglehold? Prosilbym o opinie ludzi którzy grali w obie pozycje w pełnych wersjach. Edytowane 17 sierpnia 201014 l przez Doneth
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l ale te gry nie są zbyt podobne do siebie imo, K&L ma lepszy klimat, Stranglehold miał inny gameplay. Najpierw kane a potem SH.
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Orange Box, czy ktos gra jeszcze w Team Fortress 2, i czy sie wogle oplaca?
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l W TF2 napewno ktos gra. Samego Orange boxa bardzo warto, HL 2 + ep 1 i ep2 + portal starcza na długo. Watpie czy ktos po zakupie Orange Boxa żałował. Teraz chodzi po ok. 60zl. Polecam. Edytowane 18 sierpnia 201014 l przez Renn
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Owszem...warto kupić. Raz że tanio, dwa że starcza na długo. A w Team Fortress nie ma problemu ze znalezieniem meczy. O jakiej porze bym nie wszedł to zawsze można znaleźć cokolwiek.
Opublikowano 19 sierpnia 201014 l Aktualnie nie gram, ale łupałem swego czasu z dwa miechy dzień w dzień w TF2. Oczywiście opłaca się, jest cholernie wciągająca i, jak wspomniał przedmówca, nigdy nie było problemu ze znalezieniem ludzi chętnych do wspólnej młócki. Polecam!